Ορλάντο Gay Days 2017 στο Disney World

Σταθείτε με τον Ορλάντο

Η Equality Florida και το LGBT Center του Ορλάντο έχουν δημιουργήσει σελίδες του GoFundMe για να αντλήσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα θύματα και τις οικογένειες των ατόμων που έχουν πληγεί από την τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse. Μπορείτε να δωρίσετε εδώ:

Ισότητα της σελίδας GoFundMe της Φλόριντα

Η σελίδα GoFundMe του LGBT Centre του Orlando

#WeAreOrlando #OrlandoStrong

Φιλικές μέρες Ορλάντο

Από τις μικρές αρχές του το 1991 ως μια άτυπη, μονοήμερη γιορτή στο Walt Disney World όπου οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες συμμετέχοντες φορούσαν κόκκινα πουκάμισα και ταξίδεψαν μαζί στο πάρκο, οι Gay Days στο Disney World, επίσης γνωστές ως Orlando Gay Days, από τις σημαντικότερες γιορτές του GLBT στον κόσμο.

Βοηθά επίσης να δημιουργήσει ένα άσχετο αν και παρόμοιο δημοφιλές γεγονός στην Καλιφόρνια κάθε Οκτώβριο, Gay Days Anaheim στη Disneyland . Παρόλο που ούτε ο Walt Disney World ούτε κάποιο από τα πάρκα ή οι τουριστικοί οργανισμοί του μεγαλύτερου Orlando παράγουν πραγματικά αυτό το γεγονός, επιβάλλουν κυρώσεις και υποστηρίζουν αυτήν την εβδομαδιαία σειρά κοινωνικών συναντήσεων στα διάφορα θεματικά πάρκα και ξενοδοχεία της περιοχής, και συναυλίες μαζί με πιο χαλαρή διασκέδαση σε αμέτρητες εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Περισσότεροι από 180.000 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις ημέρες Gay της Disney τα τελευταία χρόνια - η εκδήλωση του επόμενου έτους, η οποία κατά το 27ο έτος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2017.

Περιέργεια για την αδελφή εκδήλωση, Gay Days Las Vegas τον Σεπτέμβριο; Το γεγονός είναι σε παύση αυτή τη στιγμή. εδώ υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες .

Για άλλη μια φορά το 2017, το επίσημο ξενοδοχείο φιλοξενίας Disney Gay Days είναι το Doubletree by Hilton στο Orlando στο SeaWorld και θα ήταν καλό να αρχίσετε να κάνετε κράτηση το συντομότερο δυνατό - μπορείτε να λάβετε ειδικές τιμές για το Gay Days Orlando, τα πάρτι της πισίνας του ξενοδοχείου, εδώ.

Οι Gay Days στην Disney είναι μια εξαιρετικά καλά οργανωμένη και περιεκτική εκδήλωση και η έκκλησή της καλύπτει ηλικίες, γούστα και στυλ - υπάρχουν επίσης ορισμένες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε λεσβίες όλη την εβδομάδα. Ένας σημαντικός σύνδεσμος για να μάθετε περισσότερα για τις μέρες της Disney Gay Days και να σχεδιάζετε την επίσκεψή σας περιλαμβάνει το επίσημο ημερολόγιο Gay Days, το οποίο αναλύεται περαιτέρω ανάλογα με τα διαφορετικά ενδιαφέροντα (συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων Bear και της ταινίας Gay Days Days) τα κύρια πάρτι της πισίνας, τα οποία αποτελούν μεγάλο μέρος των εορτασμών της εβδομάδας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη σελίδα στο Host Hotel - ο επίσημος ξενιστής είναι το DoubleTree Orlando στο SeaWorld, το οποίο διαθέτει πτέρυγα ανδρών, πτέρυγα γυναικών και πτέρυγα αρκούδας.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για εκδηλώσεις στο κατάστημα εισιτηρίων Gay Days που έχει συσταθεί στο ξενοδοχείο υποδοχής, το DoubleTree Resort Orlando στο SeaWorld (10100 International Dr.). Εδώ μπορείτε επίσης να πάρετε ένα χρονοδιάγραμμα εκδηλώσεων, χάρτες στην περιοχή του Ορλάντο και τα πάρκα και έναν τοπικό οδηγό γκέι ορλάντο. υπάρχει επίσης ένας επίσημος ιστότοπος για αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων σε όλα τα πάρκα που εμπλέκονται στις ημέρες Gay της Disney, όπως το Magic Kingdom του Walt Disney World , το Epcot, τα Disney-MGM Studios και το Animal Kingdom της Disney.

Καθώς πλησιάζουμε στην εκδήλωση, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αγοράσετε εισιτήρια και εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις των Gay Days στην επίσημη σελίδα Gay Days Orlando 2017 Event & Party Ticket, με κόστος που κυμαίνεται από $ 500 για το πλήρες Gay Days Platinum Pass σε δίκαιη 65 δολάρια εκ των προτέρων για τρία ημερήσια διαλείμματα πισίνας και μόλις $ 10 έως $ 15 για μερικά από τα μεμονωμένα μέρη της πισίνας. Τα εισιτήρια για τα μεγάλα βραδινά πάρτυ διατίθενται επίσης εδώ, με τιμές διαφορετικές.

Ποια είναι τα βασικά γεγονότα που αποτελούν τις Gay Days στη Disney; Δεν είναι εύκολο να το περιορίσετε, καθώς υπάρχουν αμέτρητα συναρπαστικά happenings, αλλά μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα εδώ.

Μερικοί αξιωματούχοι περιλαμβάνουν τα πάρτι της Απογευματινής και Βραδινής πισίνας την Τετάρτη. το εξαιρετικά παρευρισκόμενο Gay Days Expo (με ψυχαγωγία και περισσότερους από 100 προμηθευτές), το οποίο λαμβάνει χώρα όλη την εβδομάδα (τα γεγονότα που παρατίθενται παρακάτω ενδέχεται να αλλάξουν). τα πάρτι της Gay Days που διοργανώνονται την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα και το βράδυ. και πολλές άλλες συγκεντρώσεις και γιορτές, συμπεριλαμβανομένου του Κόμματος Kick-Off της Ετήσιας Ομοαπευθυντικής Ημέρας την Τρίτη. Γεύση των εορταστικών ημερών την Πέμπτη. την δημοπρασία τέχνης των Gay Days που διεξήχθη για πολλές ημέρες. η ταινία "Miss Gay Days", την Παρασκευή, το πάρτι Pornstar Mighty Mouse την Παρασκευή. τη νύχτα της νύχτας κωμωδίας γέλιου το Σάββατο. κι αλλα.

Ορλάντο Gay Πόρων

Για συμβουλές σχετικά με το πού θα συναντήσετε και να κοινωνικοποιήσετε, επισκεφτείτε τον Ορλάντο Gay Nightlife Guide .

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με το πού θα μείνετε στο Ορλάντο κατά τη διάρκεια των Gay Days, ρίξτε μια ματιά στο Ορλάντο Φιλική Ξενοδοχεία και Θέρετρα σελίδα.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε τοπικές ιστοσελίδες και μέσα ενημέρωσης, όπως το Watermark και το HotSpots! , για λεπτομέρειες, και επίσης να είστε βέβαιος να διαβάσετε τον επίσημο οδηγό Gaydays.com για Gay Days. Δείτε επίσης τον εξαιρετικό τοπικό οδηγό για τα ταξίδια ομοφυλοφιλικών και λεσβιακών ταξιδιών που έχουν δημιουργηθεί από το Συνεδριακό Κέντρο του Ορλάντο και το Γραφείο επισκεπτών.