Τα καλύτερα γεγονότα του Ιουλίου στο Τορόντο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τορόντο αυτό το μήνα

Ο Ιούλιος είναι εδώ και υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που σας κρατούν απασχολημένους. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα να προσθέσετε στον καλοκαιρινό σας κατάλογο.

Ημέρα του Καναδά (1 Ιουλίου)

Αν ψάχνετε για να δείτε κάποια εορτασμούς της Ημέρας του Καναδά στο Τορόντο φέτος υπάρχουν μερικά καλά σημεία για να διαλέξετε. Παρακολουθήστε τα πυροτεχνήματα στο Ashbridges Bay Park μετά τις 9:30 μ.μ., στο Centennial Park στις 10 μ.μ., στην πλατεία Mel Lastman στις 10:15 μ.μ. και στο Wonderland του Καναδά περίπου στις 10 μ.μ.

Τορόντο Fringe (1-12 Ιουλίου)

Οι λάτρεις του θεάτρου μπορούν να επιλέξουν από 148 παραστάσεις που περιλαμβάνουν πάνω από 60 κωμωδίες, 14 χορευτικές και φυσικές θεατρικές παραστάσεις, 30 δράματα, 13 μιούζικαλ, 20 εθνικές και 12 διεθνείς εταιρείες. Τα εισιτήρια είναι $ 10 εκ των προτέρων και $ 12 στην πόρτα και δεν έχει σημασία τι βλέπετε ότι πιθανόν να έχετε καλό χρόνο. Απλά θυμηθείτε να είστε εγκαίρως. Οι καθυστερημένοι δεν έχουν τύχη και δεν θα γίνουν δεκτοί.

Summerlicious (3-26 Ιουλίου)

Η αγαπημένη δικαιολογία του καθενός για φαγητό στο Τορόντο είναι για άλλη μια φορά. Το Summerlicious εκτελείται για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να απολαύσετε τρία γεύματα μεσημεριανού γεύματος ή δείπνου με πρωινό σε πάνω από 210 συμμετέχοντα εστιατόρια. Το καλύτερο μέρος: τα σημεία των τιμών είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που συνήθως πληρώνετε σε πολλά από αυτά τα μέρη, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα εστιατόρια.

Γεύση του Lawrence (Ιούλιος 3-5)

Scarborough είναι το μέρος για να πάει για το γούστο του Lawrence 3 έως 5 Ιουλίου. Το διεθνές φεστιβάλ τροφίμων, μουσικής και πολιτισμού είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ δρόμου του Scarborough και είναι το μέρος όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια ποικιλία από κουζίνες από όλο τον κόσμο.

Θα υπάρχουν 130 πωλητές δρόμων, μεσημβρινές διαδρομές και δύο σκηνές για ζωντανή ψυχαγωγία.

Σάλσα στο St. Clair (4-5 Ιουλίου)

Αυτή η ετήσια γιορτή της λατινικής κουλτούρας συμβαίνει στις 4 και 5 Ιουλίου κατά μήκος της St. Clair West από το Winona Dr. στο Christie St. Η δημοφιλής οδός fest θα διαθέτει εξαιρετικό φαγητό. Περιμένετε τις λατινικές σπεσιαλιτέ, όπως τα κουτάβια, τα empanadas, τα αρέπα, τα μαμάς και τα churros.

Θα υπάρχουν επίσης ζωντανή μουσική, μαθήματα χορού και δραστηριότητες εστιασμένες στην οικογένεια.

Καλοκαιρινή Τέχνη Beer Fest (9 Ιουλίου)

Αν σας αρέσει η βιοτεχνική μπύρα, θα θέλατε να δοκιμάσετε και να αφιερώσετε χρόνο για το Summer Craft Beer Fest που διοργανώνεται αυτό το μήνα στο Liberty Village στο Liberty Market Building Galleria στις 9 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πάνω από 20 από τους καλύτερους βιοτεχνικούς ζυθοποιούς, Big Rock, Brewing Craft Craft, Wellington Brewery και Goose Island Beer Co. Η μπύρα θα συνοδεύεται από τρόφιμα από τους πωλητές τροφίμων της Liberty Market.

Παραλίες Φεστιβάλ Τζαζ (Ιούλιος 10-26)

Παραλίες Το Φεστιβάλ Τζαζ διαθέτει τρεις εβδομάδες μουσικής σε πολλαπλά στάδια, εργαστήρια (απαιτείται εγγραφή), ένα φεστιβάλ δρόμου με πάνω από 40 καναδικά συγκροτήματα που εκτελούνται κατά μήκος 2,5 χιλιομέτρου τμήματος Queen St. East, τροχόσπιτα, τέχνη και πολλά άλλα. Ορισμένοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν την KC Roberts & τη ζωντανή επανάσταση, την ορχήστρα Melbourne Ska των 26 κομματιών, το Bustamento και την μπάντα Kirby Sewell. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι όλα δωρεάν.

Φεστιβάλ Μπύρας του Τορόντο (24-26 Ιουλίου)

Ένα άλλο φεστιβάλ αφιερωμένο στη μπίρα, το Φεστιβάλ Μπύρας του Τορόντο θα επιστρέψει στο πάρκο Bandshell στην Έκθεση Τόπος. Το πάντοτε δημοφιλές φεστιβάλ χαρακτηρίζει πάνω από 60 ζυθοποιούς και πάνω από 300 μάρκες από όλο τον κόσμο για δείγμα.

Θα προσφέρεται επίσης άφθονο φαγητό καθώς και ζωντανή ψυχαγωγία στο σκηνικό Bandshell από 54-40, Χαμηλότερο από το Χαμηλό και Άτακτο από τη Φύση.

WayHome (24-26 Ιουλίου)

WayHome μπορεί να μην πραγματοποιείται στο Τορόντο, αλλά θα προσελκύσει πολλούς επισκέπτες της πόλης. Το τριήμερο μουσικό και καλλιτεχνικό γλέντι συμβαίνει στο Burl's Creek στο Oro-Medonte, βόρεια του Barrie και διαθέτει πολλά μεγάλα ονόματα, όπως οι Neil Young, Sam Smith, Kendrick Lamar, Δεκέμβριος, Brandon Flowers, Hozier και Modest Mouse μεταξύ πολλών άλλων . Το εναρκτήριο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης την τέχνη, 30 προμηθευτές τροφίμων, camping, WayMarket από την Etsy, όπου μπορείτε να ψωνίζετε τοπικά και χειροποίητα αγαθά, μια καθημερινή αγορά αγροτών και ένα γενικό κατάστημα.

Καρναβάλι της Καραϊβικής Scotiabank (7 Ιουλίου - 2 Αυγούστου)

Αυτή η γιορτή των τριών εβδομάδων όλων των πραγμάτων της Καραϊβικής είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ του είδους αυτού στη Βόρεια Αμερική.

Η σειρά εβδομαδιαίων εκδηλώσεων, μουσικής, φαγητού και ζωντανών κοστουμιών θα κορυφωθεί σε μια γιγαντιαία παρέλαση την 1η Αυγούστου από την Έκθεση Τόπων κατά μήκος 3,5 χιλιομέτρων τέντωμα στη λεωφόρο Lakeshore.