Μια αναθεώρηση του Hampton Inn, New Hartford, Νέα Υόρκη

Εξαιρετικό ξενοδοχείο επαγγελματικών ταξιδιών στην κεντρική Νέα Υόρκη

Το Hampton Inn & Suites New Hartford είναι ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στο New Hartford της Νέας Υόρκης . Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες στην κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης (Utica, New Hartford, Ρώμη). Το ξενοδοχείο είναι καλά σχεδιασμένο, είναι πολύ καθαρό και διαθέτει δωμάτια καλής ποιότητας. Είναι βολικό για τις επιχειρήσεις του New Hartford και της Utica, καθώς και καταστήματα, εστιατόρια, καταστήματα και κολέγια Hamilton και Utica. Με βάση την παραμονή μου στο Hampton Inn New Hartford, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το ξενοδοχείο στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες ταξιδιώτες στην κεντρική Νέα Υόρκη.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Το Hampton Inn & Suites New Hartford βρίσκεται κοντά σε πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις του New Hartford, Utica και της Ρώμης, καθώς και το Utica College και το Hamilton College. Το ξενοδοχείο είναι επίσης βολικό για το SUNY Institute of Technology. Οι τοπικές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν τις εταιρείες The Hartford και Par Technologies.

Αυτό που μου άρεσε πολύ για το Hampton Inn New Hartford ήταν το άνετο συναίσθημα που είχε το ξενοδοχείο. Οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως το λόμπι και η τραπεζαρία, ήταν άνετοι, όχι αποστειρωμένοι. Υπάρχει μια ωραία καθιστική περιοχή απέναντι από τη ρεσεψιόν που φαινόταν να είναι το ιδανικό μέρος για να έχετε μια άνετη συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες ή ένα εξαιρετικό μέρος για να κρεμάσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο. Πέρα από το λόμπι, η αίθουσα πρωινού διπλώνει ως σαλόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ, με μια ωραία τηλεόραση (όχι πολύ δυνατά!) Και με μεγάλα τραπέζια και ψηλά τραπέζια για να καθίσετε ή να εργαστείτε.

Βρήκα τα δωμάτια στο Hampton Inn εξαιρετικό.

Ήταν λογικά μεγέθους και όμορφα διακοσμημένα. Δεν υπήρχε ήχος από το διάδρομο ή έξω (αν και αυτό δεν είναι Νέα Υόρκη). Το κρεβάτι ήταν πολύ άνετο, τα περσίδες λειτουργούσαν καλά για να κρατήσουν το φως έξω, και η θερμοκρασία ήταν μεγάλη. Το μπάνιο ήταν μοντέρνο και πολυτελές, με ένα καλό ντους και νεροχύτη.

Βρήκα επίσης το ξενοδοχείο να είναι ζεστό και φιλόξενο. Ο καφές είναι διαθέσιμος δωρεάν στο χώρο του λόμπι.

Τροφή

Το Hampton Inn New Hartford δεν διαθέτει εστιατόριο, αλλά παρέχει ένα ωραίο, ζεστό, δωρεάν πρωινό το πρωί. Το πρωινό ήταν ένα πρότυπο πρωινό Hampton Inn (συμπεριλαμβανομένων των βάφλες) και ήταν τόσο φρέσκο ​​και καλά διοικούμενο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα μικρό κατάστημα σνακ πίσω από τη ρεσεψιόν, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ποτά και σνακ για να τα παλίξουν. Για επαγγελματίες ταξιδιώτες που χρειάζονται κάτι πιο ουσιαστικό, υπάρχει ένας αριθμός από εστιατόρια με γρήγορο φαγητό και δίπλα σε εστιατόρια.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν τσάντες για πρωινό Hampton "On the Run" εάν βιάζεστε να φύγετε το πρωί.

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Το Hampton Inn New Hartford βρίσκεται στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή New Hartford, βολική για το Utica και σε άλλες τοποθεσίες στην κοιλάδα Mohawk. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες, τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου είναι αρκετά ωραίοι για να προγραμματίσουν μια συνάντηση πελάτη μέσα Επιπλέον, το ξενοδοχείο έχει κάποια συνάντηση και χώρο εκδηλώσεων. Το Hampton Inn New Hartford διαθέτει χώρο τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων για να φιλοξενήσει έως και πενήντα άτομα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ωραίο, ιδιωτικό επιχειρηματικό κέντρο με δύο υπολογιστές και έναν εκτυπωτή.

Το επιχειρηματικό κέντρο διαθέτει μια πόρτα που μπορεί να κλείσει για πιο ιδιωτικές (και ήσυχες) συνθήκες εργασίας.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες μπορούν να θελήσουν να επωφεληθούν από την ωραία μεσαία πισίνα δίπλα στο λόμπι ή το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στο τέλος του διαδρόμου της πισίνας.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει υπηρεσία δωματίου, αλλά υπάρχουν κοντινά εστιατόρια και καταστήματα.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Hampton Inn & Suites Νέα Χάρτφορντ
201 Woods Park Drive
New Hartford, Νέα Υόρκη 13323
Τηλέφωνο: 1-315-793-1600