Ταξιδεύοντας προς και από τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη

Αεροσκάφη, τρένα και αυτοκίνητα

Η εικονική πόλη της Νέας Αγγλίας της Βοστώνης, Μασαχουσέτη, βρίσκεται 220 μίλια βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης. Η Βοστώνη έχει πληθυσμό περίπου 650.000 κατοίκων και είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αμερικής. Για να φτάσετε από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη, υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφοράς. Εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή μεταφοράς για εσάς. Προηγμένη κράτηση πολλών από αυτές τις επιλογές μπορεί να προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση.

Η Βοστώνη διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην Αμερικανική Επανάσταση, η οποία μπορεί να εξερευνηθεί περπατώντας το μονοπάτι Ελευθερίας 2,5 μιλίων. Μια περιήγηση με αυτοπεποίθηση μπορεί να καλύψει πολλά από τα σημαντικά ορόσημα. Άλλα δημοφιλή αξιοθέατα της Βοστώνης περιλαμβάνουν την Quincy Market, το Μουσείο Επιστημών της Βοστώνης και το Πάρκο Fenway.

Ένα ημερήσιο ταξίδι στη Βοστώνη από τη Νέα Υόρκη μπορεί να είναι φιλόδοξο, αφού το ταξίδι με το αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε ώρες, αλλά είναι εφικτό. Για να κάνετε τα ταξίδια αξίζει τον κόπο και για να μπορέσετε να πάρετε ένα γεμάτο θαλασσινά δάγκωμα ή έναν υπαινιγμό της πλούσιας ιστορίας στη Βοστώνη, μια νύχτα μια νύχτα μπορεί να είναι μια καλύτερη ιδέα.