Ένας ιστορικός οδηγός για τη Βοστώνη

Η Αμερικανική Επανάσταση είναι μεγάλη, αλλά και το κόκκινο Sox

Η Βοστώνη δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης - μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί πρωτεύουσα της Νέας Αγγλίας . Η Βοστώνη δεν μπορεί να νικήσει για την ιστορική έκκληση, τα ωραία ξενοδοχεία, τα οικογενειακά αξιοθέατα, τα ψώνια που κυμαίνονται από τις αντίκες μέχρι τις μοντέρνες μπουτίκ, τις πολυπολιτισμικές γευστικές εμπειρίες, το θέατρο και άλλες παραστάσεις, τις δημόσιες εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ και, φυσικά, τις παμπ!

Είτε έχετε επισκεφτεί τη Βοστώνη πολλές φορές είτε γνωρίζετε μόνο την πόλη μέσω εντυπώσεων που δημιουργούνται από την παρακολούθηση επεισοδίων "Cheers", "Ally McBeal" ή "Fringe", αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με προσοχή στην εύρεση τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε.

Ιστορικά τρόφιμα σταματά

Όπως γνωρίζουν όλοι οι Αμερικάνοι, οι Υιοί της Ελευθερίας εκτοξεύουν την εξέγερση εναντίον των Βρετανών που τελικά έγινε η Αμερικανική Επανάσταση στη Βοστώνη. Ονόματα όπως ο Sam Adams, ο John Adams, ο Paul Revere, ο Δρ Joseph Warren και ο John Hancock είναι εξοικειωμένοι ακόμη και με τους μαθητές δημοτικών σχολείων. Συναντήθηκαν στην Ταβέρνα του Πράσινου Δράκου, η οποία χρονολογείται από το 1654. Ο Πράσινος Δράκος εξακολουθεί να σερβίρει βοστώνες (και πολλά άλλα), αν και δεν είναι το πρωτότυπο όπου συναντήθηκαν οι Υιοί της Ελευθερίας. Αυτό το κτίριο δεν υπάρχει πλέον, αλλά υπάρχει μια εικόνα του στον τοίχο στην τρέχουσα ενσάρκωση. Είναι μακριά από την κτυπημένη τουριστική διαδρομή, αλλά πρέπει να δείτε για τους λάτρεις της αμερικανικής ιστορίας.

Μια άλλη σπουδαία στάση φαγητού είναι το Union Oyster House, το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο και το παλαιότερο εστιατόριο που λειτουργεί συνεχώς στην Αμερική. Στεγάζεται σε ένα προ-επαναστατικό κτίριο κοντά στο Faneuil Hall και εξυπηρετεί τους Βοστώνες από το 1826.

Ήταν ένα αγαπημένο στέκι του Ντάνιελ Webster, και πολύ αργότερα του John F. Kennedy, ο οποίος σταμάτησε για αστακό αυγά κάθε Κυριακή, όταν ήταν στη Βοστώνη. Αν ψάχνετε για ντεμοντέ ατμόσφαιρα του Yankee, θα απολαύσετε τις ξύλινες οροφές, τα ξύλινα πατώματα, τα ξύλινα πατώματα και τα άνετα περίπτερα του εστιατορίου.

Ή κοιλιά μέχρι το περίφημο, ημικυκλικό μπαρ στρειδιών, όπου πάνω από 3.000 στρειδοφάς σκονίζονται σε μια κουραστική μέρα.

Ιστορικό Must-βλέπει στη Βοστώνη

Το 1ο αξιοθέατο για τους επισκέπτες που αγαπούν την ιστορία στη Βοστώνη είναι μια βόλτα κατά μήκος του μονοπατιού ελευθερίας 2,5 μιλίων. Γνωρίζετε τη Βοστώνη και επισκεφθείτε το πλούτο των ιστορικών ορόσημων της πόλης, ταυτόχρονα περπατώντας κατά μήκος αυτού του καλά σημειωμένου μονοπατιού. Καλύπτει 16 στάσεις, αρχής γενομένης από τη Boston Common και τελειώνοντας στο Charlestown στο Μνημείο του Bunker Hill. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε το σπίτι του Paul Revere, το Old State House και το Old South Meeting House.

Ελέγξτε έξω το Faneuil Hall, το οποίο είναι μια αγορά για τη Βοστώνη από το 1743 και βρίσκεται κοντά στο Old State House, το Union Oyster House και το Trail Freedom.

Πάρτε για την επαναστατική δράση με το διαδραστικό τσάι της Βοστώνης 16 Δεκεμβρίου 1773, το οποίο τίθεται καθημερινά στο Boeing Tea Party Ship & Museum. Μπορείτε να δείτε πώς αισθανόταν να χύσετε το τσάι στο λιμάνι της Βοστώνης σε μια κεντρική μύτη - που έσφυζε στο βασιλιά Γιώργο Γ 'των αποικιστών στη Βοστώνη.

Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε

Οι οπαδοί του μπέιζμπολ παντού (εκτός από τους οπαδούς της Νέας Υόρκης) ενδεχομένως να θέλουν να πιάσουν ένα παιχνίδι Red Sox στο πάρκο Fenway εάν είναι στη Βοστώνη κατά τη διάρκεια της σεζόν του μπέιζμπολ.

Ακόμα και οι οπαδοί του Yankees ίσως θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο Fenway.

Το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης παρουσίασε την τέχνη της Αμερικανικής Πτέρυγας το 2010. Έχει μια γενναιοδωρία αμερικανικών θησαυρών όπως ένα κύπελλο Sons of Liberty, το οποίο δημιούργησε ο Paul Revere το 1768, και πίνακες επαναστατικών ήρωων όπως ο George Washington.

Τα κορυφαία ετήσια γεγονότα της Βοστώνης

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στην Ιρλανδία για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η Βοστώνη είναι το νούμερο 1 stand-in. Η μεγάλη γιορτή της Βοστώνης γίνεται στις 17 Μαρτίου κάθε χρόνο. ελέγξτε online για τα γεγονότα του ίδιου έτους, εάν σχεδιάζετε να είστε στη Βοστώνη κατά τη διάρκεια αυτής της τελικής ιρλανδικής εκδήλωσης.

Η Πατριωτική Ημέρα , που γιορτάζεται την τρίτη Δευτέρα του Απριλίου κάθε χρόνο, σηματοδοτεί τις πρώτες μάχες της Αμερικανικής Επανάστασης που έλαβε χώρα στις 19 Απριλίου 1775 στο Lexington Green και στην Old North Bridge στο Concord. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν τις επανεκδόσεις των μάχες και την περίφημη διαδρομή των μεσάνυχτων του Paul Revere μέσω της υπαίθρου της Μασαχουσέτης.

Αυτά τα γεγονότα καθιστούν αυτήν την κεντρική αμερικανική ιστορία κυριολεκτικά ζωντανή.

Η ετήσια Boston Harborfest, η οποία διαρκεί σχεδόν μια εβδομάδα γύρω από τις 4 Ιουλίου, είναι η μεγαλύτερη πατριωτική γιορτή της Αμερικής.