Ιούλιο Εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και Διακοπές στις ΗΠΑ

Ο Ιούλιος είναι ένας πολυάσχολος και συναρπαστικός χρόνος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με πολλά παιδιά μακριά από το σχολείο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είναι μια δημοφιλής εποχή για τις οικογένειες να ταξιδεύουν. Ανεξάρτητα από το πού επιλέγετε να επισκεφθείτε τον Ιούλιο, θα πρέπει να γνωρίσετε ένα συναρπαστικό φεστιβάλ ή μερικές νόστιμες καλοκαιρινές τροφές! Αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον Ιούλιο, φροντίστε να πάρετε μερικές κουταλιές παγωτού από ένα τοπικό μαγαζί: Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν το παγωτό τέλεια και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για κώνο από ό, τι στα μέσα του καλοκαιριού.

Ο Ιούλιος είναι επίσης ένας δημοφιλής χρόνος για να κατευθυνθείτε στην παραλία για να δουλέψετε στο μαύρισμα σας ή, αν δεν είστε μεγάλος ανεμιστήρας της θερμότητας, να κατευθυνθείτε στα βόρεια τμήματα της χώρας για να απολαύσετε ελαφρώς πιο δροσερές θερμοκρασίες. Ο Ιούλιος προσφέρει πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις - βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα περισσότερα από αυτά!

Υπάρχουν αρκετές φεστιβάλ και εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα τρόφιμα τον Ιούλιο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη γιορτή του Ιουλίου είναι η 4η Ιουλίου ή η Ημέρα Ανεξαρτησίας. Εδώ είναι τα μεγάλα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Ιούλιο στις ΗΠΑ.

4 Ιουλίου: Ημέρα Ανεξαρτησίας . Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες διακοπές στις ΗΠΑ Όλα τα κρατικά γραφεία, οι τράπεζες και πολλά καταστήματα θα κλείσουν αυτήν την ημέρα. Παρόλο που κάθε πόλη της χώρας θα έχει κάποιου είδους φήμη, φεστιβάλ ή παρέλαση αυτήν την ημέρα, πόλεις όπως η Ουάσινγκτον, η Νέα Υόρκη και η Βοστώνη έχουν τους μεγαλύτερους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Είναι παραδοσιακό για πολλές γειτονιές να φιλοξενούν μπάρμπεκιου και να ξεκινούν τα πυροτεχνήματα σε αυτές τις διακοπές.

Οι περισσότερες πόλεις και οι μικρότερες πόλεις της χώρας γιορτάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Τόσο η Βοστώνη όσο και η Ουάσινγκτον, DC έχουν μεγάλες συναυλίες στις 4 Ιουλίου. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στη χώρα, οι άνθρωποι σίγουρα θα γιορτάσουν αυτές τις μεγάλες διακοπές!

Τέλη Ιουνίου / αρχές Ιουλίου: Εβδομάδα Εστιατορίων στη Νέα Υόρκη. Η Νέα Υόρκη μπορεί να είναι γνωστή για πίτσα και bagels, αλλά ένας καλός λόγος που πολλοί τουρίστες συρρέουν στη Νέα Υόρκη όλο το χρόνο είναι για την παγκόσμιας κλάσης τραπεζαρία, η οποία διαθέτει εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από όλα τα είδη κουζινών.

Δύο φορές το χρόνο, για δύο εβδομάδες από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο και δύο εβδομάδες από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο, οι λάτρεις των τροφίμων έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για μια τιμή σταθερής τιμής. Αυτό σημαίνει συχνά ότι μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά γεύματα σε μια μεγάλη ομάδα, όλα για μια λογική τιμή. Αυτή η εβδομάδα έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους New Yorkers να τρώνε έξω και να απολαύσουν καλό φαγητό και είναι ιδανικό για όσους επισκέπτονται την πόλη. Εάν είστε foodie, ο σχεδιασμός του ταξιδιού σας στην πόλη της Νέας Υόρκης γύρω από το Restaurant Week είναι ένα όχι-brainer. Μάθετε περισσότερα για την Εβδομάδα Εστιατορίων της Νέας Υόρκης από τον οδηγό της εταιρείας για το ταξίδι της Νέας Υόρκης Δείτε επίσης τον Ιούνιο στις ΗΠΑ .

Μέσος Ιούλιος: Γεύση του Σικάγου . Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Σικάγο είναι η γεύση του Σικάγο, ένα φεστιβάλ με φαγητό από δεκάδες εστιατόρια της πόλης. Οι γιορτές λαμβάνουν χώρα στο Grant Park και περιλαμβάνουν μουσική και άλλη ψυχαγωγία. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά τα τρόφιμα και τα ποτά δεν είναι. Το Σικάγο είναι διάσημο για πίτσα με πιάτα, το παραδοσιακό ζεστό σκυλί σικάγου και το ιταλικό βοδινό. Αυτό το φεστιβάλ επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν όλα τα αγαπημένα τρόφιμα του Σικάγου σε ένα μέρος!

Μέσος Ιούλιος: Το δάγκωμα του Σιάτλ. Το Premier Food Festival στις Βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, το Bite of Seattle είναι σαν ένα μονοήμερο πάρτι με φαγητά από δεκάδες τοπικούς προμηθευτές, κήπους με μπύρα και κρασί και μουσική ψυχαγωγία.

Υπάρχουν νόστιμες επιλογές από όλους τους τοπικούς πωλητές του Σιάτλ. Το Σιάτλ ειδικεύεται σε φρέσκο ​​σολομό και καφέ! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα έξω σε αυτό το φοβερό φεστιβάλ. Μάθετε περισσότερα από τον Οδηγό μας προς Βορειοδυτικά ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bite of Seattle.