Φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance 2017

Ελέγξτε την ομοφυλοφιλική σκηνή στο φημισμένο Φεστιβάλ Sundance της Γιούτα

Αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και αναγνωρίστηκε στενά με τον σκηνοθέτη, τον ηθοποιό και τον περιβαλλοντολόγο Robert Redford, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance αυξήθηκε σταθερά από μια βιτρίνα με χαμηλό προϋπολογισμό, με χαμηλά χρηματικά έπαθλα, και τον εορτασμό άλλων ανεξάντλητα προωθούμενων και αναγνωρισμένων ανεξάρτητων ταινιών σε έναν από τους παγκόσμιους πρωταγωνιστικά φεστιβάλ κινηματογράφου, καθώς και μια εξέχουσα ετήσια συνάντηση μεταξύ των κινηματογραφιστών του GLBT και των οπαδών τους.

Το επίκεντρο εξακολουθεί να είναι κάθε φορά σε ανεξάρτητες ταινίες, αμερικανικές και διεθνείς, και περιλαμβάνει ένα μείγμα ταινιών πλήρους μήκους και σορτς, και ντοκιμαντέρ και δραματικό κινηματογράφο. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο στην προοδευτική, αναβαθμισμένη πόλη σκι του Park City (καθώς και στο κοντινό Salt Lake City και Ogden και στο Sundance Resort) κατά το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου - οι ημερομηνίες είναι 19 Ιανουαρίου έως 29 το 2017.

Το Sundance παρουσίασε αμέτρητες ταινίες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και έγινε ένα από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα γεγονότα με gay A-listers και δημιουργικά πνεύματα από το West Hollywood, τη Νέα Υόρκη και πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα μερικές εβδομάδες πριν από την Άνοδος Γιούτα - Park City Gay Week , που πραγματοποιείται στις 23-26 Φεβρουαρίου 2017.

Queer Lounge στο Sundance:

Η γκέι παρουσία στο Sundance έλαβε μεγάλη ώθηση πριν από αρκετά χρόνια με την έναρξη ενός περιπτέρου που αφιερώθηκε ρητά ως σημείο εστίασης για ομοφυλόφιλους και λεσβίες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Queer Lounge.

Αν και το σαλόνι έχει διαλυθεί από τότε, υπάρχουν και άλλοι πόροι εκεί έξω, όπως η εφημερίδα GLBT Q Salt Lake, η οποία δημοσιεύει ένα πολύ χρήσιμο οδηγό Queer στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Ο ιστότοπος του Sundance διαθέτει πολλές πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ του 2017, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την εύρεση ξενοδοχείων και την οργάνωση των μεταφορών. ηλεκτρονικές πωλήσεις εισιτηρίων. καθώς και τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με προβολές και γεγονότα ταινιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στην περιοχή αυτή τη στιγμή, ρίξτε μια ματιά στην εξαιρετική ιστοσελίδα του ταξιδιού που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Park City Chamber. Ένας άλλος χρήσιμος πόρος είναι ο ταξιδιωτικός ιστότοπος του LGBT του Συνδέσμου Salt Lake & Visitors Bureau.