Καλύτεροι προορισμοί για το ταξίδι του μέλιτος για τα ζευγάρια που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ

Πού να γιορτάσετε την αγάπη σας

Σχεδιάζοντας να μείνετε στις ΗΠΑ στο μήνα του μέλιτος σας; Ανακαλύψτε τους προορισμούς του μέλιτος που ζευγάρια επιλέγουν αιώνια ως το καλύτερο για να επισκεφτείτε στην Αμερική. Η χώρα είναι τεράστια και ποικίλη, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πληθώρα εμπειριών από τον Ατλαντικό έως τους ωκεανούς του Ειρηνικού.

Τα βουνά, οι ερήμους, οι παραλίες, τα ποτάμια, οι πόλεις και οι μεγάλες εκτάσεις του μοναχικού δρόμου βρίσκονται μέσα στα σύνορα, κάνοντας τις ΗΠΑ έναν τόπο που πραγματικά προσφέρει κάτι για κάθε είδος ζευγαριού μέλιτος.

Με βάση την κυκλοφορία σε αυτόν τον ιστότοπο, η οποία αποκαλύπτει ποιους προορισμούς μήνα του μέλιτος διερευνούνται συχνά, αυτές οδηγούν σε δημοτικότητα:

BEST 25 ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΠΑ

  1. Χαβάη
  2. Νέα Υόρκη
  3. Φλόριντα
  4. Καλιφόρνια
  5. Λας Βέγκας
  6. Pennsylvania Poconos
  7. Κολοράντο
  8. Γεωργία
  9. Βιργινία
  10. Χώρα κρασιού (Καλιφόρνια)
  11. Ακτή του Κόλπου (νότια κράτη)
  12. Μασαχουσέτη
  13. Τέξας
  14. Ιλινόις
  15. Νότια Καρολίνα
  16. Βόρεια Καρολίνα
  17. Delaware
  18. Wisconsin
  19. Κονέκτικατ
  20. Λουιζιάνα
  21. Μάιν
  22. New Jersey
  23. Μίτσιγκαν
  24. Τενεσί
  25. Βάσιγκτων

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Κατευθυνθείτε για μια από αυτές τις κορυφαίες παραλίες στις ΗΠΑ για μια ακτή.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ

1. Παρά το γεγονός ότι είναι ακριβό να πετάξει και να καταθέσει εκεί, Χαβάη κατατάσσεται ως ο καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος - και αξίζει αυτό το πρώτο μέρος. Όμορφες παραλίες και κρυμμένους όρμους. ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης? φρέσκια, εφευρετική κουζίνα. θαλάσσια σπορ εξαιρετική φυσική ομορφιά. και τέλειος καιρός κάνουν αυτό το καλύτερο προορισμό μήνα του μέλιτος χρόνο με το χρόνο.

2. Ερχόμενοι στη δεύτερη, χάρη στις πόλεις τόσο διαφορετικές όσο η Νέα Υόρκη και ο καταρράκτης του Νιαγάρα , το Empire State έχει πολλά να προσελκύσει ζευγάρια σε ένα μήνα του μέλιτος. Ο καθένας πρέπει να δει τη Νέα Υόρκη τουλάχιστον μία φορά. Εάν έχετε μερικά επιπλέον δώρα γάμου για να περάσετε στον προορισμό του μήνα του μέλιτος, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε, επειδή βρίσκονται τα κορυφαία εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα και θέατρα στον κόσμο.

Σχεδόν 500 μίλια μακριά, στο άλλο άκρο του κράτους, το The Falls είναι οικονομικά προσιτό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Καναδική πλευρά, υπάρχουν πολλά να κάνουμε και βλέποντας ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου προσθέτει στον ενθουσιασμό ενός ταξιδιού μακριά από το σπίτι . Το κοντινό Niagara on the Lake είναι μια γοητευτική και ρομαντική αμπελουργική περιοχή.

3. Η Φλόριντα προσφέρει διασκέδαση από την ακτή προς την ακτή. Από την εορταστική ατμόσφαιρα του Μαϊάμι και τα κλειδιά, μέχρι το Palm Beach και το Boca Raton, στο Walt Disney World στο Ορλάντο, στη δράση Daytona και Cape Kennedy, στις απαλές παραλίες και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στην ακτή του Κόλπου, καταλύματα του Panhandle, είναι ένας προορισμός μήνα του μέλιτος που προσφέρει κάτι για όλα τα ζευγάρια που απολαμβάνουν ζεστό καιρό.

4. Η Καλιφόρνια έχει μια φαινομενικά ατελείωτη ακτογραμμή που προσελκύει τους λάτρεις της ηλιοφάνειας και της θάλασσας με μια εκτίμηση για έναν χαλαρό τρόπο ζωής. Το κράτος λατρεύει τους λάτρεις του μοντέρνου Λος Άντζελες, το εκλεπτυσμένο Σαν Φρανσίσκο, την καταπράσινη χώρα του κρασιού, το ηλιόλουστο Σαν Ντιέγκο και ακόμη και το προμαχώνα των οικογενειακών ταξιδιωτών Disneyland.

5. Είναι πραγματικά δύσκολο να έχετε έναν κακό χρόνο στο Λας Βέγκας , το οποίο συνεχίζει να βελτιώνεται με νέα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ψώνια (εκτός και αν τυχαίνει να εξαντλείτε μετρητά). Οι νεότεροι επισκέπτες ενδιαφέρονται λιγότερο για τα τυχερά παιχνίδια από τους παλαιότερους. για να τα καταλάβουν, τα ξενοδοχεία ανοίγουν ημερήσια και νυχτερινά κέντρα με ατμόσφαιρα πάρτι.

ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΗΠΑ

Βορειοανατολικά κράτη
Κονέκτικατ, Ντελάγουερ, Μέιν, Μασαχουσέτη, Νιου Χάμσαϊρ, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Υόρκη, Πενσυλβάνια, Ρόουντ Άιλαντ και Βερμόντ.

Νοτιοανατολικά κράτη
Αλαμπάμα, Αρκάνσας, Φλόριντα, Γεωργία, Κεντάκι, Λουιζιάνα, Μέριλαντ, Μισισιπή, Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Τενεσί, Βιρτζίνια και Δυτική Βιρτζίνια.

Μεσοδυτικά κράτη
Ιλλινόις, Ιντιάνα, Αϊόβα, Κάνσας, Μίτσιγκαν, Μινεσότα, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Τέξας και Ουισκόνσιν.

Δυτικά κράτη
Αλάσκα, Αριζόνα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Χαβάη, Αϊντάχο, Μοντάνα, Νεβάδα, Νέο Μεξικό, Όρεγκον, Γιούτα, Ουάσιγκτον και Ουαϊόμινγκ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Νησιά Καραϊβικής
Κατάλογος νησιών ανά νησί.

Ευρώπη
Οι πιο ρομαντικές πόλεις και χώρες στην ηπειρωτική Ευρώπη.