Καλύτερους προορισμούς και αξιοθέατα της Αφρικής

Πού να πάτε στην Αφρική

Δεν είστε σίγουροι πού να πάτε στην Αφρική; Μάθετε για τους κορυφαίους προορισμούς της Αφρικής αν ψάχνετε να πάτε σε σαφάρι, πεζοπορία, ποδηλασία, μαγείρεμα, backpacking και πολλά άλλα. Οι περιφέρειες της Αφρικής προσφέρουν μοναδικές δραστηριότητες και αξιοθέατα.

Βόρεια Αφρική, προσφέρει ιστορικές περιφραγμένες πόλεις γεμάτες ζωή και χρώμα, τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο και την εκπληκτική έρημο της Σαχάρας. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, η άγρια ​​φύση, οι σπάνιες βουνό γορίλες, φοβερό treks, και συναρπαστικό Maasai και Σουαχίλι πολιτισμού μπορεί να βρεθεί στην Ανατολική Αφρική.

Η Δυτική Αφρική είναι ένας πλούτος χρώματος, πολιτισμός, ζωντανές πόλεις, όμορφες πόλεις της ερήμου, εξαιρετική μουσική, καθώς και μια πλούσια ιστορία και κάποια ψυχή ψάχνοντας ιστορικά αξιοθέατα σκλάβων που δεν πρέπει να χάσετε. Η Νότια Αφρική φιλοξενεί τους καταρράκτες Βικτόρια, την υπέροχη πόλη του Κέιπ Τάουν, τις φάλαινες, τους πιγκουίνους, τα πλούτη της άγριας φύσης του Δέλτα του Οκαβάνγκο, των κοιλάδων Luangwa και Zambezi, του Εθνικού Πάρκου Κούρζερ και πολλά άλλα.

Καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Αφρική

Η Αφρική είναι μια τεράστια, διαφορετική ήπειρος με απεριόριστες ευκαιρίες για ταξιδιώτες. Εδώ είναι οι επιλογές μου για τους καλύτερους προορισμούς της Αφρικής. Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι γύρω από οποιονδήποτε από αυτούς τους προορισμούς θα αξίζει τον κόπο.

Κατά τη γνώμη μου, κάθε χώρα στην Αφρική αξίζει να επισκεφθείτε, το καθένα έχει μοναδικά αξιοθέατα, τόσο πολιτιστικά όσο και φυσικά.

Αλλά υπάρχουν κάποιες χώρες που είναι πιο δημοφιλείς από άλλες, και έχω καταρρεύσει κάποιες "καλύτερες λίστες" για αυτές επίσης.

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αφρική

Η Αφρική είναι ένα όνειρο για περιπλανώμενους ταξιδιώτες, αλλά οι ρομαντικοί μπορούν να έχουν το δίκαιο μερίδιό τους από τέλειες παραλίες και χαλαρή περιποίηση. Φυσικά, η μετάβαση σε ένα αφρικανικό σαφάρι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην υποσαχάρια Αφρική.

Καλύτερα μέρη για διαμονή στην Αφρική

Είναι δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές διαμονής για ολόκληρες χώρες, αλλά ο παρακάτω κατάλογος είναι ένα ξεκίνημα. Ελέγξτε ξανά για να έρθετε ακόμα, αφού η Αφρική φιλοξενεί μερικά από τα πιο μοναδικά ξενοδοχεία του πλανήτη.

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα στην Αφρική

Ακολουθούν κάποια προσωπικά αγαπημένα της δικής μου που ελπίζω να σας εμπνεύσουν για να μάθετε περισσότερα για την Αφρική και φυσικά να σχεδιάσετε μια επίσκεψη.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε απολαύσει ένα ή περισσότερα από αυτά από τη στιγμή που έχετε διαβάσει όλα αυτά. Το επόμενο βήμα σας θα ήταν να ενημερώσετε τους φίλους σας και να διαλύσετε ορισμένους από τους μύθους και παρανοήσεις σχετικά με την Αφρική που γνωρίζετε ότι είναι αναληθές.

Αφού επισκεφθείτε την Αφρική ...

Εάν έχετε ταξιδέψει στην Αφρική, απολαύσατε ένα σαφάρι ή αγοράσατε στους δρόμους του Μαρακές - μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και βοηθήστε να προωθήσετε μια θετική εικόνα της ηπείρου. Φροντίζετε για την άγρια ​​φύση της Αφρικής; Ενθαρρύνετε τους φίλους και την οικογένειά σας να επισκέπτονται, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρέχουν θέσεις εργασίας και να διατηρούν την άγρια ​​φύση ασφαλή.