Πώς να κερδίσετε χρήματα για τις διακοπές σας στη Χαβάη

Είχατε προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Χαβάη, αλλά ανατράπηκε όταν βρήκατε ότι το αεροπορικό εισιτήριο για δύο κοστίζει πάνω από $ 2000 από την Ανατολική Ακτή και ότι τα γνωστά ξενοδοχεία πήραν πάνω από $ 300 ανά διανυκτέρευση; Τι μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε αυτά τα χρήματα με τα υπόλοιπα έξοδα του ταξιδιού σας και ακόμα να επισκεφθείτε τον παράδεισο; Ακολουθούν μερικές συμβουλές που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα για τις διακοπές σας στη Χαβάη.

Χρησιμοποιώντας τα μακρινά σας μίλια για τις διακοπές σας στη Χαβάη

Συνεχίζω να διαβάζω πόσο αδύνατο είναι να χρησιμοποιείς τα μίλια των συχνών πτήσεων.

Λέω, ταύρος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα μίλια μου για να φτιάξω αεροπορικό εισιτήριο στη Χαβάη. Ίσως να μην μπορείτε πάντοτε να κερδίσετε ένα "βραβείο αποταμιευτή", αλλά χρησιμοποιώντας μίλια για ένα "τυποποιημένο βραβείο" μπορεί τώρα να είναι πολύ οικονομικά αποδοτικό.

Κράτηση των καταλυμάτων σας στη Χαβάη

Ακόμη και με την οικονομία να πάρει και τον τουρισμό σε ένα all-time υψηλό στα νησιά, τα ξενοδοχεία της Χαβάης, τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία condo προσφέρουν συναρπαστικές προσφορές που μπορούν εύκολα να αντισταθμίσουν τα επιπλέον χρήματα που ίσως χρειαστεί να πληρώσετε οι αεροπορικές εταιρείες για τις διακοπές σας στη Χαβάη .

Φαγητό και ποτό Προσιτό στη Χαβάη

Κρατάω όταν διαβάζω ιστορίες για το πόσο ακριβό φαγητό είναι στη Χαβάη για τους επισκέπτες. Σίγουρα, εάν τρώτε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο ξενοδοχείο ή το θέρετρο σας, θα περάσετε ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε φαγητό στη Χαβάη μια πολύ λογική δαπάνη.

Κάνοντας τις σωστές επιλογές για Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων για τις διακοπές σας στη Χαβάη

Σχεδόν όλοι όσοι έρχονται στη Χαβάη, ειδικά στα εξωτερικά νησιά, νοικιάζουν ένα αυτοκίνητο. Είναι μια μεγάλη δαπάνη που γίνεται ακόμη πιο ακριβή εάν αφήσετε τις εταιρείες ενοικίασης να σας πουλήσουν τα πρόσθετα που πιθανώς δεν χρειάζεστε.

Σχεδιάζοντας τις δραστηριότητές σας για τις διακοπές σας στη Χαβάη

Πολλοί επισκέπτες σχεδιάζουν τις διακοπές τους και δεν εξετάζουν καν τις επιλογές δραστηριότητας μέχρι να φτάσουν στα νησιά. Χάνουν κάθε ευκαιρία για να εξοικονομήσουν χρήματα. Με το σχεδιασμό μπροστά και online κράτηση, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλα δολάρια.

Φροντίστε να ελέγξετε επίσης το χαρακτηριστικό μας Δωρεάν στη Χαβάη, το οποίο περιέχει πληροφορίες για πράγματα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν σε κάθε ένα από τα κύρια νησιά της Χαβάης.

Λαμβάνεται ως σύνολο

Δεν προσποιούμαστε ότι θα σας πω ότι ένα ταξίδι στη Χαβάη θα είναι ποτέ φθηνό. Θεωρήστε, ωστόσο, ότι για πολλούς από εσάς αυτό θα είναι το ταξίδι της ζωής σας.

Στο πρώτο μας ταξίδι στη Χαβάη πριν από 25 χρόνια, δαπανήσαμε πολλά χρήματα, κυρίως επειδή δεν γνωρίζαμε καλύτερα.

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, είμαστε πλέον σε θέση να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα. Σαφώς το μεγαλύτερο "κτύπημα για το buck σας" είναι εάν είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε συχνά μίλια ταξίδι για το ταξίδι σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια σε πολλές περιπτώσεις. Θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε στα πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε στη Χαβάη και υπάρχουν πολλά από αυτά!

Πάνω απ 'όλα, ένα ταξίδι στη Χαβάη πρέπει να είναι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό, οπότε ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ανακουφίσετε μερικές από τις πιέσεις που σχετίζονται με το σχεδιασμό του ταξιδιού σας.