Γιατί πρέπει να επισκεφτούμε τη Χαβάη;

Top 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε μια διακοπή στην 50η Πολιτεία της Αμερικής.

Γιατί πρέπει να επισκεφτούμε τη Χαβάη για το μήνα του μέλιτος, τη ρομαντική απόδραση ή τις οικογενειακές διακοπές; Ευχαριστώ για την ερώτηση! Στην πραγματικότητα, γι 'αυτό είμαστε εδώ - να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, και άλλοι, σχετικά με την 50η Πολιτεία μας.

Η Χαβάη είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, οπότε, αν είστε πολίτης των ΗΠΑ, δεν χρειάζεστε ούτε διαβατήριο ούτε βίζα για να επισκεφθείτε, αλλά είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο κράτος που έχετε δει ποτέ. Με πολλούς τρόπους είναι σχεδόν σαν να επισκέπτεστε μια ξένη χώρα.

Οι άνθρωποι

Η Χαβάη έχει πολυ-φυλετική, πολυεθνική κουλτούρα. Η κοινωνία της είναι ένα λιωμένο δοχείο των διαφόρων φυλών που έχουν φτάσει στα νησιά: οι Πολυνησιανοί, οι Καυκάσιοι, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Φιλιππινέζοι και πολλοί άλλοι.

Πουθενά αλλού στη χώρα δεν μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το θαυμάσιο μίγμα ανθρώπων , που όλοι ζουν μαζί σε αρμονία.

Η κουλτούρα

Οι ντόπιοι κάτοικοι της Χαβάης, απόγονοι των αρχαίων Πολυνησιακών ποδηλατών, έχουν μια περήφανη δική τους κουλτούρα, η οποία έχει δει μια αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, που χαρακτηρίζεται πιο συναρπαστικά από την επανεμφάνιση της Χαβάης στη σχολή και στην καθημερινή ζωή.

Η μουσική της Χαβάης δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη ούτε πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Το πνεύμα aloha είναι κάτι περισσότερο από μια απλή έκφραση. Είναι επίσημα ο νόμος της γης και για πολλούς είναι ένας τρόπος ζωής.

Η γη

Εάν απολαμβάνετε τη φύση και την ομορφιά της γης, δεν υπάρχει πουθενά όπως η Χαβάη.

Στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης, μπορείτε να κάνετε ιππασία στην κοιλάδα των Βασιλέων - την κοιλάδα Waipio - το πρωί, που περιβάλλεται από χίλια πόδια από βράχους και καταρράκτες.

Στη συνέχεια, θα έχετε ακόμα χρόνο να δείτε ένα ηλιοβασίλεμα από την κορυφή του ψηλότερου βουνού της γης, Mauna Kea (όταν μετριέται από τον πυθμένα του στον Ειρηνικό Ωκεανό).

Την επόμενη μέρα μπορείτε να φτάσετε στο μοναδικό σημείο της γης όπου μπορείτε να δείτε τον πλανήτη που αναπτύσσεται κάθε μέρα, καθώς η λάβα από την Kilauea Caldera ρέει στον ωκεανό στο Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων της Χαβάης .

Κάθε ένα από τα νησιά προσφέρει τη δική του μαγική ομορφιά: το φαράγγι Waimea - το μεγάλο φαράγγι του Ειρηνικού - για τα Kauai και Haleakala, το σπίτι του ήλιου στο Maui είναι δύο ακόμα παραδείγματα.

Η Χαβάη είναι επίσης ένας θαυμάσιος προορισμός για όσους ενδιαφέρονται για τον οικοτουρισμό. Απλά κάντε μια κίνηση στην εθνική οδό Hana στο νησί Maui για να δείτε πραγματικά την ομορφιά που είναι η Χαβάη.

Η ιστορία

Αν σας αρέσει να βλέπετε ιστορικές τοποθεσίες, η Χαβάη έχει πολλά να προσφέρει από αυτή την άποψη επίσης.

Το Oahu και η περιοχή της Χονολουλού, έχουν πολλά να προσφέρουν. Δεν θα θέλετε να χάσετε το Pearl Harbor και το USS Arizona Memorial . Αυτό είναι όπου η εμπλοκή της Αμερικής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου 1941. Το Μνημείο Θωρηκτών Μισσούρι , το υποβρύχιο USS Bowfin και το Μουσείο Αεροπορίας του Ειρηνικού αξίζουν επίσης μια επίσκεψη.

Στο Oahu μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το παλάτι Iolani , το μοναδικό βασιλικό παλάτι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μην χάσετε το Μουσείο Επισκόπου , το Κρατικό Μουσείο Φυσικής και Πολιτιστικής Ιστορίας.

Στο Maui, μην χάσετε την ιστορική φαλαινοθηρική πόλη Lahaina , την πρώην πρωτεύουσα της Χαβάης.

Στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης, κάντε μια διαδρομή μέσα από το North Kohala , την περιοχή όπου γεννήθηκα η Kamehameha. Η Kamehameha ήταν ο βασιλιάς που συνένωσε όλα τα νησιά της Χαβάης.

Εάν ο πολιτισμός, η φύση και η ιστορία δεν είναι η ιδέα σας για διακοπές, αυτό είναι εντάξει. Ίσως θέλετε απλώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, τα κύματα, τους ανέμους του εμπορίου και τις κουνιστές παλάμες.

Οι παραλίες

Η Χαβάη έχει πολλές από τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου. Οι παραλίες της Χαβάης έρχονται ακόμη και σε πολλά χρώματα. Η Χαβάη έχει λευκή άμμο , πράσινη άμμο, κόκκινη άμμο και παραλίες μαύρης άμμου .

Ο καιρός είναι κοντά σε τέλεια 365 ημέρες του έτους. Η Χαβάη έχει επίσης μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα του κόσμου, αλλά είναι επίσης πιθανό να εξοικονομήσετε μερικές πένες με προσεκτικό σχεδιασμό του ταξιδιού σας. Και, μην ξεχνάτε, η Χαβάη είναι ο κορυφαίος προορισμός μήνα του μέλιτος στον κόσμο.

Λοιπόν, θα μπορούσα να συνεχίσω και εγώ ... και το κάνω! Επιστρέφουμε συχνά καθώς εξερευνούμε περισσότερες από τη Χαβάη κάθε εβδομάδα. Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αντανακλώντας μια επίσκεψη στο παρελθόν στα νησιά, ή απλά ονειρεύεστε τον παράδεισο, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ.