Οικογένεια κινείται Movie Nights στο αγρόκτημα Grant

Grant's Farm είναι πάντα ένας δημοφιλής προορισμός στο St. Louis το καλοκαίρι. Φέτος, υπάρχει ένας καινούργιος λόγος για μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Το Grant's Farm φιλοξενεί Family Flicks Nights, μια υπαίθρια κινηματογραφική εμπειρία με φαγητό, ποτά και δημοφιλείς φιλίες για παιδιά.

Πότε και που:

Οι νύχτες Family Flicks Nights πραγματοποιούνται τα βράδια της Παρασκευής τον Ιούνιο. Το 2015, η εκδήλωση διεξάγεται στις 5 Ιουνίου, 12 Ιουνίου, 19 Ιουνίου και 26 Ιουνίου. Οι ταινίες προβάλλονται στο Bauernhof στη μέση του πάρκου.

Το πάρκο θα ανοίξει ξανά για το βράδυ στις 6 μ.μ. και οι ταινίες θα ξεκινήσουν γύρω στις 8 μ.μ. Εκτός από τις ταινίες, τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν το καρουζέλ και όλοι μπορούν να δουν τα ζώα στο Tier Garten.

Εισιτήρια και εισιτήρια:

Η γενική αποδοχή είναι $ 5 ανά άτομο. Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν $ 10 ανά άτομο και περιλαμβάνουν ένα ζαχαροκάλαμο, τσιπς, ποπ κορν και ένα ποτό. Δωρεάν μπύρα είναι επίσης διαθέσιμη για εκείνους 21 ετών και άνω. Δεν επιτρέπεται η είσοδος εξωτερικού φαγητού. Η στάθμευση και η είσοδος για παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online.

Πρόγραμμα ταινιών:

5 Ιουνίου 2015 - Δελφίνια
12 Ιουνίου 2015 - Η ταινία Lego
19 Ιουνίου 2015 - Τα Boxtrolls
26 Ιουνίου 2015 - Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2

Περισσότερα για το αγρόκτημα της Grant:

Το Grant's Farm είναι ένα από τα κορυφαία εποχικά αξιοθέατα στην περιοχή St. Louis. Το αγρόκτημα των 281 στρεμμάτων βρίσκεται στην οδό 10501 Gravois Road στο νοτιοανατολικό άκρο του Αγίου Λουδοβίκου. Το Grant's Farm φιλοξενεί εκατοντάδες ζώα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ελεφάντων, των λεμούριων, των τροπικών πτηνών και των γιγάντιων χελωνών.

Είναι επίσης το τοπικό σπίτι των φημισμένων Budweiser Clydesdales.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Grant's Farm είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από τη Δευτέρα. Οι ώρες είναι από Τρίτη μέχρι Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Η κανονική είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει τέλος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά και τα $ 30 για τα λεωφορεία και τα RV .

Άλλα θερινά γεγονότα:

Το Family Flicks Nights είναι μόνο ένα από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο St. Louis κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο είναι γεμάτοι με συναυλίες, φεστιβάλ, υπαίθριες ταινίες και πολλές φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες. Πολλά από αυτά τα γεγονότα είναι επίσης δωρεάν! Για μεγάλες ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς να ξοδεύετε χρήματα, δείτε αυτά τα άρθρα σχετικά με τις ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες , τις ελεύθερες θερινές ταινίες ή την ελεύθερη καλοκαιρινή διασκέδαση για τα παιδιά .