Μετάβαση στο νησί South Padre: Κοντινά αεροδρόμια

Το South Padre Island (SPI) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παραλίες του Τέξας, αλλά η άφιξη στο Tip of Texas μπορεί να μπερδευτεί, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αεροδρόμιο στο νησί.

Ευτυχώς, αν και το νησί South Padre δεν διαθέτει δικό του αεροδρόμιο, υπάρχουν δύο μεγάλα αεροδρόμια σχετικά στενά που παρέχουν υπηρεσίες σε ταξιδιώτες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Τόσο το Διεθνές Αεροδρόμιο Brownsville-South Padre Island όσο και το Διεθνές Αεροδρόμιο Valley βρίσκονται σε απόσταση 40 μιλίων από αυτή τη δημοφιλής απόδραση στην παραλία.

Είτε εξοικονομείτε χρόνο που πετάτε από άλλες πόλεις του Τέξας, όπως το Ώστιν, το Ντάλλας ή το Σαν Αντόνιο, είτε θα έρθετε να δείτε τις καλύτερες παραλίες του Τέξας από άλλο κράτος, κρατώντας την πτήση σας μέσω ενός από αυτά τα αεροδρόμια είναι το καλύτερο στοίχημα για να φτάσετε γρήγορα στο νησί South Padre.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Brownsville-South Padre Island

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο South Padre Island βρίσκεται περίπου 22 μίλια από την παραλία στο Brownsville. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Brownsville-SPI (BRO) είναι δημόσιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τόσο Αμερικανικές όσο και United Airlines, καθώς και δρομολόγια ρουτίνας στις Continental Airlines.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο νησί South Padre από το αεροδρόμιο ενοικιάζοντας αυτοκίνητο, ενοικιάζοντας ταξί ή ιδιωτικό αυτοκίνητο ή πραγματοποιώντας κράτηση για ένα λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο που εκπέμπει σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία της SPI. Το λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το νησί είναι μια δημοφιλής επιλογή, με τρεις ανεξάρτητες εταιρείες που παρέχουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το BRO: Valley Metro, Island Metro και Metro Connect.

Όλες οι υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο ξεκινούν από το Δημαρχείο, το οποίο απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, το Rockstar Beach. Τα λεωφορεία επιστροφής στο αεροδρόμιο παίρνουν επίσης εδώ καθημερινά όλη την ημέρα, οπότε ακόμα και αν έχετε μια μέρα στάση στο αεροδρόμιο BRO, θα μπορούσατε να περάσετε το γρήγορο ταξίδι στον Κόλπο του Μεξικού.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Valley στο Harlingen

Αν και βρίσκεται λίγο πιο μακριά σε περίπου 40 μίλια από την SPI, το Διεθνές Αεροδρόμιο Valley (VIA) στο Harlingen βλέπει στην πραγματικότητα λίγο περισσότερη κυκλοφορία όταν πρόκειται για τους επισκέπτες που κατευθύνονται προς το νησί.

Επίσης γνωστή ως Gateway to South Padre Island, η VIA έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, κυρίως λόγω του αριθμού των καθημερινών πτήσεων της Southwest Airlines από το Ώστιν, το Ντάλας , το Χιούστον, το Σαν Αντόνιο και αλλού στην περιοχή, αλλά και λόγω του αριθμού των αεροπορικών εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτό το μικρό αεροδρόμιο. Μπορείτε πάντα να κλείσετε πτήσεις για το Southwest και την United, αλλά η VIA προσφέρει επίσης εποχική υπηρεσία στις Delta Air Lines και Sun Country Airlines από το Νοέμβριο έως το Μάιο.

Όπως η Brownsville International, η VIA προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων, υπηρεσίες ταξί και λεωφορεία για το αεροδρόμιο για να ολοκληρώσουν το τελικό σκέλος στο νησί South Padre. Ωστόσο, τα ταξί μπορούν να πάρουν αρκετά ακριβά από αυτό το αεροδρόμιο, ειδικά αφού θα σας πάρει περίπου 30 λεπτά σε μια ώρα για να φτάσετε ανάμεσα στο αεροδρόμιο και την παραλία. Ως αποτέλεσμα, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο, η οποία προσφέρει μια επίπεδη, ανταγωνιστική τιμή και θα σας μεταφέρει στο νησί για το ίδιο χρονικό διάστημα.