Φεστιβάλ τζαζ του Μόντρεαλ 2018

Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ: Προφίλ 2018

Φεστιβάλ τζαζ του Μόντρεαλ 2018: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τζαζ στον κόσμο

Ονομάστηκε το μεγαλύτερο φεστιβάλ τζαζ στον κόσμο το 2004 από το βιβλίο Guinness Book of World Records, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ ισχυρίζονται ότι το φεστιβάλ προσελκύει περίπου 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες σε κάθε έκδοση, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την επιλογή εκατοντάδων συναυλιών που διαδόθηκαν σε 11 ημέρες.

Το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ 2018 χρονολογείται από τις 28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2018 με εκδηλώσεις προ-ανοίγματος που αναμένονται στις 26 Ιουνίου και μετα-κλεισίματα στις 8 Ιουλίου 2018.

Το καλύτερο κομμάτι? Οι περισσότερες από αυτές τις εκπομπές είναι δωρεάν, περίπου τα δύο τρίτα του προγραμματισμού της γιορτής. Υπάρχουν επίσης ειδικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια, επίσης γενικά δωρεάν.

Όλος ο τζαζ; Είναι λίγο τέντωμα

Καλύπτοντας το φάσμα των τζαζ είδη από την πρώτη του εμφάνιση το 1980, το fest διαθέτει επίσης συναφή είδη όπως μπλουζ, λατινική τζαζ, ψυχή, Βραζιλιάνο, Κούβα, Αφρική, R'n'B, reggae και electronica.

Ροκ, ποπ και κάθε άλλο είδος που θα μπορούσατε πιθανώς να ονειρευτείτε καταλήγοντας στο ρόστερ, επίσης, στην οργή περισσότερων από λίγων καθαρολόγων που λυπούν το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ που δεν είναι αρκετά τζαζ. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το να διατηρείς ένα ανοιχτό μυαλό. Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι τα μη τζαζ δείχνει που έχουν κάνει αναμφισβήτητα το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ τόσο μεγάλο όσο είναι.

Οι ευφυείς θα μπορούσαν επίσης να επισημάνουν ότι τα πλήθη δεν θα ήταν στα επτά αριθμούς χωρίς όλες αυτές τις ελεύθερες, χρηματοδοτούμενες από τους φορολογούμενους εκπομπές σε συνδυασμό με την ευνοϊκά κεντρική θέση του φεστιβάλ .

Αλλά αν η καθαρή, αναλλοίωτη τζαζ είναι ό, τι αναζητάτε, τότε κατευθυνθείτε στις πιο ζεστές τζαζ κλαμπ του Μόντρεαλ πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το φεστιβάλ. Το διεθνές ταλέντο είναι ιδιαίτερα παρόν κατά τη διάρκεια της γιορτής και η τζαζ είναι εγγυημένη, ανεξάρτητα από το αν είναι freestyle, πρότυπα, καλύπτει ή νέες συνθέσεις.

Ελεύθερες υπαίθριες προβολές: Παράδοση του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ

Μια ευλογία για τους λάτρεις της μουσικής σε έναν προϋπολογισμό, εκατοντάδες δωρεάν παραστάσεις γίνονται στο κέντρο της πόλης του Μόντρεαλ Jazz Fest .

Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ για την πλήρη γκάμα.

Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ: Χρόνια παρελθόντος

Μια εκλεκτική δέσμη A-listers, up-and-comers και εικονίδια τζαζ έχουν περάσει από το Μόντρεαλ τα τελευταία χρόνια. Ο Miles Davis, η Ella Fitzgerald, ο Oscar Peterson, ο Τσάρλι Χάντεν, ο Ray Charles, ο BB King, ο Oliver Jones, η Aretha Franklin και ο Pat Metheny είναι μεταξύ των πιο λατρεμένων στιγμιότυπα της φεστιβάλ.

Αξέχαστες εμφανίσεις του Πρίγκιπα, Stevie Wonder στην ελεύθερη υπαίθρια επίδειξη για να τους νικήσει όλους, ο Tony Bennett σκεπτόμενος το κοινό κάθε χρόνο, βλέποντας την Diana Krall να ανακαλύπτεται παρακολουθώντας το εικονικό Allen Toussaint μοιράζοντας ιστορίες για ένα μεγάλο πιάνο ή Γη Wind & Fire που σκοτώνει πάνω από 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία των πρώτων επιτυχιών τους, το Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ διαθέτει ένα σχεδόν αμέτρητο κατάλογο καλύτερων στιγμών και αναμνήσεων.

Από έξω από την πόλη; Εδώ είναι πού να μείνετε

Αυτά τα ξενοδοχεία του Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ του Μόντρεαλ προτείνουν καταλύματα σε κάθε τιμή εντός δέκα λεπτών με τα πόδια από την υπαίθρια περιοχή του φεστιβάλ.

Για τους μεγάλους επισκέπτες, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο ή σουίτα σε ένα από τα πέντε αστέρων ξενοδοχεία του Μόντρεαλ .

Για μια ελαφρώς πιο προσιτή τιμή, πηγαίνετε με τα πιο καυτά boutique ξενοδοχεία του Μόντρεαλ .

Και για την ευρωπαϊκή εμπειρία, κολλήστε με τα κορυφαία ξενοδοχεία του Old Montreal .

Είναι λίγο περισσότερο από μια βόλτα στο υπαίθριο χώρο, αλλά μπορείτε εύκολα να καλέσετε μια καμπίνα ή hop στο μετρό . Και τα δύο μέσα μεταφοράς δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από 10 με 15 λεπτά από το ιστορικό κέντρο.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.