Τα καλύτερα μονοπάτια σκι του Μόντρεαλ

Ανακαλύψτε τα καλύτερα διαδρομές σκι αντοχής του Μόντρεαλ

Μια οικονομικά προσιτή και εύκολη δραστηριότητα, το σκι αντοχής (ski de fond στα γαλλικά) είναι ένα εξαιρετικό άθλημα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και το Μόντρεαλ σέρνεται με 200 χιλιόμετρα μονοπατιών. Η σεζόν σκι αντοχής είναι από τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου έως τα μέσα Μαρτίου, η οποία μπορεί να ποικίλει κάθε χρόνο καθώς εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις συνθήκες διαδρομής online. Ή καλέστε απευθείας τα πάρκα. Κάντε κλικ στα παρακάτω ονόματα πάρκων για πληροφορίες επικοινωνίας και οδηγίες διαμετακόμισης. Σημειώστε ότι τα τέλη εισόδου και ενοικίασης ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Σημειώστε ότι τα γραφεία ενοικίασης εξοπλισμού πάρκου, τα μπάνια και τα αποδυτήρια είναι κλειστά τόσο την Ημέρα των Χριστουγέννων όσο και την Πρωτοχρονιά στο Μόντρεαλ .

Πηγαίνετε μάλλον σε κατηφόρα στο Μόντρεαλ; Ενδιαφέρεστε για άλλα χειμερινά σπορ ; Επίσης, αν ταξιδεύετε στο Μόντρεαλ, εξετάστε το ενδεχόμενο να μείνετε σε αυτά τα χειμερινά ξενοδοχεία του Μόντρεαλ . Είναι τέλεια καταλύματα για τη σεζόν.