Πατινάζ στο Πάρκο Maisonneuve του Μόντρεαλ

Εξωτερική παγοδρομία στο Parc Maisonneuve

Πατινάζ στον πάγο στο Parc Maisonneuve

Παρόλο που δεν είναι ο πιο κεντρικός προορισμός του παγοδρομιού του Μόντρεαλ, η επιφάνεια του παγοδρομίου του Parc Maisonneuve είναι το όνειρο του ταχύπλοου σκέιτερ δεδομένου του μεγέθους του. Ακόμη και σε μια κουραστική μέρα, υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος στον πάγο για να γλιστράει περισσότερο ή λιγότερο ανεμπόδιστος. Εάν έχετε κολλήσει ποτέ σε ένα γεμάτο παγοδρόμιο, ξέρετε τι μιλάω. Η αποφυγή των πιθανών pileups με συνεχείς ελιγμούς μέσω swerves και stop-ξεκινήματα για να αποφευχθεί η πρόσκρουση σε συναδέλφους σκέιτερ έχει τις γνώσεις της γνώσεις δεξιοτήτων.

Αλλά μερικές φορές, απλά θέλετε να γλιστρήσετε. Πραγματικά γρήγορα.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα παγοδρόμια του Μόντρεαλ

Ένα πατίνι στο Parc Maisonneuve προσφέρει επίσης την τέλεια δικαιολογία για την επίσκεψη στα τροπικά θερμοκήπια του Μοντρεάλ Βοτανικού Κήπου και στο Insectarium , το οποίο γειτνιάζει με το πάρκο. Περάστε στο δρόμο για να περάσετε λίγο χρόνο στο χειμερινό χωριό του Ολυμπιακού Πάρκου , το Biodome και το Πλανητάριο .

Πεζοπορία σε Μόντρεαλ: Δεκέμβριος-Μάρτιος

Η εποχή πατινάζ σε εξωτερικούς χώρους στο Μόντρεαλ είναι συνήθως από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Τα παγοδρόμια του Parc Maisonneuve πρέπει να είναι ανοιχτά μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 και να παραμείνουν ανοιχτά τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2017. Όμως, κάθε εποχή παγοδρομίας εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες προφανώς ποικίλλουν κάθε χρόνο. Αν λοιπόν προγραμματίζετε μια περίοδο skate πριν από τα τέλη Δεκεμβρίου ή μετά τα μέσα Μαρτίου (ειδικά εάν θέλετε να νοικιάσετε πατίνια σε τοποθεσία), κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και καλέστε 311 πριν εμφανιστεί για να βεβαιωθείτε ότι το κτίριο και το γραφείο ενοικίασης είναι Άνοιξε.

Και ακόμα κι αν είναι πατινάζ εποχή, είναι πάντα πάντα καλύτερο να ελέγξετε τις συνθήκες παγοδρόμου online πριν κάνετε οποιαδήποτε σχέδια.

Τοποθεσία: 4601 Sherbrooke East, Μόντρεαλ, Κεμπέκ H1X 2B1
Γειτονιά: Mercier-Hochelaga-Maisonneuve
Να φτάσετε: μετρό Pie-IX
Ώρες: Αλλαγή δωματίου και μπάνια είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ., αλλά μόνο όταν το παγοδρόμιο είναι λειτουργικό
Είσοδος: δωρεάν
Υπηρεσίες: μπάνια, αποδυτήρια, ντουλάπια, μηχανήματα αυτόματης πώλησης
INFO: καλέστε 311

Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες λειτουργίας του Parc Maisonneuve υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.