Επισκεφθείτε τις πεταλούδες πηγαίνετε δωρεάν στον Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ

Κάθε χρόνο, ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ και το Μόντρεαλ Insectarium ενώνουν τις δυνάμεις τους στους νεκρούς του χειμώνα για να παράγουν ένα δημοφιλές αξιοθέατο: τα Butterflies Go Free, ένα από τα καλύτερα χειμερινά γεγονότα του Μόντρεαλ . Ο τελευταίος προσφέρει την τεχνογνωσία του για τα έντομα και τις πρώτες εγκαταστάσεις του, καθιστώντας το δρόμο για την απελευθέρωση έως και 20.000 πεταλούδων και σκώρων στα όρια των κλιματικών θερμοκηπίων του Βοτανικού Κήπου από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, με πολλούς τρόπους συμβολικό πρόγονο της τελικής πόλης μεταβείτε στην άνοιξη .

Πως δουλεύει

Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 50 από τα 75 διαφορετικά είδη που φέρουν ελεύθερα οποιαδήποτε στιγμή στα θερμοκήπια. Μέχρι και 2.000 πεταλούδες και σκώροι κυματίζουν κάθε μέρα.

Τα περισσότερα είδη σε ζωντανή εμφάνιση προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία και την Τανζανία και απαιτούν μια ζεστή και υγρή θερμοκρασία που κυμαίνεται από 24ºC έως 29ºC (75ºF έως 84ºF) για να παραμείνει ζωντανή.

Τι να φορέσω

Παράγοντας στο humidex και μπορείτε να περιμένετε τα θερμοκήπια του Βοτανικού Κήπου να αισθάνονται περισσότερο από 25ºC έως 36ºC (77ºF έως 97ºF), οπότε αν θέλετε να νιώσετε άνετα κατά την επίσκεψή σας, ίσως θελήσετε να ντύσετε το μέρος. Στρώμα που εποχιακά κατάλληλο πουλόβερ από μαλλί με ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι ή δεξαμενή από κάτω.

Ημερομηνίες

22 Φεβρουαρίου έως 29 Απριλίου 2018 (βλ. Ώρες λειτουργίας )

Που

Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ

Να πάρει εκεί

Pie-IX Metro

Αδεια

Τακτικά τέλη εισόδου στο Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ επιτρέπουν την πρόσβαση στις Πεταλούδες Go Free.

Καλύτεροι χρόνοι για επίσκεψη

Οποτεδήποτε είναι μια καλή στιγμή. Ωστόσο, οι πεταλούδες είναι πιο δραστήριες το πρωί, όταν είναι ηλιόλουστη έξω και όταν η πίεση αέρα μετατοπίζεται. Έτσι, αν η πρόγνωση καιρού αναφέρει ένα εισερχόμενο σύστημα υψηλής πίεσης το πρωί συμπληρωμένο από έναν ηλιόλουστο δείκτη υπεριώδους ακτινοβολίας, καλά, αυτό είναι το σύνθημά σας.

Σημειώστε ότι οι παρουσιάσεις δέκα λεπτών που περιγράφουν τη συμπεριφορά της πεταλούδας προσφέρονται την ώρα στο κύριο θερμοκήπιο της έκθεσης από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Τι άλλο να κάνουμε στην περιοχή

Τόσο ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ όσο και το Μόντρεαλ Insectarium απέχουν ένα τετράγωνο μακριά από το Ολυμπιακό Πάρκο και τα πολλαπλά του αξιοθέατα και το Parc Maisonneuve , έναν προορισμό για πατινάζ στον πάγο. Επισκεφθείτε το εκθετήριο Butterflies Go Free σε ένα ημερήσιο ταξίδι με πτώση στο Μόντρεαλ Biodome, το οποίο αναδημιουργεί ένα τροπικό δάσος του Αμαζονίου, τον Νότιο Πόλο και άλλα οικοσυστήματα που βρίσκονται στην Αμερική. Στη συνέχεια, πιάστε μια εντυπωσιακή ταινία αστρονομίας στο κοντινό πλανητάριο του Μόντρεαλ . Το Ολυμπιακό Πάρκο Esplanade διαθέτει επίσης ένα παγοδρόμιο το χειμώνα και μια ποικιλία από εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.