Οδηγός για τη ζωή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Η προοπτική της εμπιστοσύνης στη ζωή στο NYU

Το NYU ήταν ένας δροσερός σχολικός τρόπος πριν τα δίδυμα Olsen έκαναν τα μεγάλα ντεμπούτο τους στην πανεπιστημιούπολη. Αφού βαθμολογήθηκε το σχολείο όνειρο # 1 του έθνους το 2004, η NYU συνεχίζει να προσελκύει μερικά από τα λαμπρότερα και πιο παθιασμένα άτομα του κόσμου.

Όπως κάθε πανεπιστήμιο, υπάρχουν ορισμένες πτυχές της NYU που το καθιστούν ένα μέρος καλύτερα προσαρμοσμένο για κάποιους από τους άλλους. Εάν σκέφτεστε το NYU ως το σπίτι σας για τα επόμενα χρόνια, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό για σας προτού αρχίσετε να συσκευάζετε το U-Haul.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το NYU

Ένα εντυπωσιακά μεγάλης κλίμακας σχολείο

Σκεφτείτε το NYU ως μίνι-Νέα Υόρκη. Τα κτίρια στην τάξη είναι γεμάτα με πολλούς τρόπους, τα σπίτια διαμονής είναι πολυώροφα διαμερίσματα και το φοιτητικό σώμα είναι μεγάλο και πολύ διαφορετικό. Υπάρχουν επίσης 14 διαφορετικά κολέγια που προσφέρουν πάνω από 150 μεγάλες εταιρείες στο undergrads.

Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, το μέγεθος της NYU είναι ακριβώς αυτό που το κάνει τόσο συναρπαστικό - έχοντας τόσες πολλές επιλογές και την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία κολλεγίων στη Νέα Υόρκη.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Το NYU είναι πλήρως ενσωματωμένο μέσα στην πόλη. δεν υπάρχει τετράγωνο πανεπιστημιούπολη ή σιδερένια πύλη που να χωρίζει το σχολείο από τους δρόμους του Greenwich Village .

Ενώ μερικοί φοιτητές προτιμούν να παραμείνουν στην πλατεία Ουάσιγκτον, οι περισσότεροι θα βγουν έξω στις γύρω γειτονιές για να δοκιμάσουν ένα νέο εστιατόριο, να δουν έναν τόπο συναυλιών ή να πάρουν μια εκπομπή Broadway.

Η κοινωνική σκηνή

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι φοιτητές της Νέας Υόρκης δεν έχουν τάξη τις Παρασκευές, τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν την Πέμπτη νύχτες. Η ελληνική σκηνή είναι αρκετά ήσυχη, έτσι οι μαθητές τείνουν να φέρνουν το κόμμα στους δρόμους. Τα αγαπημένα μπαρ γύρω από την πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνουν το Finnerty's, το Josie Woods Pub, το Off the Wagon και το Fat Black Pussycat's. Οι σπουδαστές κατευθύνονται επίσης προς τα μπαρ και τα σαλόνια στην Κάτω Ανατολική πλευρά και στους συλλόγους της περιοχής Meatpacking και της Chelsea.

NYU Γεγονότα και αριθμοί:


Περισσότερα για το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

- από τον Thomas J. Frusciano. Μια ολοκληρωμένη μελέτη της ιστορίας και της εξέλιξης της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων πορτρέτων των μεγάλων παικτών που οδήγησαν τον δρόμο. Επίσης ένα μεγάλο μείγμα σύγχρονων και ιστορικών εικόνων.

College Prowler Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης - από τον Meredith Turley. Πάρτε το εσωτερικό κουτάλι στο NYU από τους πραγματικούς φοιτητές. Μια μεγάλη πηγή αν θέλετε να κατανοήσετε τη ζωή των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη και στην πόλη.

- από τον Joan M. Dim. Ένα άλλο όμορφο βιβλίο που καλύπτει την ιστορία της NYU.

- Τι θα ήταν η εμπειρία κολλεγίων NYU χωρίς την υποχρεωτική τσάντα φασολιών;

Δεν είναι πολύ διασκεδαστικό!