Το Cactus Bowl βρίσκεται στο Φοίνιξ

Ποδόσφαιρο κολλεγίων στο Τέμπε, ΑΖ

Όλα ξεκίνησαν στο Tucson της Αριζόνα το 1989 ως Κύπελλο Χαλκού. Το κύπελλο του χαλκού έγινε το κύπελλο Insight.com, όταν η Insight Enterprises υπέγραψε συμφωνία για να αναλάβει το ρόλο του χορηγού του παιχνιδιού και το 2002 το όνομα άλλαξε στο Insight Bowl. Μετά το 2011 το όνομα του παιχνιδιού μπολ άλλαξε και πάλι, στο Buffalo Wild Wings Bowl. Το 2014 το παιχνίδι με το μπολ πήρε ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό: TicketCity Cactus Bowl. το 2016, προσέλκυσε έναν νέο χορηγό ονόματος, οπότε το όνομα άλλαξε στο Motel 6 Cactus Bowl.

Τώρα, είναι μόνο Cactus Bowl!

Το Cactus Bowl θα παιχτεί σε ένα νέο χώρο το 2016 και το 2017 (και ίσως και πέρα ​​από αυτό) - το Field Field στο Downtown Phoenix.

Πότε είναι το Cactus Bowl;

Το Cactus Bowl θα παιχτεί στις 26 Δεκεμβρίου του 2017. Το Kickoff έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. ώρα Αριζόνα .

Επίσης θα μεταφερθεί από το ESPN: δοκιμάστε ένα από αυτά τα δημοφιλή τοπικά σπορ μπαρ αν δεν μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια

  1. Προσωπικά, στο γραφείο του μπολ Fiesta Bowl / Cactus Bowl στο 7135 E. Camelback Rd, # 190, Scottsdale.
  2. Τηλεφωνικώς στο 480-350-0911.
  3. Online. Τα περάσματα στάθμευσης για το γκαράζ μπορούν επίσης να αγοραστούν ηλεκτρονικά εκ των προτέρων για $ 20 συν το τέλος. Το γκαράζ βρίσκεται στη γωνία της 7ης οδού και της οδού Ουάσινγκτον με πρόσβαση από την οδό Ουάσινγκτον.
  4. Αν πωλεί έξω, ή δεν μπορείτε να βρείτε τα εισιτήρια που θέλετε, δοκιμάστε έναν αξιόπιστο μεσίτη εισιτηρίων, όπως το Ticketmaster.
  5. Από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια!

Τα εισιτήρια συνήθως ξεκινούν από περίπου 25 δολάρια συν χρεώσεις.

Θα υπάρχει επίσης χρέωση για στάθμευση. Μην ξεχνάτε ότι οι σταθμοί στάθμευσης στο Phoenix ΔΕΝ είναι δωρεάν τα Σαββατοκύριακα μέχρι και μετά τις 10 μ.μ. και οι περισσότεροι χώροι στάθμευσης δεν επιτρέπουν σε κάποιον να πληρώσει περισσότερο από μία ή δύο ώρες τη φορά.

Μετάβαση στο πεδίο Chase

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Chase Field, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ελαφρού σιδηροδρόμου.

Αφήστε άφθονο χρόνο - θα υπάρξουν μεγάλα πλήθη. Ελέγξτε για περιορισμούς και πληροφορίες στάθμευσης πριν οδηγήσετε. Για το Cactus Bowl, το Valley Metro Rail θα τρέχει τακτικά με επιπλέον τρένα για να υποστηρίξει τα πλήθη πριν και μετά την εκδήλωση.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Το πάρτι πριν από το παιχνίδι;

Το Κόμμα Pregame του Cactus Oasis Bowl λαμβάνει χώρα έξω από το Chase Field, νότια του γκαράζ στάθμευσης μεταξύ Buchanan και Lincoln, στο Downtown Phoenix. Το πάρτι διαθέτει ζωντανή μουσική, μπάντες πορείας, μαζορέτες, αγώνες pep, διαδραστικά παιχνίδια και παιχνίδια Jumbotrons.

Που να μείνω

Αν έρχεστε ακριβώς για το παιχνίδι και τις σχετικές γιορτές, θα θελήσετε πιθανώς να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Φοίνιξ ή σε ένα ξενοδοχείο στην ελαφριά σιδηροδρομική γραμμή της κοιλάδας του μετρό . Εάν οδηγείτε, ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Scottsdale θα είναι κοντά, πάρα πολύ.