Αναθεώρηση των μαθήματα μαγειρικής του La Cuisine Paris

Ένα ιδανικό γήπεδο για αρχάριους γκουρμέ

Αν ψάχνετε για γαλλικά μαθήματα μαγειρικής στο κέντρο του Παρισιού και διδάσκονται στα αγγλικά, το La Cuisine Paris School Μαγειρικής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Ιδιαίτερα για τους ερασιτέχνες μάγειρες και τα φαγητά που αναζητούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα για να μάθουν και να εκτιμήσουν τον παράγοντα απόλαυσης σε απόλυτη αυστηρότητα και ακρίβεια, η παλέτα μαθημάτων μαγειρικής που προσφέρεται από αυτή την εταιρεία δεν πρέπει να απογοητεύσει.

Διαβάστε σχετικά: Ο πλήρης οδηγός γαστρονομίας μας στο Παρίσι

Το La Cuisine Paris, που ιδρύθηκε πρόσφατα από ένα γαλλο-αμερικανικό ζευγάρι με ένα πραγματικό πάθος για γαστρονομία χωρίς σνομπ, προσφέρει μια φιλόξενη και χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου ακόμη και οι συνολικά νεοσύλλεκτοι δεν αισθάνονται εκφοβισμένοι.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα μου:

Μειονεκτήματα μου:

Λεπτομέρειες μαθήματος συνοπτικά και πρακτικές πληροφορίες:

Ένα υπέροχο απόγευμα: Η πλήρης κριτική μου

Μου προσκλήθηκαν σε μια κλάση ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας στο La Cuisine Paris - μια συναρπαστική προοπτική από το ψήσιμο και τα επιδόρπια είναι μερικά από τα ισχυρά κοστούμια μου.

Αλλά πάντα ήμουν ντροπαλός να δοκιμάσω το χέρι μου στη ζαχαροπλαστική, την οποία φρόντισα να είμαι έξω από το πρωτάθλημα μου. Αυτό φάνηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει "σπασμένα".

Διαβάστε τα σχετικά: Καλύτερα Ζαχαροπλαστεία (Ζαχαροπλαστεία) στο Παρίσι

Εισαγωγές

Με ευχαρίστησαν οι γαλλο-αμερικανικοί ζευγάρι και οι ιδιοκτήτες Jane Bertch και Olivier Pugliesi-Conti, οι οποίοι μου έδειξαν τη νέα θέση του σχολείου μαγειρικής, ακριβώς στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα κοντά στο Hotel de Ville (Δημαρχείο του Παρισιού). Παρεμπιπτόντως, τα μεγάλα παράθυρα της κουζίνας προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό και την πόλη.

Διαβάστε Σχετικά: Όλοι για τον ποταμό Σηκουάνα: Γεγονότα, Ιστορία, Αξιοθέατα

Στις προηγούμενες ζωές τους, η Jane και ο Olivier εργάστηκαν στον τομέα της τραπεζικής τραπεζικής και της διαχείρισης της διαχείρισης, αντίστοιχα. Και οι δύο άπληστοι τρόφιμα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα άλμα και να δημιουργήσει μια μαγειρική σχολή που τροφοδοτεί τους Αγγλικούς και Γάλλους ομιλητές. "Χάρη στην προηγούμενη ζωή μου ως Corporate Banker, όπως η μητέρα μου αρέσει να λέει στους ανθρώπους, πήγα από το τηγάνι και στη φωτιά ... ή ίσως και το αντίστροφο", μου είπε η Jane.

Στον πρώτο όροφο της κουζίνας (ηλιόλουστη, ευχάριστη, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό), ο φιλόξενος σεφ Justin Ward (ένας από τους δέκα που εργάστηκε στο σχολείο) γνώρισε τους μαθητές. Αρχικά από το Τέξας, ο Justin εκπαιδεύτηκε στο Παρίσι στο διάσημο γαστρονομικό σχολείο Gregoire Ferrandi και εργάζεται επίσης στη λεωφόρο Wedding Cakes στην πόλη.

Στο μενού: Σουφλέ σοκολάτας και λεμόνια με μαρέγκα

Ο Justin μας έβαλε να δουλέψουμε (περίπου 10 μαθητές, όλοι οι ομιλητές αγγλικών) σε δύο κλασσικές γαλλικές συνταγές: soufflé σοκολάτας και tartelettes μαρέννας μαρέντ. Φαινόταν φιλόδοξος για μια τάξη μόνο δύο ωρών, αλλά με την ανυπομονησία πήραμε, μετρώντας τα συστατικά, ανακατεύοντας δονούμενες γλάστρες σοκολάτας, κολλώντας τα δάχτυλά μας με χυμό λεμονιού και μάθοντας πώς να τέμνουμε τέλεια τα καλούπια tartelette με τη ζύμη.

Οι πιο δύσκολες στιγμές; Εργασία με το μίγμα της σοκολάτας, των αυγών και του βουτύρου για το σουφλέ (πρέπει πραγματικά να πάρετε τα χέρια σας εκεί μέσα, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα χωρίς λαβή). Μαθαίνοντας να φτιάχνετε τέλεια μαρέγκα και να το διοχετεύετε τέλεια πάνω στις tartelettes χρησιμοποιώντας μια τσάντα ζαχαροπλαστικής (ίσως το πιο εκφοβιστικό αλλά και το πιο ευχάριστο μέρος). Βεβαιωθείτε ότι τα σουφλέ δεν καταρρέουν πριν φάτε.

Υπήρχαν κάποιες μικρές λάθη και στιγμές σύγχυσης, αλλά συνολικά οι συνταγές αποδείχτηκαν όμορφα.

Η μόνη πραγματική κριτική μου; Η τάξη ήταν λίγο πολύ μικρή για να μας επιτρέψει αρκετό χρόνο για να φτιάξουμε τα δύο επιδόρπια στη δική μας ταχεία ταχύτητα και ο σεφ έπρεπε να παρεμβαίνει και να κάνει κάποια από τα καθήκοντα μόνος του. Αυτό έβγαλε ένα κομμάτι από την άλλη πρακτική προσέγγιση.

Συνολικά, βρήκα την τάξη ευχάριστη και προσβάσιμη. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας ήταν νόστιμα (πήρα σπίτι δύο από τις λεμονιού μαρέγκας tartelettes και γρήγορα τους καταβροχθίσει), και αισθάνομαι κίνητρα να δοκιμάσω ό, τι έμαθα στην κουζίνα μου. Σας συνιστώ La Cuisine Paris για Αγγλικούς ή Γάλλους ομιλητές που αγαπούν να μαγειρεύουν και θέλουν να ενισχύσουν το γαστρονομικό τους οπλοστάσιο, αλλά πάνω απ 'όλα θέλουν να το διασκεδάσουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.