Η πιο σεξουαλική ρητή απάτη στον κόσμο

Καθώς φτάνετε στην Νυχτερινή Αγορά Patpong, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πολυσύχναστη οδό Silom στην καρδιά της Μπανγκόκ, θα νιώσετε συγκλονισμένοι από την καθαρή επιλογή (κυρίως ψεύτικων) αγαθών που πωλούνται πωλούνται εκεί από τα Havaianas Flip-Flops Τα ρολόγια "Rolex", από τσάντες σχεδιαστών έως ηλεκτρονικά gadgets.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την άφιξη, ωστόσο, ένας παλαιότερος ταϊλανδός θα περπατήσει προς εσάς και θα μουρμούρισε τρεις λέξεις.

"Εμφάνιση Ping Pong;" (Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό εάν είστε άνδρες ή με άνδρες).

Δεν χρειάζεστε μια μεγάλη φαντασία για να συνειδητοποιήσετε τι μιλάει: Ένα "Ping Pong Show" περιλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα, μια μπάλα πινγκ-πονγκ και καλά ...

Πράγματι, το ίδιο το πινγκ πονγκ είναι συνήθως ένα μέτωπο για κάτι πολύ πιο σκιερό.

Πόσο κοστίζει ένα κόστος;

Αν ακολουθήσετε τον παλαιότερο ταϊλανδό που σας προσκαλεί στην παράσταση πινγκ πονγκ, μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι μια επίδειξη ping pong είναι δωρεάν. "Δεν υπάρχει χρέωση κάλυψης", λέει πιθανόν, "και φθηνά ποτά - μόνο 100 μπατ."

Βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε στο χώρο, όπου αρχικά θα βρείτε τον εαυτό σας ευχαριστημένοι από το πόσο όμορφα, μικρά και φιλικά είναι τα κορίτσια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, οι πίνακες σύντομα θα μετατραπούν - και αυτό δεν αποτελεί αναφορά στη μουσική που παίζει ο DJ.

Γιατί είναι μια απάτη;

Δεν είναι ποτέ καλό να κρίνεις ένα βιβλίο με το εξώφυλλο του, αλλά όσο περισσότερο κάθεσαι στο show ping pong, τόσο περισσότερο θα παρατηρήσεις ρωγμές στην πρόσοψη που αρχικά είδατε.

Αλλά η πραγματική απάτη έρχεται όταν λάβετε το λογαριασμό σας. Βλέπετε, ενώ δεν θα πρέπει να πληρώσετε τίποτα για να μπείτε στο μπαρ ή το κλαμπ και τα ποτά που σας αρέσουν μπορεί να κοστίζουν περίπου 100 THB ένα κομμάτι, αυτό που ο γέρος που σας προσκάλεσε στην εκπομπή δεν σας το έλεγε είναι ότι αναμένετε να αγοράσετε ποτά για τα κορίτσια που εκτελούν για εσάς, τα οποία συνήθως διπλασιάζουν ή και τριπλασιάζουν το λογαριασμό σας.

Το πραγματικό kicker, ωστόσο, είναι το λεγόμενο "Κοιτάζοντας" τέλος, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από 3.000 baht έως 6.000 baht ή ακόμη περισσότερο - που είναι $ 100-200 + με βάση τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Οι εκδηλώσεις Ping Pong εμφανίζονται μόνο στην Μπανγκόκ;

Εάν, για κάποιο λόγο, εξακολουθείτε να θέλετε να δείτε μια παράσταση πινγκ πονγκ στην Ταϊλάνδη (και ας το παραδεχτούμε, υπάρχει πραγματικά μόνο ένας λόγος να θέλετε να δείτε ένα), δεν χρειάζεται να κατευθυνθείτε στην νυχτερινή αγορά Patpong της Μπανγκόκ για να το κάνετε, αν και αυτό είναι όπου θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποσότητα των διαθέσιμων επιδόσεων.

Οι δυσάρεστες ειδήσεις είναι ότι ενώ παρουσιάζονται ping pong σε άλλες περιοχές της Μπανγκόκ και της Ταϊλάνδης ( συγκεκριμένα στην Πατάγια και το Πουκέτ ), παραμένουν απάτες ανεξάρτητα από το πού τις βλέπετε. Αν μη τι άλλο, η απάτη είναι μια πιο πραγματική απειλή έξω από την Μπανγκόκ, όπου μπορεί να έχετε πραγματικά κάποια προσφυγή μετά από να πάρει scammed.