Χειμερινή διασκέδαση στην περιοχή σκι Boyce Park

Κλείσιμο, Φτηνές, Διασκεδαστικό για όλους

Το Boyce Park Ski Area μπορεί να είναι μικροσκοπικό και σε ένα πάρκο που διευθύνεται από Allegheny County, αλλά είναι λίγο έξω από το Πίτσμπουργκ, καθιστώντας το ένα βολικό απογευματινό ταξίδι για τους ντόπιους. Τα εισιτήρια Lift είναι φθηνά και υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, ηλικιωμένους και μεγάλες ομάδες. Αυτό καθιστά εύκολο και φθηνό να περάσετε λίγες τεμπέλες ώρες Σαββάτου όταν δεν έχετε χρόνο για να οδηγείτε σε ένα μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο. Το Boyce Park χρησιμοποιεί επίσης πιστόλια χιονιού, οπότε το σκι δεν σταματά νωρίς κατά τη διάρκεια της σεζόν, και αυτό δίνει κάτοχους κατόχους εποχής που ζουν κοντά σε μια πολύ μεγαλύτερη σεζόν.

Το πάρκο προσφέρει εννέα διαδρομές που περιλαμβάνουν moguls, halfpipe, και Nastar χρονισμό τρέχει με πύλες, άλματα. Είναι σίγουρα μια περιοχή σκι για αρχάριους, ωστόσο, οπότε μην περιμένετε τρέξιμο μαύρου διαμαντιού.

Η σεζόν του σκι

Το Boyce Park Ski Area είναι ανοιχτό από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, επιτρέποντας τον καιρό. Έχει τις μεγαλύτερες ώρες το Σάββατο, όπου μπορείτε να κάνετε σκι οποιαδήποτε στιγμή από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Μπορείτε να κάνετε σκι από τις 3:30 έως τις 9:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και αυτό είναι προφανώς κυρίως νυχτερινό σκι αφού είναι σκοτεινό πολύ νωρίς για μεγάλο μέρος της σεζόν του σκι. Οι ώρες της Κυριακής είναι από τις 4 έως τις 9:30 μ.μ., πράγμα που σημαίνει ότι είναι κυρίως νυχτερινό σκι. Οι ώρες παρατείνονται κατά τις αργίες. ελέγξτε την ιστοσελίδα εάν σχεδιάζετε μια περιπέτεια σκι διακοπών.

Να φτάσετε στο πάρκο Boyce

Το Boyce Park στο Plum Borough βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο 22 των ΗΠΑ και σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο (Interstate 76) και είναι σύντομος δρόμος για όσους βρίσκονται στην περιοχή του μετρό Pittsburgh.

Boyce Park σκι Επισκόπηση

Το Boyce Park περιλαμβάνει εννέα πλαγιές και μονοπάτια, 75 τοις εκατό των οποίων προορίζονται για αρχάριους και είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά.

Το άλλο 25% των πλαγιών είναι περισσότερο για τους ενδιάμεσους σκιέρ.

Υπάρχουν δύο διπλοί ανελκυστήρες, δύο ανελκυστήρες επιφάνειας και δύο μαγικά χαλιά. το ένα είναι σχεδιασμένο για σωλήνες χιονιού.

Το υψηλότερο υψόμετρο στο πάρκο είναι 1.232 πόδια, με κατακόρυφη επιφάνεια 160 πόδια. Η μεγαλύτερη διαδρομή είναι 1.300 πόδια και το πάρκο προσφέρει άλλες ανέσεις που περιλαμβάνουν σκι νυχτερινής διασκέδασης, ενοικιάσεις εξοπλισμού και σχολή σκι.

Εκτός από το παραδοσιακό σκι κατάβασης, το Boyce Park προσφέρει επίσης χιονοσανίδες, σκι αντοχής, snowboarding και ειδικά παιδικά προγράμματα. Το Four Seasons Lodge είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να ζεσταθείτε μετά τις εκδρομές σας, με τη ζεστή φωτιά και ζεστό φαγητό και ποτά. Και έχει υπέροχη θέα στις πλαγιές από την περιοχή παρατήρησης του δεύτερου ορόφου του καταλύματος.

Τα τέλη διαφέρουν για τους κατοίκους και τους μη κατοίκους και δεν θα εκπλαγεί ότι τα τέλη κλίσης είναι τα υψηλότερα από την Παρασκευή έως την Κυριακή και τις αργίες.

Περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα

Το Boyce Park είναι ένα από τα πολλά χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ. Άλλα τοπικά θέρετρα περιλαμβάνουν Blue Knob, κοιλάδα Canaan, Hidden Valley, Holiday Valley, Laurel Mountain, Mystic Mountain, Peek 'n' Peak, Seven Springs, Snowshoe και Wisp. Αυτά τα θέρετρα προσφέρουν ποικίλους βαθμούς δυσκολίας, από τις πανομοιότυπες πλαγιές των λαγουριών έως τους προκλητικούς μεγιστάνες, ώστε να μάθετε τι είναι αυτό και στη συνέχεια να επιλέξετε το βουνό που είναι κατάλληλο για εσάς.