Εκδρομή στο Βερνόν Κηροπήγιο 2017

Γιορτάστε τις εκδρομές Touring Mount Vernon Estate από το φως των κεριών

Αυτή η περίοδος των διακοπών, εμπειρία Mount Vernon στην απαλή λάμψη του κεριού. Κατά τη διάρκεια αυτών των ειδικών θεματικών περιηγήσεων, η Martha Washington φιλοξενεί Χριστούγεννα του 18ου αιώνα με περιπάτους με κεριά, καροτσάκι με φωτιά και εορταστική διακόσμηση. Οι επισκέπτες θεωρούνται ως φιλοξενούμενοι της οικογένειας της Ουάσινγκτον και θα συναντήσουν ένα cast των φίλων και της οικογένειας του διάσημου ιδρυτικού ζευγαριού. Στην κουζίνα, η τελευταία στάση στην περιήγηση, οι επισκέπτες θα ακούσουν για το μαγείρεμα διακοπών του 18ου αιώνα, θα δουν το Μεγάλο κέικ της Martha Washington και θα τους δοθεί δωρεάν αντίγραφο της συνταγής για να δοκιμάσουν στο σπίτι τους.



Μετά την ξενάγηση στο Mansion, οι επισκέπτες καλούνται να κάνουν βόλτες με κεριά, να συνοδεύσουν το καρότσι και να απολαύσουν δωρεάν ζεστό μηλίτη και μπισκότα. Επισκεφθείτε τα Slave Quarters, το Blacksmith Shop και το θερμοκήπιο και συμμετέχετε στο χορό του 18ου αιώνα. Aladdin η καμήλα των Χριστουγέννων θα είναι επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου.

2017 Ημερομηνίες και ώρες εκδηλώσεων κεριών

24-25 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου, 8-9 & 17, 5-8 μ.μ.

Τιμές εισόδου

Η είσοδος είναι $ 24 για ενήλικες και $ 16 για παιδιά κάτω των 12. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων στο www.MountVernon.org ή στο Ford Orientation Centre του Mount Vernon από τις 26 Οκτωβρίου.

Το Food Court και τα καταστήματα στο Mount Vernon είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Candlelight Tours. Πολλοί επισκέπτες συνδυάζουν τις περιηγήσεις με το φως των κεριών με δείπνο το βράδυ στο εστιατόριο Mount Vernon Inn. Προτείνεται κράτηση. Παρακαλούμε καλέστε (703) 780-0011.

Σχετικά με το όρος Βερνόν

Το Mount Vernon Estate and Gardens, το σπίτι του George Washington, βρίσκεται στο όρος Vernon της Βιρτζίνια κατά μήκος των ακτών του ποταμού Potomac .

Το ακίνητο των 500 στρεμμάτων περιλαμβάνει ένα αρχοντικό 14 δωματίων που είναι όμορφα ανακαινισμένο και επιπλωμένο με αρχικά αντικείμενα που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1740. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το αρχοντικό, τα εξωτερικά κτίρια (συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, των σκάλων, του καπνού, του λεωφορείου και των στάβλων), τους κήπους και ένα μουσείο και εκπαιδευτικό κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο Mount Vernon

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το Mount Vernon Estate προσφέρει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ημέρας με θεματικές διακοσμήσεις, ένα μελόψωμο Mount Vernon, ιστορικές επιδείξεις σοκολάτας, χορό του 18ου αιώνα και ακόμη και μια καμήλα Χριστουγέννων όπως ακριβώς είχε ο Γιώργος Ουάσιγκτον στους αγώνες κατά τα Χριστούγεννα του 1787 .. Κατά τη διάρκεια των Illuminations Χριστουγέννων ενώνουν Mount Vernon για μια βραδιά της φιλικής προς την οικογένεια διασκέδαση και τα πυροτεχνήματα χορογραφούνται σε μουσική διακοπών, με πυροτεχνήματα. Διαβάστε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στο Mount Vernon.