Πώς να ρυθμίσετε την υπηρεσία ηλεκτρισμού του Λας Βέγκας με την ενέργεια NV

Η NV Energy αναβοσβήνει βραδιές Vegas, από τη Γάζα στο σπίτι σας

Τα φώτα του Las Vegas Strip είναι ένα εικονικό όραμα της Sin City και ενώ τα φώτα στο σπίτι σας στο Vegas μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά ή αξέχαστα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά βοηθητικά προγράμματα που πρέπει να ρυθμίσετε αν είστε μετακομίζοντας στο Βέγκας ή απλά μετακινώντας από το ένα σπίτι στο άλλο.

Η εγκατάσταση της υπηρεσίας ηλεκτρικής ενέργειας στην κοιλάδα του Λας Βέγκας είναι μια διαδικασία, ανεξάρτητα από το αν είστε νέος στην περιοχή, δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο όνομά σας για πρώτη φορά ή μετακομίζοντας σε μια νέα κατοικία.

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη διαδικασία παρέχοντας σας ένα μέρος για να βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε ή να προσαρμόσετε την υπηρεσία. Στην περιοχή Las Vegas, η υπηρεσία παρέχεται από την NV Energy.

Υπηρεσία εκκίνησης ή μεταφοράς

Ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε νέα υπηρεσία είναι να κατευθυνθείτε προς την ιστοσελίδα της NV Energy όπου μπορείτε να ξεκινήσετε, να σταματήσετε ή να μεταφέρετε υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να καλέσετε NV Energy για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές. NV Energy συνήθως απαιτεί προκαταβολή που είναι 150 τοις εκατό του υψηλότερου μηνιαίου λογαριασμού από το προηγούμενο έτος σε αυτή τη διεύθυνση. Αυτή η κατάθεση μπορεί να παραλειφθεί με επιστολή καλής πίστης από άλλη εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας. Η προηγούμενη εταιρεία σας δύναται να παρέχει αυτή την επιστολή ή απλά μπορεί να ζητήσει την εν λόγω εταιρεία να καλέσει την NV Energy. Μετά από ένα χρόνο καλής πίστωσης, αυτή η κατάθεση συνήθως επιστρέφεται σε εσάς, αλλά θα χρειαστεί να ζητήσετε να γίνει αυτό.

Σχετικά με την ενέργεια NV

Η NV Energy εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος της πολιτείας της Νεβάδα και παίρνει την πίστωση για όλα αυτά τα πολύχρωμα φώτα στη Γάζα που αποτελούν μεγάλο μέρος της εικόνας και της προσωπικότητας του Λας Βέγκας.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πελάτες παγκοσμίως και περίπου 40 εκατομμύρια επισκέπτες στην πολιτεία εξαρτώνται ετησίως από την NV Energy για ενέργεια. Καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της κατοικημένης περιοχής από το Reno στο Λας Βέγκας.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Λας Βέγκας δεν παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής του ενέργειας από το φράγμα Hoover. Τα περισσότερα από αυτά πωλούνται σε κατοίκους και επιχειρήσεις στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια.

Αντ 'αυτού, η NV Energy παράγει ηλεκτρική ενέργεια στις δικές της μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη νότια Νεβάδα και αυξάνει τους πόρους της με ανανεώσιμη ενέργεια από 42 ανανεώσιμες εγκαταστάσεις και άλλα τροφοδοτικά.

Για να βελτιώσει τα οφέλη της για την ενεργειακή ανεξαρτησία, η NV Energy αναφέρει ότι έχει υπερδιπλασιαστεί η γενιά της που ανήκει στην εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι νεώτερες, αποδοτικότερες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν λιγότερο καύσιμο και νερό και παράγουν χαμηλότερες εκπομπές. Η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες της και ένας από τους τρόπους που κάνει είναι να τους παρέχει συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας. Η NV Energy είναι επίσης υποστηρικτής της χρήσης ηλιακής ενέργειας στη Νεβάδα, η οποία μετράει αφθονία ηλιόλουστων ημερών κατά τη διάρκεια του έτους. Η εταιρεία λέει ότι έχει χρηματοδοτήσει οικονομικά χιλιάδες ηλιακές εγκαταστάσεις στον τελευταίο όροφο σε ολόκληρη την πολιτεία στα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνητικές τοποθεσίες.