Όλα όσα χρειάζεστε για τους νόμους περί αλκοόλ της Φλόριντα

Είτε επισκέπτεστε για πρώτη φορά το κράτος Sunshine είτε θεωρείτε τον εαυτό σας ένα τοπικό, γνωρίζετε ότι πληρώνετε για να κατανοήσετε τους νόμους περί αλκοολούχων ποτών της Φλόριντα. Από ποιες ημέρες μπορείτε να αγοράσετε το αλκοόλ σε ποινές που μπορεί να υποφέρετε για κατανάλωση ανήλικου ανήλικου ή για οδήγηση ενώ είστε υπό την επιρροή, αυτοί είναι οι νόμοι της Φλόριντα σχετικά με το αλκοόλ που πρέπει να γνωρίζετε για να παραμείνετε ασφαλείς και στη δεξιά πλευρά του νόμου.

Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να είναι μια εξαντλητική λίστα των νόμων της Φλόριντα σχετικά με το οινόπνευμα, ούτε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως νομική συμβουλή.

Αντ 'αυτού, αυτό είναι απλώς σχεδιασμένο για να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για τους νόμους της Φλόριντα αλκοόλ ώστε να μπορείτε να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι ενώ απολαμβάνετε υπεύθυνα τον εαυτό σας.

Αλκοόλ και οδήγηση

Πρώτον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν πρόκειται για το αλκοόλ και την οδήγηση, η Φλόριντα είναι όπως κάθε άλλο κράτος στην Αμερική: η οδήγηση ενώ είναι σε κατάσταση μέθης (DWI) δεν είναι ανεκτή και μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξαιρετικά μεγάλες ποινές ανάλογα με το αν είναι το πρώτο σας αδίκημα είστε πολλαπλός δράστης. Έχοντας αυτό υπόψη, ας ρίξουμε μια ματιά στους νόμους της Φλόριντα σχετικά με την αλκοόλη που σχετίζονται με την οδήγηση:

Οι ποινές για οδήγηση ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης μπορεί να κυμαίνονται από την αναστολή της άδειας οδήγησης για τουλάχιστον έξι μήνες (πρώτο αδίκημα) σε δύο χρόνια (δεύτερη ή τρίτη παράβαση), πρόστιμα και ακόμη και φυλάκιση (συνήθως συμβαίνει μετά το τέταρτο αδίκημα). Το DMV της Φλόριντα μπορεί επίσης να κατασχέσει και να κατακρατήσει το αυτοκίνητό σας, καθώς και να σας χρεώσει βαριά πρόστιμα για να το πάρει πίσω. Όλα τα άτομα που έχουν καταδικαστεί για αδίκημα που σχετίζεται με το αλκοόλ πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ.

Φθινόπωρο της Φλώριδας

Η ηλικία κατανάλωσης της Φλόριντα είναι η ίδια με την εθνική ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ, η οποία είναι 21. Οι νόμοι περί αλκοολών της Φλόριντα επιτρέπουν στους μπάρμαν να είναι 18 ετών και οι ηλικίας 18 ετών μπορούν να εργαστούν σε κατάστημα αλκοολούχων ποτών υπό την προϋπόθεση ότι δεν χειρίζονται ή δεν πωλούν αλκοόλ .

Αγορά αλκοόλ στη Φλώριδα

Ενώ ο γενικός κρατικός νόμος στη Φλόριντα είναι ότι κανένα αλκοόλ δεν μπορεί να πωληθεί, να καταναλωθεί, να σερβιριστεί ή να επιτραπεί να πωληθεί ή να εξυπηρετηθεί από οποιονδήποτε κατέχει άδεια αλκοόλ μεταξύ των ωρών από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, οι κομητείες και οι δήμοι εντός του κράτους επιτρέπεται ξεκινήσει διαφορετικούς κανόνες. Η εμπειρία σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πού προσπαθείτε να αγοράσετε αλκοόλ καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Δεν υπάρχει επίσημη απαγόρευση του κράτους για το αλκοόλ που πωλείται τις Κυριακές, αλλά και πάλι, οι νόμοι ποικίλλουν με βάση τον νομό ή τον δήμο.

Η μπύρα και το κρασί μπορούν να πωληθούν σε καταστήματα λιανικής πώλησης, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα. Ωστόσο, τα οινοπνευματώδη ποτά πρέπει να αγοραστούν σε ένα κατάστημα συσκευασιών.

Για τους πλήρεις νόμους της πολιτείας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Καλές ειδήσεις για τους κατοίκους του Μαϊάμι - Είστε μια εξαίρεση!

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, καθώς λίγες κομητείες στη Φλόριντα (συμπεριλαμβανομένου του Miami-Dade ) επιτρέπουν την πώληση αλκοόλ οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, 24 ώρες την ημέρα.

Άλλοι κανονισμοί

Το κράτος της Φλόριντα δεν επιτρέπει σε κανέναν να καταναλώνει αλκοολούχο ποτό σε δημόσια περιουσία. αυτό μπορεί να επεκταθεί και στην ιδιωτική ιδιοκτησία, όπου ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει άδεια για κατανάλωση αλκοόλ.