Πώς να πάρετε μια άδεια οδήγησης της Φλόριντα

Είτε είστε νέος στην οδήγηση, νέος στη Φλώριδα ή απλά πρέπει να πάρετε μια άδεια αντικατάστασης, το Τμήμα Ασφάλειας Αυτοκινήτων και Μηχανοκίνητα Οχήματα είναι η πρώτη σας στάση. Φτάστε προετοιμασμένοι με αυτόν τον κατάλογο ελέγχου και δεν θα είστε καταδικασμένοι για επανειλημμένη επίσκεψη. Πριν φύγετε από το σπίτι σας, ελέγξτε για να βρείτε το πλησιέστερο γραφείο HSMV.

Εδώ είναι πώς

  1. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα χρειαστούν πιστοποιημένο πιστοποιητικό γέννησης , έγκυρο διαβατήριο ή πιστοποιητικό πολιτογράφησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρουσιάσετε άδεια οδήγησης εκδοθείσα από την Αλάσκα, το Κονέκτικατ, τη Χαβάη, το Ιλλινόις, την Ιντιάνα, την Αϊόβα, το Μίτσιγκαν, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Βόρεια Καρολίνα, το Όρεγκον, το Ρόουντ Άιλαντ, το Τενεσί, το Τέξας, , ή Wisconsin.
  1. Απαιτείται επίσης μια δεύτερη μορφή ταυτότητας και μπορεί να είναι οτιδήποτε από πιστοποιητικό βαπτίσματος ή κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων (τουλάχιστον τριών μηνών) σε πιστοποιητικό γάμου. Με λίγα λόγια, οτιδήποτε επίσημο με το όνομά σας σε αυτό.
  2. Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ υποχρεούνται να προσκομίζουν ταυτότητα, απόδειξη γέννησης και αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Ορισμένες αποδεκτές μορφές ταυτότητας είναι μία Κάρτα Alien Registration, η I-551 σφραγίδα στο διαβατήριο και ένα I-797 με τον αριθμό A του πελάτη που δηλώνει ότι ο πελάτης έχει λάβει άσυλο ή καθεστώς πρόσφυγα.
  3. Για τα τακτικά οχήματα επιβατών, ενδέχεται να απαιτούνται ορισμένες δοκιμές, ειδικά για μια νέα άδεια. Αυτά περιλαμβάνουν μια ακοή, όραμα, οδήγηση, κανόνες οδικής κυκλοφορίας και δοκιμές οδικών σημάτων. Εάν ανταλλάσσετε μια έγκυρη άδεια εκτός πολιτείας, απαιτείται μόνο ακρόαση και όραση.
  4. Εάν είστε νέος οδηγός, η ελάχιστη ηλικία για την άδεια του εκπαιδευόμενου είναι 15 έτη. Θα δοθούν όλες οι παραπάνω δοκιμές.
  5. Για να αναβαθμιστείτε από την άδεια περιορισμένου εκπαιδευόμενου σε άδεια πλήρους φορέα εκμετάλλευσης, πρέπει να έχετε κρατήσει την άδεια για ένα ολόκληρο έτος, να μην έχετε παραβιάσεις της κυκλοφορίας και να έχετε έλεγχο γονέα ή κηδεμόνα για τουλάχιστον 50 ώρες οδήγησης. Τουλάχιστον 10 από αυτές τις ώρες πρέπει να ήταν νύχτα.
  1. Ελέγξτε το τοπικό σας γραφείο για τις χρεώσεις που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε.

Συμβουλές

  1. Οι περισσότερες τοποθεσίες είναι ανοικτές από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά ορισμένα γραφεία έχουν ελαφρώς διαφορετικές ώρες. Κλήστε μπροστά ή δείτε online για να ελέγξετε τις ώρες του τοπικού σας γραφείου.
  2. Πολλές τοποθεσίες δέχονται ραντεβού, καθιστώντας την αναμονή πολύ μικρότερη.
  1. Αν δεν είστε σίγουροι αν το αναγνωριστικό που έχετε είναι επαρκές, καλέστε πάντα. Θα χαρούμε να μην περιμένετε να σας πω ότι ήταν ανεπαρκής.