Οκτώβριος Χιούστον εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ Τέξας Renaissaince και πολλά άλλα

Ψάχνετε για κάτι να κάνετε στο Χιούστον τον Οκτώβριο; Αυτά τα γεγονότα και οι δραστηριότητες είναι τοπικά αγαπημένα κάθε πτώση.

Conroe Cajun Φεστιβάλ γατόψαρο

Ονομάστηκε το "επίσημο φεστιβάλ γατόψαρου του κράτους του Τέξας", το Φεστιβάλ Conroe Cajun Catfish είναι ένα προσωπικό φαβορί πολλών ντόπιων. Η τριήμερη εκδήλωση με διάρκεια λιγότερο από μία ώρα έξω από το Χιούστον διοργανώνεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και περιλαμβάνει τόνους ζωντανής μουσικής και φορτία από τηγανητά τρόφιμα.

Μπορεί να πάρει λίγο άγρια, συμπεριλαμβανομένων αβάσιμες φήμες για την πάλη αλλιγάτορα. Συνολικά, ωστόσο, το φεστιβάλ είναι πολύ φιλικό προς την οικογένεια με δραστηριότητες για παιδιά, καρναβάλι και εκπαιδευτικά εκθέματα. Οι πωλητές τροφίμων που έχουν δημιουργηθεί για να πουλήσουν τα αγαπημένα της Ακτής του Κόλπου, όπως jambalaya, etouffee, boudain και - φυσικά - άφθονο γατόψαρο.

Λεπτομέριες
Η κύρια είσοδος στο φεστιβάλ βρίσκεται στη γωνία Simonton και San Jacinto στο ιστορικό κέντρο του Conroe.

Το πρωτότυπο ελληνικό φεστιβάλ

Συνήθως πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο τον Οκτώβριο, οι Χιούστονοι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν όλα τα ελληνικά. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στον Καθεδρικό Ναό της Ελληνικής Ορθόδοξης Ευαγγελισμού και για λίγες μέρες μπορείτε να δοκιμάσετε αυθεντικά ελληνικά εδέσματα όπως σπανακόπιτα, μπακλαβά και γυροσκόπια. Οι ντόπιοι στην κοινότητα συμμετέχουν επίσης σε ζωντανές μουσικές και χορευτικές παραστάσεις και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση στον καθεδρικό ναό για να μάθουν περισσότερα για την πλούσια ιστορία και τον συμβολισμό του.

Η γενική είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών και $ 5 για τα 12 και άνω.

Λεπτομέριες
3511 Yoakum Boulevard
Houston, Texas 77006
713-526-5377

Φεστιβάλ αναγέννησης του Τέξας

Ως το μεγαλύτερο γεγονός αυτού του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Τέξας Αναγέννηση Φεστιβάλ είναι εξαιρετικά επευφημημένη, τόσο στο Τέξας και σε όλη τη χώρα.

Το γιγαντιαίο πάρκο όπου διοργανώνεται το φεστιβάλ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο κάθε φθινοπώρου βρίσκεται λίγο περισσότερο από μία ώρα έξω από το Χιούστον και προσφέρει μια πραγματική εμπειρία "Ren Fest" για να δικαιολογήσει την κίνηση. Οι μεσαιωνικές και φανταστικές διαδρομές, τα ψώνια, τα τρόφιμα και οι διασκεδαστές είναι άφθονες. Κάθε Σαββατοκύριακο έχει ένα ιδιαίτερο θέμα, αλλά μπορείτε πάντα να φάτε γαλοπούλες!

Είναι καλύτερο να φτάσετε στην πρώιμη πλευρά για να αποφύγετε ένα μεγάλο ταξίδι από το χώρο στάθμευσης. Οι γονείς συμβουλεύονται να φέρνουν τα καροτσάκια ή τα βαγόνια για μικρά παιδιά και οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα πρέπει να φορούν άνετα παπούτσια όπως και κάθε άλλο μεγάλο θεματικό πάρκο. Για την πλήρη εμπειρία, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται (αν και δεν είναι υποχρεωμένοι) να φέρουν μια φορεσιά ή να νοικιάσουν ένα στην κεντρική είσοδο.

Λεπτομέριες
21778 Farm to Market 1774
Todd Mission, Τέξας 77363
800-458-3435

Τα φτερά πάνω από το Air Show του Χιούστον

Χρεωμένη ως "μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εκθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες", το Wings Over Houston Air Show είναι μεγάλη ευχαρίστηση για τους ανθρώπους - ειδικά με τα παιδιά. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τους Blue Angels του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, μια εξειδικευμένη ομάδα flyboys, καθώς και αεροπορικές επιδείξεις, εκθέματα και βόλτες. Η επίδειξη πραγματοποιείται συνήθως το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, με τις δραστηριότητες να γίνονται από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Οι γενικές τιμές εισόδου ξεκινούν από περίπου 5 δολάρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών και περίπου 30 δολάρια για τα άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, είναι διαθέσιμα.

Παιδιά 5 και κάτω είναι δωρεάν.

Λεπτομέριες
Αεροδρόμιο Ellington
510 Ellington Field
Χιούστον, ΤΧ 77034
713-266-4492

Ημέρες της αγοράς Texuss

Το Texian Market Days είναι μια γιορτή της πλούσιας ιστορίας του Τέξας μέσω ζωντανών απεικονίσεων για το πώς ζούσαν οι κάτοικοι σε διαφορετικά σημεία τους τελευταίους δύο αιώνες. Οι επισκέπτες είναι πλήρως βυθισμένοι στα αξιοθέατα και τις μυρωδιές της ιστορίας του κράτους, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγών στο chuckwagon και το μαγείρεμα του ολλανδικού φούρνου ("με δείγματα"!), Των αναδημιουργιών μάχης και της κατασκευής κεριών. Το μονοήμερο γεγονός είναι μια μεγάλη στάση για τους λάτρεις της ιστορίας ή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις παρενοχλήσεις του σύγχρονου κόσμου, αν και μόνο για λίγο. Η εκδήλωση αρχίζει στις 9:30 π.μ. και κλείνει μετά το τελευταίο γεγονός στις 4 μ.μ. Παιδιά ηλικίας 4 ετών και κάτω είναι δωρεάν, η γενική είσοδος για παιδιά 5 έως 15 είναι $ 10 και τα εισιτήρια για ενήλικες είναι 15 € με μια μικρή έκπτωση για ηλικιωμένους.

Λεπτομέριες
Ιστορικό πάρκο George Ranch
10215 FM 762 Road
Richmond, Texas 77469
281-343-0218