Γκολφ Συμβουλές για τη συσκευασία ταξιδιού

Ποτέ μην αφήνετε το σπίτι χωρίς ....

Λοιπόν, είμαι χαρούμενος που λέω ότι θα είναι και πάλι αυτός ο χρόνος. Ώρα να αρχίσετε να προγραμματίζετε την άνοιξη του γκολφ. Όντας έτσι, σκέφτηκα ότι θα μπορούσατε να βρείτε τις ακόλουθες συμβουλές για τη συσκευασία ταξιδιού του γκολφ χρήσιμες. Πόσες φορές περάσατε στις διακοπές σας, ή ακόμα και μια ημερήσια εκδρομή γκολφ, μόνο για να φτάσετε στο πρώτο τσάι και να βρείτε ότι έχετε ξεχάσει να συμπεριλάβετε αυτό το βασικό συστατικό; Εάν είστε κάτι σαν εμένα, σας συνέβη συχνά.

Και, ας το παραδεχτούμε, πρέπει να ξέρω καλύτερα. Ακόμα, κάποια στιγμή, συμβαίνει σε όλους μας. Έτσι, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να φύγετε από το σπίτι χωρίς. Το έχω εκτυπώσει και, πριν ανοίξω την πόρτα του γκαράζ, τους τα ελέγχω ένα προς ένα. Σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο.

Πλήκτρα - αρκετά απλά, αλλά πόσες φορές ...;

Πορτοφόλι - Κάποτε οδηγούσα μέχρι το αεροδρόμιο μόνο για να βρω ότι είχα φύγει από το σπίτι μου. Έπρεπε να πάω να το πάρει και έτσι έχασε την πτήση μου.

Διαβατήριο - Έχω κάνει και αυτό: τα ίδια αποτελέσματα με τα παραπάνω.

Τα εισιτήρια - αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να ανατυπώσουν. Τα εισιτήρια σε ένα γεγονός, ωστόσο, είναι ένα διαφορετικό θέμα.

Πόνου Αρωγής - καλά, μπορείτε πάντα να αγοράσετε περισσότερα υποθέτω.

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα - αυτό είναι κρίσιμο. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, οι πιθανότητες να λάβετε αντικαταστάσεις είναι οι καλύτερες και ακριβότερες όταν μπορείτε.

Σνακ - τα αεροσκάφη και τα σνακ στο δρόμο είναι ακριβά. Αγοράστε πριν φύγετε από το σπίτι και αποθηκεύστε.

Drink Dispenser - πάντα απαραίτητο για ένα γήπεδο γκολφ.

Band Aids - δεν είναι ουσιαστική, απλά μια σοφή προφύλαξη.

Cell Phone - κάτι που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς. Ωστόσο, μπορείτε να νοικιάσετε έναν αντικαταστάτη. Ελέγξτε τους τοπικούς παρόχους.

Φορτιστής κινητού τηλεφώνου - Διαθέτω δύο από το καθένα (τοίχο και αυτοκίνητο) και κρατώ ένα από το καθένα στη βαλίτσα μου.

Laptop Computer - δύσκολο να ξεχάσουμε, έτσι; Όχι πραγματικά. Έχω καταφέρει να το κάνω δύο φορές.

Χάρτες - εύκολα αντικατασταθεί, αλλά μια ενόχληση αν πρέπει.

Ηλεκτρικός προσαρμογέας - εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, αυτό είναι απαραίτητο. Μπορούν να βρεθούν στις περισσότερες μεγάλες κοινότητες αλλά ...

Golf Glove - ακριβό να αντικατασταθεί.

Golf Μπάλες - καλά, πιθανότατα θα χρειαστείτε επιπλέον.

Γκολφ Clubs - Έχω έναν φίλο που κατάφερε να ξεχάσει πολλές φορές.

Παπούτσια γκολφ - εύκολα παραβλέπονται στη ζέστη της στιγμής.

Γυαλιά ηλίου - αν τα δικά σας είναι ακριβά, δεν θα είστε ευχαριστημένοι εάν πρέπει να αγοράσετε και να φορέσετε μια φτηνή αντικατάσταση.

Αντηλιακό - αντικαταστάθηκε εύκολα αλλά μια ενοχλητική αν πρέπει. ΜΗΝ αφιερώνετε ώρες μακριά στον ήλιο χωρίς επαρκή προστασία.

ChapStick - και πάλι εύκολα αντικατασταθεί αλλά ...

Ομπρέλα - ένας πραγματικός πόνος για να γλιστρήσει γύρω. Ελέγξτε τον καιρό πριν φύγετε. Ίσως μπορείτε να το αφήσετε στο σπίτι.

Rainwear - ένα μπουφάν βροχής είναι απαραίτητο. Δεν ξέρεις ποτέ.

Καπέλο - φορέστε το όταν ταξιδεύετε. Τέσσερις ώρες κάτω από έναν τροπικό ήλιο χωρίς προστασία μπορούν να προκαλέσουν πραγματική ζημιά.

Εσώρουχα - ακριβά για να αγοράσετε εάν πρέπει.

Κάλτσες - Υποθέτω ότι μπορείτε να το κάνετε χωρίς, αλλά αυτά τα παπούτσια γκολφ μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες κυψέλες.

Ζώνη - μια επιπλέον ζώνη είναι πάντα βολική. Κρατώ ένα στη βαλίτσα μου.

Καλλυντικά - Έχω ένα ανταλλακτικό που ταξιδεύει μαζί μου οπουδήποτε πηγαίνω.

Ψάχνετε για ιδέες για εσάς άνοιξη γκολφ άνοιξη; Τι λες για αυτά? Τη Σκωτία, τη Φλόριντα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική , τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου