Τάφος: Η έλξη της Βοστώνης θα δοκιμάσει το μυαλό σας

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Σημείωση: Ο τάφος έχει κλείσει στη Βοστώνη. Μπορείτε να βρείτε αυτό το αξιοθέατο τώρα στη Συρακούσες και το West Nyack, NY. Η 5W! TS άνοιξε νέες διαδραστικές περιπέτειες κοντά στη Βοστώνη στο Foxborough της Μασαχουσέτης: Espionage και 20.000 πρωταθλήματα.

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε ένα στοιχειωμένο σπίτι, ένα θεματικό πάρκο έλξης, ένα κινηματογραφικό σετ στο Χόλιγουντ, μια τηλεοπτική εκπομπή πραγματικότητας και ένα εκθεσιακό μουσείο; Μπορείτε να μάθετε σε μια κάπως απίθανη θέση - Βοστώνη.

Η 5W! TS, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Attleboro της Μασαχουσέτης, ήταν η μητέρα του Matthew DuPlessie και άνοιξε την πρώτη διαδραστική περιπέτεια "Tomb" στην περιοχή Fenway της Βοστώνης τον Οκτώβριο του 2004 και όσοι τολμούν να εισέλθουν στη λίμνη του Φαραώ θα έχουν αρκετά ιστορία να πει - αν βγουν ζωντανά!

Δεν είναι αληθινό

Τώρα πρίν πάω πολύ μακριά, είναι σημαντικό να επισημάνεις ότι δεν θα πεθάνεις . Στην πραγματικότητα, λίγες ομάδες αποτυγχάνουν στις προκλήσεις του Φαραώ και βγαίνουν από την έλξη μέσω του "διαδρόμου θανάτου". Ακόμα, η πιθανότητα θανάτου αυξάνει το επίπεδο επείγοντος και φόβου που θα αισθανθείτε καθώς συναντάς τον Φαραώ και βλέπεις τον σκελετό του τελευταίου που προσπάθησε να λεηλατήσει τον τάφο του. Ο DuPlessie εξήγησε: "Εάν η αποτυχία δεν είναι πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν το παίρνουν σοβαρά".

Ο οδηγός θεματικών πάρκων Arthur Levine με προσκάλεσε να συμμετάσχω μαζί του σε μια περιοδεία πίσω από το αξιοθέατο αμέσως μετά το άνοιγμα και πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω λίγο, καλά ...

κοτόπουλο. Οι πρώτες ανασκοπήσεις του Τάφου γεμίζουν με μιλάμε για θάνατο και φίδια - δύο από τα λιγότερο αγαπημένα μου πράγματα. Αλλά έκανα κάποιο θάρρος και συμφώνησα να αναλάβω το ρόλο του ποδοσφαιριστή να φωνάξει στο άφορο Theme Parks Guy.

Ήμουν λίγο αναστατωμένος όταν οι φακοί μας μπερδευτήκαμε μυστήρια αφού μπήκαμε στην ρεαλιστική αιγυπτιακή πυραμίδα, αλλά γενικά, ο Τάφος απέδειξε ότι δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φοβόμουν, κάτι καλό για τις φωνητικές χορδές μου και τα αυτιά του Αρθούρου.

Παρόλο που δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των επτά ετών ή για όσους είναι εύκολα αγχωμένοι, δεν υπάρχει τίποτα γελοίο ή τρομακτικό.

Ένα νέο είδος αστικής ψυχαγωγίας

"Το θέμα της επίδειξης δεν είναι να τρομάξει, η εστίαση είναι η επίλυση παζλ", δήλωσε ο DuPlessie. Καθώς οι ομάδες προχωρούν μέσα από την έλξη, αντιμετωπίζουν μια ποικιλία προκλήσεων, από την αναπαραγωγή μιας σειράς μουσικών σημειώσεων για τη μετακίνηση ενός πέτρινου αγάλματος στην επίλυση ενός παζλ με περιστροφικές ιερογλυφικά γραμμένες στήλες. Ενώ μερικές από τις απαιτήσεις του Φαραώ, όπως το να στέκεστε ακίνητο σε μια πέτρα, ενώ εικονικά φίδια γέρνουν τους αστραγάλους σας, είναι μεμονωμένες δοκιμές θάρρους, οι περισσότερες από τις δραστηριότητες απαιτούν αλληλεπίδραση και συνεργασία, γεγονός που καθιστά τον Tomb μια ενδιαφέρουσα εκδρομή για ομάδες. "Είμαστε ευχάριστα έκπληκτοι τόσο με τον αριθμό των εταιρικών εκδρομών όσο και με τις σχολικές ομάδες", δήλωσε ο DuPlessie, προσθέτοντας ότι ένα ταξίδι στο προσκήνιο είναι μια τέλεια ανταμοιβή για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει μια μελέτη της Αιγύπτου.

Υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο αυθεντικότητας στο σετ, το οποίο είναι μοναδικό στο ότι έχει σχεδιαστεί ως μια ταξιδιωτική εγκατάσταση. Για να δημιουργήσουμε το εσωτερικό του Tomb, "Ψηφίσαμε εικόνες από πραγματικούς αιγυπτιακούς τάφους", δήλωσε ο DuPlessie. Σε αντίθεση με μια έλξη θεματικού πάρκου, όπου οι επισκέπτες είναι συχνά τεντωμένοι σε αυτοκίνητα, ο τάφος είναι μια περιπέτεια, κατά την οποία δεν ενθαρρύνεστε μόνο να αγγίζετε, πρέπει να αλληλεπιδράσετε φυσικά με το περιβάλλον ... ή να χάσετε!

Βαθμοί δυσκολίας

Ο τάφος είναι πραγματικά ένα τεχνολογικό θαύμα. Στην περιοδεία μας πίσω από τα σκηνικά, μάθαμε, για παράδειγμα, ότι οι οδηγοί που οδηγούν τις ομάδες μέσω της έλξης μπορούν να ελέγξουν τις εντολές και τα σχόλια του Φαραώ με το να κυματίζουν κρυφά τους μαγνήτες πάνω από τα κρυμμένα πάνελ. Ανακαλύψαμε επίσης ότι το επίπεδο δυσκολίας του ολόκληρου της έλξης μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει στους συμμετέχοντες. Καθώς κάθε ομάδα μετακινείται, το αξιοθέατο επαναφέρεται αυτόματα για την επόμενη ατρόμητη δέσμη.

Ο DuPlessie μας είπε: "Τι είναι τακτοποιημένο για αυτή την εκπομπή είναι ότι είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και διαδραστικό, προσπαθήσαμε να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε Indiana Jones, δεν είναι κάτι που βλέπετε, είναι κάτι που κάνετε, " αυτός είπε. Ένα πρωτότυπο soundtrack ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία. Είναι "πλήρης, πρακτική, αισθητική εμβάπτιση", δήλωσε ο DuPlessie, απόφοιτος του MIT και του Χάρβαρντ με ιστορικό μηχανολογίας και επιχειρήσεων, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την πρώτη του δουλειά στη βιομηχανία του θεματικού πάρκου το 1998 "αφού είχε πάρα πολλά κουβούκλια θέσεις εργασίας σε συμβατικές μηχανές. "

Ο θάνατος δεν είναι τόσο κακός

Ξέρω, σε αυτό το σημείο, αναρωτιέστε αν το κάναμε ζωντανό. Όντας αρπακτικοί δημοσιογράφοι, ο Αρθούρος και εγώ ζήσαμε πραγματικά να βιώσουμε "θάνατο", και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω - δεν είναι τόσο κακό. Αυτές οι ομάδες που αποτυγχάνουν στην τελική πρόκληση του Φαραώ βλέπουν τα λαμπερά γαλάζια φώτα και ακούν ένα βρυχηθμό, καθώς πρώτα κατακλύζονται στα νερά του Νείλου και έπειτα βρεθούν περπατώντας μέσα από ένα σκοτεινό, στρεβλωμένο με λέιζερ σήραγγα ομίχλης στο φως ... και το κατάστημα δώρων .

Ναι, τα καλά νέα είναι ότι οι νεκροί μπορούν ακόμα να ψωνίσουν.

Αν πηγαίνεις ...

Ο τάφος βρίσκεται στη Λεωφόρο Brookline 186 στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Θα βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες για να φτάσετε εκεί, αμοιβές εισδοχής και πολλά περισσότερα για το χώρο Theme Parks του Arthur, μαζί με πρόσθετες φωτογραφίες του Tomb. Καλέστε 617-375-WITS (9487) για κρατήσεις (συνιστάται) και πρόσθετες πληροφορίες.

Η έλξη είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους που επισκέπτονται τη Βοστώνη.

Τι έπεται?

Ο DuPlessie είπε ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι, μετά από μια διαδρομή 12 έως 18 μηνών, το επόμενο σπίτι του Tomb θα βρίσκεται στο Providence του Ρόουντ Άιλαντ. Η 5W! TS αναπτύσσει νέες εγκαταστάσεις που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Τάφο στη Βοστώνη, συμπεριλαμβανομένου ενός James Bond-όπως ασφαλής κρουαζιέρα έλξη και μια υποβρύχια καταδύσεις περιπέτεια.

2010 Ενημέρωση: Η 5W! TS σχεδιάζει να ανοίξει δύο νέα διαδραστικά αξιοθέατα, Espionage και 20.000 πρωταθλήματα, στο Patriot Place στο Foxborough της Μασαχουσέτης. Το Boston Globe έχει μια προεπισκόπηση sneak. Ο DuPlessie είπε στο Globe ότι ο τάφος μπορεί να κλείσει το φθινόπωρο του 2010 και να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους