Τα μικρά παιδιά θα έχουν μια μπάλα στο CoCo Key Boston Water Park

Εσωτερικό Water Park Resort

Το CoCo Key Boston είναι ένα μεσαίου μεγέθους εσωτερικό πάρκο νερού με θέμα το Key West. Ήταν το πρώτο μεγάλο πάρκο εσωτερικού πάρκου νερού στη Νέα Αγγλία.

Αν και δεν διαθέτει μια πισίνα με κύματα και τα αξιοθέατα υπογραφής που βρίσκονται σε μεγαλύτερα πάρκα, όπως ένα θαλάσσιο περιπέτεια ή μια περιήγηση σε σέρφινγκ, προσφέρουν πολλές υδατικές εκτροπές, όπως δύο διαφάνειες σώματος, διαφάνειες Barracuda Blast και Pelican Plunge, γεμάτο με όχι τόσο λεπτές ψεκαστήρες που ενεργοποιούνται από τους επιβάτες), καθώς και ένα σπα εσωτερικού-εξωτερικού χώρου.

Προσφέρει επίσης το κέντρο διαδραστικού παιχνιδιού Parch's Perch με μικρότερες διαφάνειες και κάδο ανατροπής. Για τα μικρότερα παιδιά, το πάρκο προσφέρει το "Dip-In Theater", μια ρηχή πισίνα με διαφάνειες μεγέθους pint και μια συνεχή απεικόνιση ταινιών και κινούμενων σχεδίων - αν και ακούγοντας το soundtrack είναι σχεδόν αδύνατο εν μέσω της γενικής κακοφωνίας. Μια βόλτα με τζάμια και μια πισίνα δραστηριοτήτων με μπάσκετ για το νερό γύρω από τα αξιοθέατα του πάρκου.

Δεδομένου του επιπέδου συγκίνησης των αξιοθέατων και του αριθμού των διαφανειών, το CoCo Key είναι πιο προσαρμοσμένο στις οικογένειες με παιδιά μικρότερα από τους εφήβους που αναζητούν αδρεναλίνη. Παιδιά και tweens θα απολαύσουν το πάρκο. Εκτός από το πάρκο νερού, το CoCo Key προσφέρει μια στοά που περιλαμβάνει παιχνίδια εξαργύρωσης και βραβεία.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

65.000

Πολιτική εισδοχής

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου που αγοράζουν πακέτα θαλάσσιων σπορ και για τους επισκέπτες της ημέρας Τα δελτία καθημερινής εισαγωγής είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία Web του CoCo Key.

Τι να φάτε;

Το φαγητό στο πάρκο περιλαμβάνει γρήγορο φαγητό από το Gator's Grab and Go. Υπάρχουν επίσης ποτά και σνακ για ενήλικες στο μπαρ Wet Rosstger Bar. Περισσότερο περιπετειώδη diners μπορεί να θέλουν να ελέγξουν έξω το όμορφα διορισμένο Tradewinds Restaurant στο παρακείμενο ξενοδοχείο. Υπάρχει επίσης καφετέρια.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Το DoubleTree by Hilton Hotel προσφέρει μια ποικιλία από δωμάτια, συνεδριακές και συνεδριακές εγκαταστάσεις, αίθουσες ψυχαγωγίας, ένα μεγάλο γυμναστήριο που περιλαμβάνει σάουνες και ένα σπα με σαλόνι. Τα γήπεδα γκολφ 18 οπών και 9 οπών είναι δίπλα στο θέρετρο.

Συγκρίνετε τιμές για Double Tree by Hilton στο TripAdvisor.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Μέρος του ξενοδοχείου DoubleTree by Hilton στο Danvers της Μασαχουσέτης (19 μίλια βόρεια της Βοστόνης)
(978) 777-2500

Από το αεροδρόμιο Logan: Διαδρομή 1AN στη διαδρομή 60W στη διαδρομή 1N στη διαδρομή 95N. Έξοδος 50, (Topsfield), φέρει αριστερά στη διαδρομή 1S, Danvers. Πηγαίνετε πρώτα δεξιά στην Ferncroft Road.

Από τη δύση: Mass Pike στην διαδρομή 128N στην διαδρομή 95N. Έξοδος 50, ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω.

Από τη νότια: Διαδρομή 93N στη Βοστώνη, στη διαδρομή 128N στη διαδρομή 95Ν. Έξοδος 50, ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω.

Από το Βορρά: Διαδρομή 95S έως Έξοδος 50. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Ferncroft Road (πρώτη δεξιά).

Άλλα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

CoCo Key Water Resort