Ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου στο Great Wolf Lodge New England

Καλοκαίρι Νεροτσουλήθρες και πισίνα με κύματα

Το 2014, η δημοφιλής αλυσίδα, Great Wolf Lodge, έφερε τη μάρκα της διασκέδασης εσωτερικού πάρκου διασκέδαση στη Νέα Αγγλία. Προηγουμένως, το ακίνητο ήταν μέρος της αλυσίδας Coco Key Water Resort (και πριν από αυτό ήταν ένα μη ακριβό, standard ξενοδοχείο). Το Great Wolf Lodge επέκτεινε το μέγεθος του εσωτερικού πάρκου νερού και τον αριθμό των δωματίων του ξενοδοχείου καθώς και πρόσθεσε άλλες παροχές και αναμόρφωσε το ακίνητο γενικά.

Το γοητευτικό θέρετρο σπορ τώρα ένα περίεργο θέμα Northwoods και προσφέρει μια πλήρη σειρά δραστηριοτήτων.

Είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στη Νέα Αγγλία. Θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη μίνι-διακοπές διακοπές για οικογένειες με παιδιά μέχρι και tweens.

Επισκόπηση του πάρκου νερού

Ανεξάρτητα από τη σεζόν ή τον καιρό (και η περιοχή είναι γνωστή για τους συχνά σκληρούς και μακρινούς χειμώνες), το θέρετρο της περιοχής της Βοστώνης προσφέρει έναν ελεγχόμενο από τον κλίτη τρόπο να πηδήξει μέσα στο νερό και να έχει μια μπάλα. Το κύριο υδάτινο πάρκο, το οποίο περιλαμβάνεται στις τιμές δωματίων του ξενοδοχείου, προσφέρει μια ποικιλία από διαφάνειες και βόλτες σε όλα τα επίπεδα συγκίνησης.

Για τους ντόπιους, το Great Wolf Lodge New England διαθέτει δύο αξιοθέατα. Το Tornado του Howlin είναι μια χιονοδρομική διαδρομή. Οι οδηγοί επιβιβάζονται σε τέσσερις επιβαίνοντες σωλήνες τριφύλλι, καταρρίπτουν έναν κλειστό σωλήνα και ανεβαίνουν πάνω και κάτω στις πλευρές μιας τεράστιας χοάνης. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το παρόμοιο γύρο χοάνης υψηλής ανησυχίας για να πάρετε μια αίσθηση της έννοιας. Για το Wolf Tail, ατρόμητοι αναβάτες ανεβαίνουν σε μια κάψα εκτόξευσης και περιμένουν νευρικά την πόρτα παγίδας για να ανοίξουν και να τους απελευθερώσουν σε μια τριχωτή διαφάνεια ταχύτητας που περιλαμβάνει έναν βρόχο 360 μοιρών.

Πιο συγκρατημένες συγκινήσεις περιμένουν στο Run Canyon Run, μια οικογενειακή βόλτα σε έναν κλειστό, σκοτεινό σωλήνα. Το Alberta Falls προσφέρει δύο κλειστές διαφάνειες οι οποίες μπορούν να περιηγηθούν είτε σε σωλήνες ενός ή δύο επιβατών. Το Otter Run του πάρκου είναι μια ολίσθηση του σώματος-κανένας σωλήνας δεν χρειάζεται σε αυτό το γύρο.

Οι συγκινήσεις σβήνουν σε πολλά αξιοθέατα του Μεγάλου Λύχου.

Το Slap Pond Pond είναι η πισίνα κυμάτων του πάρκου, όπου τα κύματα είναι αρκετά ήπια. Ο τεμπέλης ποταμός, Crooked Creek, επιτρέπει στους αναβάτες να περιπλανηθούν απαλά στο πάρκο σε έναν ατελείωτο βρόχο. Στο Chinook Cove, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν το μπάσκετ με νερό. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν (μεταφορικά μιλώντας) στο τζακούζι του πάρκου, το Hot Hot Springs.

Για τους νεότερους επισκέπτες, το Great Wolf προσφέρει το Fort Mackenzie, ένα διαδραστικό διαδραστικό κέντρο διαδραστικού νερού με ψεκαστήρες, μικρές διαφάνειες και έναν τεράστιο κάδο. Το Whuping Hollow και το Cub Paw Pool είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους πιο μικρούς επισκέπτες του πάρκου με διαφανείς διαφάνειες και δραστηριότητες. Όταν ο καιρός συνεργάζεται, υπάρχουν μερικές υπαίθριες δραστηριότητες νερού που προσανατολίζονται προς τους νέους στο Tadpole Pond.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

68.000

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Το πάρκο νερού μπορεί να είναι το κύριο αξιοθέατο, αλλά το Great Wolf Lodge διαθέτει επιπλέον αξιοθέατα. Το MagiQuest είναι μια διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού. Οπλισμένοι με ένα μαγικό ραβδί που ανταποκρίνεται, οι συμμετέχοντες ασχολούνται με τους σταθμούς βίντεο που βρίσκονται σε όλο το θέρετρο. Σε αντίθεση με το πάρκο νερού, το οποίο περιλαμβάνεται για όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, το Magi Quest απαιτεί επιπλέον χρέωση.

Άλλες δραστηριότητες με επιπλέον χρέωση περιλαμβάνουν το Northern Lights Arcade, το οποίο προσφέρει παιχνίδια εξαργύρωσης και άλλα παιχνίδια arcade, το Ten Paw Alley, το οποίο περιλαμβάνει λουρίδες μπόουλινγκ μικρού μεγέθους, εσωτερικό μίνι γκολφ Howl at the Moon, λαβύρινθο λέιζερ Lazer Frenzy, Πόσο ξύλο (πρέπει να αγαπάς αυτά τα ονόματα!) XD Theatre, ένα 4D βόλτα , και Creation Station, μια make-your-own-γεμιστό-ζωική εμπειρία.

Το Scoops Kids Spa προσφέρει μανικιούρ και άλλες υπηρεσίες για νέους fashionistas.

Οι ξαπλώστρες που συμπεριλαμβάνονται με τις τιμές δωματίων περιλαμβάνουν τα φιλικά προς το παιδί μαθήματα Yoga Tails, έναν οδηγημένο Wolf Walk μέσα από το λόμπι του Northwoods του θέρετρου, τη βιοτεχνία, τη ζωγραφική προσώπου, τα ομαδικά παιχνίδια και τη νυχτερινή αφήγηση. Για ενήλικες, το θέρετρο διαθέτει γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο

Το Great Wolf Lodge New England προσφέρει πάνω από 400 δωμάτια, όλα διαμορφωμένα ως σουίτες. Οι θεματικές σουίτες περιλαμβάνουν φανταστικές πινελιές, όπως ένα ειδικό χώρο για μικρά παιδιά που φτιάχνεται σαν ένα bunkhouse. Όπως και με το υπόλοιπο του θέρετρου, το δωμάτιο χαρακτηρίζει την υπογραφή της αλυσίδας ρουστίκ, βαθύ ξύλο. Τα μεγέθη κυμαίνονται από τις τυπικές οικογενειακές σουίτες σχεδιασμένες για τέσσερις έως premium Grizzly Wolf Den Suites που κοιμούνται εννέα και περιλαμβάνουν δύο μπάνια.

Το θέρετρο περιλαμβάνει ένα συνεδριακό κέντρο και καλωσορίζει επαγγελματικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, γάμους και άλλες λειτουργίες.

Τι να φάτε;

Το κύριο εστιατόριο είναι το Lodge Wood Fired Grill, το οποίο ειδικεύεται σε μπριζόλες με ξύλα, θαλασσινά (και τελικά η Νέα Αγγλία) και μπάρμπεκιου. Μέσα στο υδάτινο πάρκο, οι κουβάδες Incredible Craveables σερβίρουν μπιφτέκια, πατάτες και άλλες ελαφρύτερες τιμές. Υπάρχει επίσης Hungry ως αίθουσα πίτσα Wolf, Sweets & Bear Paw Bear Paw και ένα Dunkin 'Donuts (όπως είπα ότι είναι η Νέα Αγγλία).

Πολιτική εισδοχής

Το πάρκο νερού είναι ανοιχτό μόνο σε εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και η είσοδος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Οι ημερήσιες αποστολές δεν είναι διαθέσιμες. Η μόνη εξαίρεση είναι για γενέθλια και άλλα μέρη. Τα πακέτα διατίθενται για τουλάχιστον 10 άτομα και περιλαμβάνουν χρήση δωματίου για πάρτι, πίτσα, ποτά, κέικ και θαλάσσια πάρκα.

Τοποθεσία

Fitchburg, Μασαχουσέτη (δυτικά της Βοστώνης, περίπου 20 μίλια από το Worcester). Η διεύθυνση είναι 150 Royal Plaza Drive.

Το θέρετρο βρίσκεται έξω από την αμερικανική διαδρομή 2 στο Exit 28. Από τα σημεία ανατολικά: Μασαχουσέτη Turnpike (I-90) Δυτικά έως I-495 Βορρά προς ΗΠΑ Διαδρομή 2 Δυτικά προς Έξοδος 28. Από τα σημεία δυτικά: Μασαχουσέτη Turnpike (I-90) έως I-290 ανατολικά έως I-290 Βορρά προς ΗΠΑ Διαδρομή 2 Δυτική προς Έξοδος 28.

Ένα άλλο πάρκο νερού στην περιοχή της Βοστώνης είναι το CoCo Key Water Resort Danvers . βρίσκεται περίπου 20 μίλια βόρεια της πόλης (περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο).