Πώς να Pack για μια κίνηση σε όλη τη χώρα

Ετοιμάζετε να μετακομίσετε; Για ορισμένους ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Έχετε τα πράγματα μακριά σε ντουλάπες, επιπλέον δωμάτια και στο πίσω μέρος των ντουλαπιών - αντικείμενα που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 20 χρόνια. Από πού αρχίζετε;

Πρώτον, πρέπει να έχετε αυτή την αρχική πώληση ναυπηγείων ή δωρεά φιλανθρωπίας. Δεύτερον, συσκευάστε τα πράγματα που δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά. εικόνες στους τοίχους, ρούχα εκτός εποχής, μια φορά το χρόνο χρησιμοποιούν μικρές συσκευές και πιάτα, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία και άλμπουμ φωτογραφιών.

Όταν η συσκευασία επισημαίνει πάντα σαφώς σε κάθε κουτί τι έχετε τοποθετήσει μέσα. Μια άλλη συμβουλή: υποδείξτε σε ποιο δωμάτιο τα αντικείμενα ήρθαν στο κουτί. Όταν φτάσετε στο νέο σας σπίτι θα σας βοηθήσει να μάθετε από ποια αίθουσα προέρχονται οι εικόνες. Αυτό θα jog τη μνήμη σας, γιατί αυτό που θυμόμαστε περισσότερο είναι όπου είδαμε τα τεμάχια τελευταία. Αυτό βοηθά επίσης στην τοποθέτηση των κιβωτίων κατά την εκφόρτωση στο νέο σας σπίτι.

Τι έχει απομείνει; Τώρα είστε κάτω στα στοιχεία που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Κρατήστε τα κάδους στο γκαράζ για φιλανθρωπικούς λόγους ή για μια άλλη αγορά και ένα κάδο απορριμμάτων. Η μετακίνηση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εξαλείψουμε τα στοιχεία που δεν επιθυμούμε πλέον να αποθηκεύσουμε και να απαλλαγούμε από την επιπλέον ακαταστασία των πραγμάτων που δεν χρησιμοποιούμε πλέον κάθε μέρα.

Όταν η μετακίνηση σας είναι εντός μιας εβδομάδας ή δύο, θα θέλετε να ορίσετε ένα μεγάλο δωμάτιο στο οποίο μπορείτε να στοιβάζετε κιβώτια και τα αντικείμενα που έχετε έτοιμη να μετακινήσετε. Τρία κενά δωμάτια (εκτός από μεγάλα έπιπλα) και μόνο ένα δωμάτιο με κιβώτια θα μειώσουν το άγχος σας, βοηθώντας σας να αισθανθείτε όχι μόνο οργανωμένοι αλλά και έτοιμοι για την ημέρα της πραγματικής κίνησης.

Έχοντας τέσσερα από τα δέκα ντουλάπια άδειο στην κουζίνα θα σας βοηθήσει επίσης να νιώσετε σαν να είστε παραγωγικοί και δεν έχετε τίποτα να κάνετε στην πραγματική ημέρα της κίνησης. Η διαδικασία καθαρισμού των ντουλαπιών, η συσκευασία αντικειμένων που δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά σε κουτιά, η μεταφορά τους στο μεγάλο καθορισμένο δωμάτιο και η εδραίωση όσων έχετε αφήσει σε μερικά ντουλάπια αντί να έχετε τα αντικείμενα σας σε όλη την κουζίνα, θα σας κρατήσουν οργανωμένους την ημέρα που αντιμετωπίζετε τη συσκευασία των αντικειμένων της τελευταίας στιγμής.

Η οργάνωση της συσκευασίας σας θα κάνει επίσης την ταχύτερη διαδικασία κίνησης. Δεν θα έχετε κουτιά διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι σε κάθε δωμάτιο και ντουλάπα. Θα έχετε περισσότερους άδειους χώρους από τους γεμάτους και οι άνθρωποι που φορτώνουν δεν θα ψάξουν κάθε ντουλάπι, συρτάρι και χώρο για αντικείμενα που φορτώνονται στο όχημα.

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε τη συσκευασία για μια κίνηση.