Φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα: Χάρτης και οδηγίες

Το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα βρίσκεται σε απόσταση 7 μιλίων ανατολικά από το Junction της Apache στον αυτοκινητόδρομο 60 των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της περιοχής του Μεγάλου Φοίνικα. Θα δείτε τα σήματα που σάς κατευθύνουν στο Φεστιβάλ καθώς πλησιάζετε στην περιοχή Gold Canyon. Οδηγήστε στο Gold Canyon Golf Resort και στο Kings Ranch Road. Ο χώρος του Φεστιβάλ θα είναι στα δεξιά, οπότε παραμονή στη δεξιά λωρίδα. Δεν μπορείτε να το χάσετε.

Για μερικούς ανθρώπους, αυτή η τοποθεσία μπορεί να είναι λίγο μακριά για να οδηγήσετε και δεν θα βρείτε καμία δημόσια συγκοινωνία σε αυτή τη θέση.

Εδώ υπάρχει ένα διάγραμμα με κάποιους κατά προσέγγιση χρόνους οδήγησης και αποστάσεις από το Apache Junction . Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι αξίζει πολύ το ταξίδι. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι, τόσο ντόπιοι όσο και επισκέπτες, παρευρίσκονται κάθε χρόνο.

Προσοχή: η online χαρτογράφηση και οι συσκευές GPS εντοπίζουν συχνά αυτό το συμβάν λανθασμένα!

Όλα συμβαίνουν σε περίπου έξι εβδομάδες κάθε χειμώνα. Μια εκδήλωση για όλες τις ηλικίες, τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες μεταφέρεται πίσω στον 16ο αιώνα, όπου οι ιππότες χτυπούσαν, οι κορίτσες χόρευαν και τραγουδούσαν, οι Κινγκς και οι Βασίλισσες ήταν διασκεδασμένοι και περιποιημένοι, και οι κάτοικοι γογγύριζαν τα πόδια τους γαλοπούλας και τη μπύρα. Εάν δεν έχετε πάει ποτέ στο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα, θα έχετε μια καλή αίσθηση για το τι συμβαίνει εκεί με το βίντεο. Μια μέρα στο φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα μπορεί να περιλαμβάνει ακρόαση πορφυρής ποίησης και τραγουδιού, βλέποντας καταπληκτικά κατορθώματα δύναμης και ρίχνοντας τσεκούρι και παρακολουθώντας τους πυροσβέστες πυρκαγιάς ή τους μαστόρους μαστίγιο.

Στην αρένα, οι ιππότες με άλογο θα δείξουν τα ταλέντα τους για τον βασιλιά και τη βασίλισσα και το κοινό. Υπάρχουν βόλτες, παιχνίδια, νεράιδες, jesters, και μια μυριάδα ανθρώπων ντυμένοι με ρούχα πλήρους εποχής (ακόμα και όταν είναι ζεστό έξω).

Αν πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίσταση, τα εισιτήρια για την γιορτή της ευχαρίστησης εγγυώνται μια εμπειρία τραπεζαρίας και ψυχαγωγίας που αξίζει την τσέπη σας από χρυσά νομίσματα.

Αν δεν επιλέξετε τη γιορτή της ευχαρίστησης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει πληθώρα επιλογών για να γευτείτε τον εαυτό σας με τα τρόφιμα από τους αιώνες του παρελθόντος (και τρέχοντα περίπτερα τροφίμων).

Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα
12601 US-60
Gold Canyon, AZ 85118

Τηλέφωνο
520-463-2600

Για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα του παραπάνω χάρτη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.