Πρόγραμμα Βοήθειας για την Διατροφή στην Αριζόνα

Πέντε βήματα για να πάρει υγιεινά τρόφιμα

Στην Αριζόνα, ο όρος "σφραγίδες τροφίμων" αναφέρεται τώρα ως Βοήθεια για τη διατροφή. Υπάρχουν περισσότερα για το πρόγραμμα από την παροχή μόνο κουπονιών για ψώνια!

Γιατί υπάρχει πρόγραμμα βοήθειας για τη διατροφή;

Το πρόγραμμα βοήθειας για τη διατροφή επιτρέπει σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος να αγοράζουν υγιεινά τρόφιμα με κάρτες ηλεκτρονικής μεταφοράς οφελών (EBT). Οι δικαιούχοι δαπανούν τα οφέλη τους για να αγοράσουν τα κατάλληλα τρόφιμα σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα τροφίμων.

Μπορώ να λαμβάνω ακόμα σφραγίδες ή δελτία;

Πριν από πολύ καιρό αυτό λειτούργησε. Στην Αριζόνα, όλα τα οφέλη στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος εκδίδονται σε κάρτα ΕΒΤ. Η κάρτα EBT είναι μια κάρτα αποθηκευμένης αξίας που λειτουργεί σαν προπληρωμένη κάρτα τηλεφώνου ή κάρτα ATM. Στο κατάστημα, το χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως μια πιστωτική κάρτα.

Τι μπορώ να αγοράσω;

Ορισμένα από τα στοιχεία που μπορείτε να αγοράσετε με την κάρτα EBT περιλαμβάνουν προϊόντα διατροφής για ανθρώπινη κατανάλωση. φυτά που παράγουν τρόφιμα, υγιεινά τρόφιμα όπως φύτρα σίτου, μαγιά ζυθοποιίας, ηλιόσπορους και εμπλουτισμένα ή εμπλουτισμένα τρόφιμα · βρεφική συνταγή. διαβητικά τρόφιμα. απεσταγμένο νερό; πάγο που έχει σημανθεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο · τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ή διατήρηση τροφίμων όπως τα μπαχαρικά και τα βότανα, η πηκτίνη, το λαρδί και το λίπος · τα γεύματα που προετοιμάζονται και παραδίδονται ή εξυπηρετούνται σε ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες του προγράμματος · σνακ τρόφιμα όπως καραμέλα, πατάτες και τσιπς, τσίχλες και αναψυκτικά.

Τα παρακάτω στοιχεία ενδέχεται να μην αγοραστούν στο πλαίσιο του προγράμματος Διατροφή: αλκοολούχα ποτά. καπνός; αντικείμενα εκτός τροφίμων όπως σαπούνι, προϊόντα από χαρτί, προμήθειες καθαρισμού και σκεύη μαγειρέματος. αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για κηπουρική όπως λιπάσματα, τύρφη, είδη που δεν προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο, όπως άμυλο για πλύσιμο, τρόφιμα για σκύλους και γάτες, σπόροι που συσκευάζονται ως σπόροι πουλιών, βιταμίνες και μέταλλα · ασπιρίνη, σταγόνες βήχα ή σιρόπια, κρύες θεραπείες, αντιόξινα, όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Μόνο τα άτομα που έχουν εγκριθεί για το Πρόγραμμα Γευμάτων Εστιατορίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EBT για να αγοράσουν ζεστά φαγητά και έτοιμα γεύματα.

Να είσαι σε επιφύλαξη για! Είναι ένα ομοσπονδιακό έγκλημα να πωλούν ή να κακοποιούν με άλλο τρόπο τα οφέλη της βοήθειας για τη διατροφή.

Μπορώ να λάβω βοήθεια για τη διατροφή;

Προκειμένου να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να είστε κάτοικος του κράτους της Αριζόνα.

Υπάρχουν επίσης απαιτήσεις επιλεξιμότητας εισοδήματος, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο νοικοκυριό, την ηλικία αυτών των ανθρώπων και την ποσότητα των ρευστών περιουσιακών στοιχείων, όπως τα μετρητά, που διατίθενται στους ανθρώπους της οικογένειάς σας.

Η κατάσταση της μετανάστευσης και της διαμονής σας, καθώς και η ικανότητά σας να εργάζεστε, είναι άλλοι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη κατά την αναθεώρηση της αίτησής σας.

Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι δεν είστε κατάλληλοι για βοήθεια για τη διατροφή έχετε μια δουλειά. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι εργάζονται στο πρόγραμμα. Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ διαχειρίζεται το Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με την επιλεξιμότητα και τα οφέλη εδώ στον ιστότοπο SNAP.

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν δικαιούστε βοήθεια για τη διατροφή, διαβάστε τις οδηγίες που δημοσιεύονται από το κράτος.

Εάν έχετε ανάγκη έκτακτης ανάγκης για φαγητό, απευθυνθείτε απευθείας στο DES. Μπορεί να είναι σε θέση να επιταχύνουν τα οφέλη σας εάν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για βοήθεια στη διατροφή στην Αριζόνα;

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά ή σε γραφείο του Τμήματος Οικονομικής Ασφάλειας. Ακόμα κι αν δεν είστε βέβαιοι εάν είστε επιλέξιμοι ή δεν είστε σίγουροι για τον υπολογισμό κάποιων από τις απαιτήσεις, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Οικονομικής Ασφάλειας της Αριζόνα και θα σας βοηθήσουν.