Ιδιωτικά νησιά στην Καραϊβική

Με την Susan Breslow Sardone

Έχετε ποτέ τη φαντασία να ξοδεύετε τις διακοπές σας σε ένα από τα ρομαντικά ιδιωτικά νησιά της Καραϊβικής μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και τους ξένους που δε θα έπρεπε να αλληλεπιδράτε; Στη συνέχεια, ένα από τα μικροσκοπικά νησιά της Καραϊβικής θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για την επόμενη απόδραση.

Ενώ τα μεγάλα νησιά της Καραϊβικής προσελκύουν περισσότερους τουρίστες, στην περιοχή περιλαμβάνονται χιλιάδες μικρότερα νησιά, πολλά από τα οποία είναι ακατοίκητα.

Μόνο οι Μπαχάμες περιλαμβάνουν περίπου 700 νησιά.

Το μικρό είναι ωραίο: Τα κορυφαία ιδιωτικά νησιά στην Καραϊβική

Τότε πού μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε για το τρίψιμο ενός αμμώδους ισχίου ενάντια σε έναν ξένο; Εδώ είναι μόνο λίγα ιδιωτικά μέρη από την πεπατημένη διαδρομή. Κάθε θέρετρο είναι το μόνο στο νησί του και όλα είναι μικρής κλίμακας, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα φοινικόδεντρα από τους ανθρώπους.

Τα περισσότερα από τα ακόλουθα είναι προσβάσιμα μόνο με πλοίο από γειτονικά νησιά. Σε αυτό το σκάφος, φέρτε πολλά χρήματα: Δεν είναι φθηνό να έχετε ένα νησί για τον εαυτό σας. Και να έχετε κατά νου ότι όλα όσα χρειάζεστε θα πρέπει να έρθουν μαζί σας ή να εισαχθούν.

Νησί του Πέτρου
Στο μεγαλύτερο (1.300 στρέμματα) ιδιόκτητο νησί στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στη βόρεια Καραϊβική, το ρομαντικό Peter Island Resort ανήκει σε μια αμερικανική οικογένεια. Το θέρετρο είναι πολύ ιδιωτικό και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 150 άτομα, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να κοινωνικοποιηθούν στα μπαρ, τα εστιατόρια και την κύρια παραλία του Deadman's Bay.

Σε γενικές γραμμές, τα ζευγάρια θα αισθάνονται απομονωμένα, αλλά δεν έσπασε σε αυτό το ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής.

Νησί Νεκτ
Ο παράκτιος ιδιωτικός παράδεισος του Sir Richard Branson στα νησιά της Καραϊβικής, ο Necker βρίσκεται επίσης στα βρετανικά νησιά και είναι προσβάσιμος μόνο με βάρκα ή ελικόπτερο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 26 επισκέπτες και είναι ένα τέλειο σκηνικό για έναν γάμο προορισμού που ο ίδιος ο Branson έδεσε τον κόμπο εδώ.

Το νησί έχει πολλές κατασκευές και κατά τη διάρκεια των "Εβδομάδων Εορτασμού" (Αύγουστος έως Οκτώβριος), μπορείτε να κλείσετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο. Αλλά θα θελήσετε το ναό του Μπαλινέζικου στιλ και το Ναό της Αγάπης στο κέντρο του νησιού. Διαθέτει πισίνα με άκρη, υπαίθριο σαλόνι και πανοραμική θέα.

Petit St. Vincent
Σε 115 στρέμματα, το Petit St. Vincent είναι ένα ιδιόκτητο νησιωτικό θέρετρο στις Γρεναδίνες της νότιας Καραϊβικής. Ανακαινίστηκε το 2013 και διαθέτει 22 εξοχικές κατοικίες (ιδανικές για έναν γάμο προορισμού), δύο εστιατόρια, ένα spa treetop και δύο μίλια λευκής άμμου. Ο παγκοσμίου φήμης δύτης και υποβρύχιος εξερευνητής Jean-Michel Cousteau άνοιξε ένα κέντρο καταδύσεων PADI στο νησί, καθιστώντας το ιδιαίτερα ελκυστικό για τους λάτρεις του βαθιού.

Jumby Bay Resort
Μόλις δύο μίλια από την ακτή της Αντίγκουα, το 300-στρεμμάτων Jumby Bay Resort αισθάνεται σαν έναν κόσμο ξεχωριστό.

Νέο νησί θέρετρο
Η μόνη ιδιοκτησία σε ένα από τα ιδιωτικά νησιά κοντά στο St. Vincent στις Γρεναδίνες.

Cayo Espanto
Τροπικό νησί θέρετρο σε ένα ιδιωτικό νησί στα ανοικτά της ανατολικής ακτής του Μπελίζ.

Νήσος Γκουάνα
Επτά παραλίες δακτυλιάζουν αυτό το νησί των 850 στρεμμάτων στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Μπορείτε να νοικιάσετε ολόκληρο το ιδιωτικό νησί ή να απομονώσετε σε ένα από τα 15 δωμάτια του Guana Island.

Musha Cay
Ακριβά και εξωτικά, ο Musha Cay τιμά τα ίδια ως "το πιο πολυτελές ιδιωτικό νησιωτικό θέρετρο στον κόσμο." Αυτή η απόδραση των 150 στρεμμάτων στην Μπαχάμες, που περιβάλλεται από ζαχαρωμένες παραλίες, μπορεί να φιλοξενήσει ένα ιδιωτικό πάρτι έως 24 ατόμων. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαμονής στο Manors House ή το Beach House και φροντίζουν από ένα τριάντα προσωπικό.

Meridian Club
Δώδεκα δωμάτια μπροστά στην παραλία σε ένα ιδιωτικό νησί των 800 στρεμμάτων στο Turks & Caicos κάνουν την τοποθεσία αυτή αξίζει να εξεταστεί για ένα γάμο προορισμού? ένας συντονιστής γάμου είναι διαθέσιμος. Το πακέτο του μήνα του μέλιτος περιλαμβάνει σαμπάνια, ένα πικνίκ στην παραλία και ένα ιδιωτικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Ένα ιδιωτικό νησί για τους μη εκατομμυριούχους

Το Renaissance Aruba Beach Resort & Casino διαθέτει περισσότερα από 500 δωμάτια. Έχει επίσης ένα ιδιωτικό νησί από το οποίο μπορείτε να ξεφύγετε. Αλλά δεν είναι απομονωμένη. πρέπει να το μοιραστείτε με άλλους.

Ως φιλοξενούμενος στο ξενοδοχείο έχετε πρόσβαση στο νησί Renaissance, μια αταλίδα της Καραϊβικής των 40 στρεμμάτων με δύο παραλίες λίγο έξω από την ακτή. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν ενοικιάσεις θαλάσσιων σπορ, γκριλ, καφέ μπαρ, γυμναστήριο και σπα.

Περισσότερα από Γαμήλια Ταξίδια & Ρομαντικές Αποδράσεις:

Καραϊβικές Παραλίες και Θέρετρα

Γυμνές παραλίες και θέρετρα στην Καραϊβική

Ultimate Island Luxury