Η εποχή αιχμής της Καραϊβικής φέρνει τον Αξιόπιστο καιρό

Οι υψηλότερες τιμές και τα μεγαλύτερα πλήθη ως εμπόριο

Η υψηλή σεζόν στην Καραϊβική - η εποχή του χρόνου με πλήρη θέρετρα και πλουσιότερες πτήσεις - διαρκεί από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Προγραμματίστε πολύ νωρίτερα για ταξίδια κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, ειδικά αν το ταξίδι σας συμπίπτει με τα Χριστούγεννα και τα Νέο Έτος , το εαρινό διάλειμμα ή άλλες εβδομάδες σχολικών διακοπών, όταν τα δωμάτια και τα καθίσματα κλείνουν νωρίς.

Αιχμή της εποχής

Παρόλο που οι θερμοκρασίες του αέρα και του νερού κυμαίνονται μόνο κατά λίγους βαθμούς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ο χειμώνας της Βόρειας Αμερικής φέρνει τις πιο σταθερές καιρικές συνθήκες στα νησιά.

Από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, τα υψηλά της ημέρας αιωρούνται στα μέσα της δεκαετίας του '80 και οι ισχυροί καλοκαιρινοί άνεμοι γενικά ηρεμούν σε ένα δροσιστικό αεράκι. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια ανάπαυλα από το χειμώνα στις βόρειες περιοχές αγνοούν προφανώς τα μειονεκτήματα για ταξίδια υψηλής περιόδου για την ευκαιρία να θάψουν τα δάχτυλα των ποδιών τους σε ζεστή άμμο.

Κόστος αιχμής

Οι τιμές διαμονής μπορεί να μειωθούν κατά 30 τοις εκατό από τη δεύτερη έως την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου, όταν αρχίζει η περίοδος των ώμων μεταξύ υψηλής και χαμηλής περιόδου. Οι πτήσεις προς τον προορισμό σας στο νησί μπορεί επίσης να αντανακλούν μια επιπλέον χρέωση για την υψηλή περίοδο κατά 25%.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε τον Απρίλιο ή τον Δεκέμβριο, ρωτήστε για διακυμάνσεις των τιμών από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Οι υψηλότερες τιμές και η βαρύτερη ζήτηση συμβαίνουν κατά τις διακοπές και κατά τις άλλες εβδομάδες κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Εποπτεία αιχμής

Τα δωμάτια κλείνουν νωρίς και οι πτήσεις γεμίζουν γρήγορα στην υψηλή περίοδο, οπότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια πλήθη στις παραλίες, στα εστιατόρια και στην πόλη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δοκιμασμένες συμβουλές για ταξιδιώτες που έχουν δοκιμάσει και να σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος σας και να μετριάσετε τους χρόνους αναμονής.

Πλεονεκτήματα εκτός εποχής

Η χαμηλή περίοδος από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου συμπίπτει εν μέρει με την εποχή των τυφώνων στην Καραϊβική. Ορισμένα θέρετρα περικοπή 50% ή και περισσότερο από τις τιμές της υψηλής περιόδου για να γεμίσουν τα κενά δωμάτια εκτός εποχής και προσφορές και προωθήσεις σε όλο τον προορισμό που περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε διαμονή, φαγητό, αξιοθέατα και ακόμη και αεροπορικά εισιτήρια προσπαθούν να προσελκύσουν τους ταξιδιώτες αυτή τη στιγμή του έτους. Οι ταξιδιώτες εκτός εποχής συνήθως απολαμβάνουν άφθονο ηλιοφάνεια με μόνο περιστασιακά μικρά ντους στα αργά το απόγευμα ή μια μέρα στην άλλη.

Η Καραϊβική εκτός εποχής εκτείνεται σε αργά πτώση στο βόρειο ημισφαίριο. η κράτηση στα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, το ταξίδι στις ζεστές τροπικές πόλεις μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και η απειλή τυφώνων έχει περάσει ως επί το πλείστον.