Καλή διασκέδαση σε έξι Σημαίες Μεγάλη διαφυγής Lodge Year Round

Lake George, Νέα Υόρκη Εσωτερικό Water Park Resort

Το Great Escape Lodge είναι το πρώτο και μόνο κλειστό πάρκο νερού από την αλυσίδα Six Flags . Όταν ανοίχτηκε, ήταν επίσης το πρώτο εσωτερικό πάρκο νερού της Νέας Υόρκης και το πρώτο μεγάλο πάρκο εσωτερικού πάρκου νερού στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ. Βρίσκεται απέναντι από το The Great Escape , το ξενοδοχείο και το εσωτερικό πάρκο νερού παρέχουν επιπλέον ανέσεις για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του θεματικού πάρκου Μαΐου - Περίοδος λειτουργίας Οκτωβρίου. Ανοιχτό όλο το χρόνο, το θέρετρο προσφέρει επίσης διασκέδαση εκτός εποχής.

Αν νομίζετε ότι το ξενοδοχείο "Six Flags" σημαίνει κολλώδες ή χαμηλό προϋπολογισμό, σκεφτείτε και πάλι. Λαμβάνοντας υπαινιγμό από τα θέρετρα του Great Wolf Lodge (που με τη σειρά του είναι τα παραδοσιακά καταλύματα του εθνικού πάρκου), το θέρετρο είναι εντυπωσιακό και κομψό - με άνετο, ψευδο-ρουστίκ τρόπο. Ένας φιλόξενος, πρώιμος-1900s Adirondack θέμα διαπερνά την ιδιοκτησία. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρες σουίτες. Οι τιμές, φυσικά, είναι πολύ 21ος αιώνας και αντικατοπτρίζουν την ποιότητα. εξετάστε τις περιόδους μεσαίας εβδομάδας ή / και εκτός εποχής για χαμηλότερες τιμές.

Το μεσαίου μεγέθους εσωτερικό πάρκο νερού προσφέρει τη συνήθη ποικιλία διαφανειών, ένα (τεράστιο) τεμπέλης ποτάμι και άλλες διασκέδαση με το νερό. Προτεινόμενα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Tall Timbers Treehouse, μια διαδραστική δομή νερού με έναν κάδο, το Avalanche και το Boogie Bear Surf, ένα προσομοιωτή κυμάτων FlowRider για surfing στο σώμα . Η μοναδική οροφή είναι κατασκευασμένη από ένα διαφανές υλικό που επιτρέπει την αφθονία της ηλιοφάνειας και καθιστά δυνατό το μαύρισμα όλο το χρόνο.

Σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα, το Great Escape Lodge στερείται πισίνας με κύματα και δεν διαθέτει υδρομασάζ (φυσικό για πάρκο Six Flags) ή άλλα αξιοθέατα. Επίσης, το μοναδικό σπα με υδρομασάζ είναι μάλλον μικρό και προορίζεται για ενήλικες.

Εκτός από το υδάτινο πάρκο, το θέρετρο προσφέρει διαγωνισμούς, χειροτεχνικά έργα και ένα πλήρες καθημερινό συμπλήρωμα άλλων δραστηριοτήτων ξηρού χώρου μέσω του Kids 'Club.

Σκεφτείτε ένα δρομολόγιο κρουαζιερόπλοιων για νέους. Είναι δυνατό να πάρετε λιπαρές πατάτες και πίτσα στο Great Escape Lodge, αλλά τα αξιοπρεπή εστιατόρια του θέρετρου, ιδιαίτερα η ζεστή ταβέρνα Tall Tales, είναι ένα βήμα παραπάνω από το τυπικό εισιτήριο Six Flags. Και εδώ είναι κάτι που σίγουρα δεν θα βρείτε σε άλλες έξι Σημαίες: Οι επισκέπτες μπορούν να αποκαταστήσουν το περιποιημένο δέρμα τους και να χαλαρώσουν στο onsite Tranquility Spa του θέρετρου.

Εισιτήρια και πολιτική εισδοχής

Το εσωτερικό πάρκο νερού είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και η είσοδος περιλαμβάνεται στις τιμές δωματίων. Ημέρα περάσματα για το ευρύ κοινό είναι επίσης διαθέσιμα. Το θέρετρο προσφέρει πακέτα γενεθλίων και ειδικά πακέτα εκδηλώσεων. Συγκρίνετε τιμές για Six Flags Great Escape Lodge στο TripAdvisor

Χαρακτηριστικά εσωτερικού πάρκου νερού

Διαδραστική δομή διαδραστικού νερού, δρομολόγηση surfing FlowRider, τεμπέληδες ποτάμι, πισίνα με δραστηριότητες, πισίνα με βότσαλα, τζακούζι, βόλτα με οικογενειακή σχεδία και διαφάνειες με σωλήνες και σώμα.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

Στα 38.000, το πάρκο της Great Escape είναι μάλλον μικρό σε σύγκριση με άλλα εσωτερικά πάρκα νερού . Παρά το μέγεθος της, ωστόσο, προσφέρει έναν εκπληκτικό αριθμό διαφανειών και αξιοθέατων.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Απέναντι από το θεματικό πάρκο The Great Escape στο Queensbury (κοντά στη λίμνη George), στη Νέα Υόρκη.

518.824.6060

Κατευθύνσεις

Η πραγματική διεύθυνση είναι 1213 US 9 στο Queensbury, NY.

Από τη Βοστώνη: I-90W (Mass Turnpike) στην έξοδο B3. Πάρτε το I-90 έως το I-87N (προς Albany) στην έξοδο 20. Πάρτε Route 9S και στρίψτε δεξιά στο Six Flags Drive.

Από τη Νέα Υόρκη: I-87N (NYS Thruway) έως την έξοδο 24 (προς Albany). Συνεχίστε στο I-87N έως την έξοδο 20. Πάρτε Route 9S και στρίψτε δεξιά στο Six Flags Drive.

Άλλα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Six Flags Great Escape Lodge