Τα κορυφαία θέρετρα των Η.Π.Α. για τις αλιευτικές διακοπές

Όταν ψαρεύει για ήσυχο χρόνο ποιότητας

Είστε εσείς ή η ιδέα του συνεργάτη σας για τον ουρανό που στέκεται βαθιά στο νερό; Στη συνέχεια, πείτε του / της να καθορίσει τα υδραυλικά! (Απλά γελάτε.) Κοντά και μακριά, αυτά είναι τα κορυφαία θέρετρα των ΗΠΑ για ψάρεμα διακοπές όπου εκείνοι που αγαπούν το άθλημα μπορούν να επιδοθούν το πάθος τους για την πισίνα:

Μοντάνα: Θέρετρο στο Paws Up
Ένα ασυνήθιστο θέρετρο στην έρημο της Μοντάνα που έκανε δημοφιλείς τις τάσεις του "glamping", το Resort at Paws Up είναι ένα καταφύγιο του ψαρά που βρίσκεται μέσα στο χρυσό τρίγωνο της δυτικής πέστροφας.

Οι κατασκηνώσεις Cliffside και Pinnacle έχουν και τις σκηνές του μήνα του μέλιτος και ακόμη και οι άγαμοι επισκέπτες που δεσπούν σε ένα από αυτά θα απολαύσουν το μείγμα της φύσης, της πολυτέλειας και του ρομαντισμού.

Νέα Υόρκη: Emerson Resort & Spa
Βρίσκεται στο βόρειο Catskills δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη και απέναντι από το αποθηκευμένο πέστροφα Esopus Creek, το Emerson είναι ένα διαμάντι της Νέας Υόρκης και μια όαση ηρεμίας. Στην κοντινή πόλη της Φοινίκης μπορείτε να παραλάβετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε και η Βιβλιοθήκη της Φαινικής Βιβλιοθήκης Jerry Bartlett Memorial Angling περιλαμβάνει βιβλία, ράβδους και αναμνηστικά, εργαστήρια, παρουσιάσεις και ειδικές εκδηλώσεις που γιορτάζουν την κληρονομιά της αλιείας πέστροφας Catskill και του καθαρού νερού . Οι μη ψαράδες μπορούν να κατευθυνθούν για το σπα του θερέτρου ή κοντά στο Woodstock για την τέχνη και τη σκηνή αγορών.

Νέα Υόρκη: Lake Placid Lodge
Ένα από τα δύο μόνο ακίνητα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης που επικυρώθηκε από την Orvis, την κυρίαρχη αρχή για την αλιεία μύγας, είναι η Lake Placid Lodge, μέλος του αριστοκρατικού ομίλου Relais & Chateaux , που σημαίνει ανώτερη στέγαση και απλά υπέροχη κουζίνα.

Επιλέξτε μια σουίτα ενός υπνοδωματίου στη λίμνη, που διαθέτει τζάκι με ξύλα και βαθιά μπανιέρα.

Φλόριντα: Cheeca Lodge
Στα Florida Keys, την πρωτεύουσα του αθλητικού ψαρέματος του κόσμου, το φιλικό προς το περιβάλλον Cheeca Lodge αξίζει 1,200 πόδια από παραλία με παλάμη. Το θέρετρο θα οργανώσει εκδρομές για ψάρεμα και καταδύσεις για τους επισκέπτες, είτε προτιμούν να πηγαίνουν μετά από μεγάλα ψάρια με γαλάζια νερά είτε να παρακολουθούν σνούκερ στην πατρίδα, νιώθουν σαν να έχουν τεμπέλες διακοπές αλιείας;

Ακριβώς ρίξτε μια γραμμή πάνω από τη δική του θέρετρο 525-πόδι αλιεία προβλήτα. Το Cheeca φιλοξενεί επίσης το ετήσιο προεδρικό τουρνουά ιστιοφόρου που πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο.

Αϊντάχο: Ranch Meadow Wapiti
Άνετο και προσιτό, το Wapiti Meadow Creek βρίσκεται κοντά σε έναν παραπόταμο του South Fork του ποταμού σολομού, ο οποίος αποτελεί μια μεγάλη περιοχή αναπαραγωγής για τον σολομό Chinook. Εκτός από την προσφορά εντολών αλιείας μύγας, αυτό το θέρετρο log-cabin δεν παραμελεί τις άλλες απολαύσεις διακοπών. Ανάμεσα στις προσφορές: ιππασία, εκδρομές με άγρια ​​φύση, φωτογραφία, βόλτες με τη φύση και πολλά άλλα.

Γεωργία: Το μοναστήρι στο νησί της θάλασσας
Αυτό το πολυώροφο συγκρότημα Forbes περιλαμβάνει το αρχοντικό, όπως το Manor-like Lodge, το casual Inn, την ιδιωτικότητα των Cottages και την απομόνωση του Broadfield. Ένα θρυλικό, κομψό καταφύγιο γνωστό για τη νότια φιλοξενία του, το The Cloister προσφέρει πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες διακοπές αλιείας στην ανατολική ακτή. Μπορείτε να ψαρεύετε και καβούρια δεξιά από την αποβάθρα ή να πάτε το ψάρεμα καγιάκ Hobie στο αλάτι. Ή να μισθώσετε μια βάρκα για μια εξωραϊσμική περιπέτεια και να φέρετε τον τόνο, το marlin, το σκουμπρί, τα κοβιά, το barracuda ή το ιστιοφόρο.

Τενεσί: Farm αγρόκτημα
Μπορείτε να σχεδιάσετε μια πολυτελή διακοπές αλιείας; Απολύτως! Το Blackberry Farm, μέσα σε ένα κτήμα έκτασης 4.200 στρεμμάτων, απέχει 15 λεπτά από το Great Smoky Mountains και είναι μέλος του αριστοκρατικού ομίλου Relais & Chateaux .

Το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το Orvis προσφέρει όλα όσα απο τα μαθήματα χυτεύσεως για αρχάριους για ταξίδια wade και float για ψαροντούφεκο την άνοιξη, το καλοκαίρι και την πτώση στα πιο γραφικά ποτάμια του κράτους. Ένα αγρόκτημα που λειτουργεί, το Blackberry προσφέρει γευστικές περιηγήσεις στα χωράφια και στους κήπους και υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση των εκλεπτυσμένων κουζίνας Foothills.

Περισσότερα Διακοπές Ειδικότητας