Διακοπές διακοπών για ζευγάρια

Αποδράσεις που απαλύνουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα

Αν υπάρχει υπερβολικός θόρυβος και άγχος στη ζωή σας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε από εσάς είναι περισσότερο το ίδιο στις διακοπές σας.

Αντί να επιστρέψετε από ένα ταξίδι έσπασε και ηλιακά, θα μπορούσατε να επιστρέψετε υγιέστερα και πιο ειρηνικά με τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας. Πως? Για να αναζωογονήσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, περάστε τις επόμενες διακοπές σας σε βουκολικό βουνό, έρημο ή νησί.

Τι να περιμένετε σε μια διακοπή διακοπών

Το καλύτερο καταφύγιο διακοπών θα προσφέρει ένα μενού δραστηριοτήτων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Ορισμένα ζευγάρια πηγαίνουν στην υποχώρηση για να εξασκήσουν τη γιόγκα και να διαλογίσουν μαζί σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Άλλοι βρουν αναπαυτικές πεζοπορίες στη φύση και χειρουργικές επεμβάσεις σπα. Ακόμα άλλοι απολαμβάνουν ενεργά συμμετοχή σε εργαστήρια για να βελτιώσουν τη σχέση τους.

Για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας, σκεφτείτε τους παρακάτω καθιερωμένους τόπους διακοπών διακοπών και πόρους:

Omega Ινστιτούτο Ολιστικής Σπουδών - που βρίσκεται στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης. Το καλοκαίρι, ένα καταφύγιο διακοπών στο Ινστιτούτο Ωμέγα (ελάχιστη διαμονή είναι δύο νύχτες) μπορεί να περιλαμβάνει την κολύμβηση, το κανό και το καγιάκ στη λίμνη. περπατώντας ένα λαβύρινθο? μασάζ; καθημερινά μαθήματα γιόγκα, διαλογισμό, tai chi και κίνηση. διαλογίζοντας στο ιερό? ποδηλατικοί δρόμοι. ακόμη και βυθίζοντας τον εαυτό του στη βιβλιοθήκη Ram Dass των 7.000 και δουλεύοντας σε ένα δημιουργικό έργο.

Το Ινστιτούτο Ωμέγα φιλοξενεί επίσης εβδομάδες τέχνης και ευεξίας και εργαστήρια αφιερωμένα στην υγεία, νέες ιδέες, αυτο-πραγματοποίηση και πνευματικά θέματα.

Η λιγότερο δομημένη προσωπική ανανέωση αναζωογόνησης επιτρέπει στους επισκέπτες να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα διακοπών ανάλογα με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά τους. Η διαμονή είναι μέτρια: μια θερμαινόμενη καμπίνα με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο είναι η κορυφή της γραμμής στη θέση της Νέας Υόρκης. Το Ινστιτούτο Ωμέγα διοργανώνει επίσης εργαστήρια, διακοπές διακοπών και αποδράσεις ευεξίας στην Καραϊβική.

Miraval - που βρίσκεται στη νότια Αριζόνα, Miraval είναι σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Αμερικής θέρετρα spa. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Με την εστίαση στη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των επισκεπτών - όχι μόνο στη διατροφή και την άσκηση σε μια υποχώρηση των διακοπών - ο Miraval προσφέρει ένα τεράστιο αριθμό επιλογών που σχετίζονται με το πώς να περάσετε χρόνο εδώ και να επιτύχετε την αποστολή του "ζωή σε ισορροπία". Ενώ υπάρχουν τακτικά προγραμματισμένα μαθήματα διατροφής και γυμναστικής, η διαμονή κάθε ατόμου είναι διαφορετική και δεν υπάρχει προγραμματισμένο πρόγραμμα. Τα καταλύματα αποτελούνται από casitas με ιδιωτικές αυλές συγκεντρωμένες σε πέντε χωριά. Προσφέρουν αναβαθμισμένα δωμάτια με τζάκια.

Η μοναδική εμπειρία Equine Experience της Miraval έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα άτομα να ξεπεράσουν το φόβο και την αυτοπεποίθησή τους μέσω της επαφής με τα απαλά άλογα, ενώ το πρόγραμμα Sex and Vitality του τρέχει από τους Drs. Η Lana Holstein και ο David Taylor, συγγραφείς του μακρύ σας ερασιτεχνικού Σαββατοκύριακου, προωθούν το ανανεωμένο πάθος σε ένα αισθησιακό καταφύγιο διακοπών.

Canyon Ranch - επικεντρώνεται στην υγεία και την ευημερία, Canyon Ranch διατηρεί εγκαταστάσεις σε Lenox, Μασαχουσέτη και Tucson, Αριζόνα. Ο ιδρυτής Mel Zuckerman εξηγεί την αποστολή του Canyon Ranch:

Τρία υγιεινά γαστρονομικά γεύματα την ημέρα, διατροφικές διαβουλεύσεις και εργαστήρια, δωρεάν μαθήματα γυμναστικής, πεζοπορίες νωρίς το πρωί, θεραπείες spa για δύο άτομα και ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων υγείας και γυμναστικής μπορούν να αποτελέσουν μέρος διακοπών σε αυτό το πολυτελές καταφύγιο.

Τα καταλύματα κυμαίνονται από άνετα, καλά διακοσμημένα δωμάτια μέχρι πολυτελείς σουίτες. Υπάρχει μια απότομη ποινή για το κάπνισμα στο δωμάτιο, και οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν μια επιτόπου ιατρική εξέταση αν θέλουν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες γυμναστικής.

Το Ινστιτούτο Esalen - που βρίσκεται στο Big Sur της Καλιφόρνιας από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Launchpad για το ανθρώπινο δυνητικό κίνημα, η Esalen έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 300.000 αναζητητές στην 40ετή ιστορία της ως εργαστήριο και κέντρο διακοπών. Για να συμμετάσχουν στους «Ολυμπιακούς του σώματος, του νου και του πνεύματος», οι κάτοικοι δεσμεύονται «όχι τόσο για να« ισχυροί, γρηγορότεροι, υψηλότεροι »όσο για βαθύτερους, πλουσιότερους και πιο διαρκείς».

Από το μεγάλο γιουρτ στο μικρό του διαλογισμό μέχρι τα ζεστά μπανιέρες που τροφοδοτούνται με τη θεραπεία των φυσικών πηγών (προσβάσιμες για προμήθεια ενδυμάτων-προαιρετική κοινόχρηστη κολύμβηση), το Esalen παρέχει ρυθμίσεις για τον άνθρωπο να τεντώνεται και να μεταμορφώνεται σε μια υποχώρηση των διακοπών.

Τα προγράμματα εναλλακτικής εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης επικεντρώνονται στο μασάζ, τη γιόγκα, την ψυχολογία, την οικολογία, την πνευματικότητα, την τέχνη, τη μουσική και τα θέματα New Age-y. Τα καταλύματα είναι μικρά και σε μερικά διαμερίσματα μοιράζονται τα μπάνια.