Ο νόμος περί αυτοκινήτων της Αριζόνα. Ταραγμένος? Μπορώ να βοηθήσω.

Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή στο όχημά σας

Ένας νόμος καθίσματος / αναμνηστικού καθίσματος αυτοκινήτων τέθηκε σε ισχύ το 2012 στην Αριζόνα. Έχω διαβάσει πολλές ερμηνείες και παραπλανητικές δηλώσεις γι 'αυτό. Είναι για παιδιά κάτω των επτά; Κάτω από εννέα; οκτώ και νεότεροι; Είναι η απαίτηση κατά ηλικία ή βάρος, ή και ηλικία και βάρος;

Εδώ είναι, όπως μπορώ να το εξηγήσω.

Ο παλιός νόμος όριζε ότι κάθε παιδί σε επιβατικό όχημα ηλικίας κάτω των πέντε ετών πρέπει να είναι ασφαλισμένο σε σύστημα συγκράτησης παιδιών.

Ο νέος νόμος στην Αριζόνα απαιτεί:

  1. Κάθε παιδί κάτω των πέντε ετών πρέπει να είναι ασφαλισμένο σε ένα σύστημα συγκράτησης παιδιών.
  2. Κάθε παιδί ηλικίας τουλάχιστον πέντε ετών αλλά κάτω των οκτώ ετών που είναι επίσης ψηλός ή μικρότερος από 4'9 "πρέπει να είναι ασφαλισμένο σε σύστημα συγκράτησης παιδιών.

Είναι και όχι ή, σημαίνει ότι ο νόμος ισχύει για τα παιδιά που πληρούν τόσο τις απαιτήσεις ηλικίας και ύψους.

Παραδείγματα:

Σκοπός αυτού του νόμου είναι να βελτιώσει την ασφάλεια των παιδιών που οδηγούν στα οχήματά μας, τα οποία είναι πολύ μεγάλα για κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλα για μια τακτική ζώνη ασφαλείας εγκατεστημένη στο εργοστάσιο για να παρέχει επαρκή προστασία σε περίπτωση ατυχήματος.

Σημείωση: υπάρχουν εξαιρέσεις από το νόμο για ορισμένους τύπους παλαιότερων οχημάτων, RVs και μεταφορές για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τι θα συμβεί αν έχετε ένα παιδί που είναι παλαιότερο αλλά ακόμα μικρό; Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε κάθισμα αναπλήρωσης στο αυτοκίνητο; Φυσικά, μπορείτε, αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς.

Διαβάστε το ισχύον καταστατικό του συστήματος συγκράτησης παιδιών της Αριζόνα, ARS 28-907.

Seat της Αριζόνα και οι νόμοι του Booster Seat - Συχνές ερωτήσεις

Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που έχω λάβει σχετικά με το κάθισμα αυτοκινήτων της Αριζόνα και τους νόμους της έδρας. Οι απαντήσεις μου βασίζονται αποκλειστικά στην κατανόησή μου για το νόμο και έλεγξα τόσο με την ΑΑΑ Αριζόνα όσο και με το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα. και οι δύο οργανώσεις συμφώνησαν με την ερμηνεία μου του καταστατικού. Παρόλα αυτά, δεν είμαι δικηγόρος ούτε συμμετείχα στη σύνταξη του καταστατικού. Εάν διαφωνείτε με την ανάλυσή μου, συνιστώ να διερευνήσετε περαιτέρω έναν δικηγόρο ή έναν κρατικό υπάλληλο.

Ερ:
Έχω έναν 8χρονο που έχει ύψος 4'5 "Εάν παίρνετε το καταστατικό κυριολεκτικά, οι ηλικίες μεταξύ 5 και 8 είναι μόνο 6 και 7 ετών. Μήπως 8 σημαίνει την ημέρα που γυρίζουν 8 ή την ημέρα πριν γυρίσουν 9;

ΕΝΑ:
Σύμφωνα με το καταστατικό, "Κάθε παιδί ηλικίας τουλάχιστον 5 ετών αλλά κάτω των 8 ετών που είναι επίσης υψηλός ή μικρότερος 4'9" πρέπει να ασφαλίζεται σε ένα σύστημα συγκράτησης παιδιών. "Εάν το παιδί σας είναι ήδη 8, δεν απαιτείται από το νόμο να τον έχει σε παιδικό κάθισμα.

Ερ:
Είναι απαραίτητο το κάθισμα να είναι στο πίσω κάθισμα ή μπορεί να είναι μπροστά; Βρίσκω τον εαυτό μου να κοιτάζει συνεχώς στο κάτοπτρο που τον ελέγχει και θα αισθανόταν πιο άνετα μαζί του στο μπροστινό κάθισμα.

ΕΝΑ:
Τα υποβοηθούμενα καθίσματα πρέπει πάντα να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα. Δεν θα θέλατε να αναπτυχθεί ένας αερόσακος στο πρόσωπο του παιδιού σας. Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε το έδρανο στη μέση του πίσω καθίσματος, όπου είναι το ασφαλέστερο ούτως ή άλλως, είναι ευκολότερο να μιλήσετε με το παιδί και να κοιτάξετε πίσω όταν αυτό είναι κατάλληλο και ασφαλές. Ο νόμος της Αριζόνα διευκρινίζει ότι αναμένεται να ακολουθήσετε τις οδηγίες σχετικά με το σύστημα συγκράτησης που χρησιμοποιείτε.

Ερ:
Η Αριζόνα έχει νόμο σύμφωνα με τον οποίο ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν μπορεί να ασφαλιστεί στο κάθισμα του συνοδηγού;

Α: Ο νόμος της Αριζόνα δεν αναφέρεται ειδικά στα μπροστινά ή τα πίσω καθίσματα καθόλου. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές ρυθμίσεις.

Ερ:
Ο νόμος της Αριζόνα αναφέρει τι είδους κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιείται για παιδιά κάτω των 5 ετών ή για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών;

ΕΝΑ:
Ο νόμος της Αριζόνα χρησιμοποιεί τη φράση "Σύστημα συγκράτησης παιδιών". Ο ίδιος ο νόμος δεν ορίζει ποιο σύστημα συγκράτησης απαιτείται για το οποίο παιδί, εκτός εάν πληρούνται οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί. Ακολουθεί μια γενική επισκόπηση των τύπων των καθισμάτων αυτοκινήτων και των βοηθητικών καθισμάτων. Όσο χρησιμοποιείτε αυτό το έδρανο ενίσχυσης σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να συμμορφώνεστε.

Ερ:
Έχω ένα παιδί τριών ετών που ζυγίζει σχεδόν 50 λίβρες. Είναι πολύ μεγάλο για ένα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου 5 σημείων. Είναι νόμιμο να τον έχεις σε αναμνηστικό κάθισμα;

ΕΝΑ:
Το παιδί σας πρέπει να βρίσκεται στο κατάλληλο σύστημα συγκράτησης παιδιών εάν είναι μικρότερο από 4'9 ".Ο νόμος της Αριζόνα δεν ρυθμίζει καθόλου τα βάρη και δεν διευκρινίζει το είδος του συστήματος συγκράτησης παιδιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.Υπάρχουν αυτοκίνητο 5 σημείων καθίσματα για μεγαλύτερα παιδιά.

Ερ:
Συμπεριλαμβάνονται τα ταξί;

ΕΝΑ:
Τα ταξί δεν εξαιρούνται από το νόμο περί θέσεων αυτοκινήτων. Κάλεσα μία εταιρεία ταξί και μου είπαν ότι έχουν ένα ορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με καθίσματα αυτοκινήτων / καθίσματα για αναμνηστικά, αλλά δεν είναι όλα τα άτομα που ίσως πρέπει να περιμένουν περισσότερο για μια καμπίνα εάν χρειάζονται ένα.

Ερ:
Το παιδί μου είναι 3 κάτω από 4'9 και ζυγίζει 40 κιλά. Θα έπρεπε να βρίσκεται σε αναπαυτικό κάθισμα ή μπροστά στο κάθισμα αυτοκινήτου;

ΕΝΑ:
Ο νόμος της Αριζόνα δεν λαμβάνει υπόψη το βάρος. Τα παιδιά τριών ετών έπρεπε πάντα να βρίσκονται σε σύστημα συγκράτησης αυτοκινήτων και αυτό δεν άλλαξε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο για το μέγεθος του παιδιού ώστε να ταιριάζει και να ασφαλίζεται σωστά και να μην βλάπτει το παιδί (για παράδειγμα, οι ζώνες που κόβουν το λαιμό). Ελέγξτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το σύστημα συγκράτησης παιδιών, το οποίο πρέπει να είναι κατάλληλο για το μέγεθος, την ηλικία και το βάρος του παιδιού.

Ερ:
Τι γίνεται με τα κέντρα παιδικής μέριμνας που παρέχουν μεταφορά από και προς το σχολείο σε φορτηγό ή σε λεωφορείο. Ισχύουν οι ίδιοι νόμοι;

ΕΝΑ:
Τα ομοσπονδιακά πρότυπα που απαιτούνται για τη μεταφορά προσχολικής ηλικίας πιθανώς εξαρτώνται από το μέγεθος του οχήματος και τη γενική του χρήση. Μπορείτε να διαβάσετε τους Ομοσπονδιακούς Κανονισμούς ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα για διευκρίνιση της ιδιαίτερης κατάστασής σας. Τα σχόλιά μου εδώ δεν προορίζονταν να ισχύουν για λεωφορεία, φορτηγά ή άλλα ειδικά ή παλαιότερα οχήματα, απλά τακτικά οχήματα.