Άδεια οδηγού AZ

Τι φαίνεται η άδεια οδήγησης της Αριζόνα

Το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα, Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων, συνεχίζει να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην άδεια οδήγησης της Αριζόνα. Οι ακόλουθες πληροφορίες αφορούν τη νέα και βελτιωμένη άδεια οδήγησης, η οποία θα είναι η μόνη που εκδόθηκε στις 16 Ιουνίου 2014.

Νέο το 2014

Λοιπόν, υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην άδεια τον Ιούνιο του 2014, αλλά η πιο σημαντική αλλαγή είναι ίσως η ίδια η διαδικασία.

Δεν θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη μόνιμη άδειά σας την ίδια ημέρα. Θα λάβετε μια προσωρινή άδεια και στη συνέχεια θα λάβετε τη μόνιμη άδειά σας μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες. Περισσότερα για αυτό, καθώς και μια δοκιμαστική φωτογραφία μιας προσωρινής άδειας, σε αυτή τη σελίδα.

Προσοχή !

Εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς και θα περάσετε από την ασφάλεια της TSA ενώ έχετε την προσωρινή άδεια, αυτή η προσωρινή άδεια δεν θα είναι επαρκής. Σύμφωνα με την TSA, το αναγνωριστικό σας πρέπει να "εμφανίζει ένα έγκυρο αναγνωριστικό ταυτότητας με φωτογραφία της Ομοσπονδίας ή του κράτους που περιέχει όνομα, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία λήξης, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, αριθμό τηλεφώνου και χαρακτηριστικό ανθεκτικό στις παραβιάσεις". Η προσωρινή άδεια χρήσης δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι ένα διαβατήριο. Διαφορετικά, θα χρειαστείτε μια δεύτερη μορφή αναγνώρισης.

Η φωτογραφία

Η άδεια χρήσης έχει μεγαλύτερη φωτογραφία από τις προηγούμενες άδειες, με μικρότερο πορτρέτο φάντασμα.

Το βλέμμα

Η άδεια έχει μια διάτρηση λέιζερ με τη μορφή της Αριζόνα.

Κρατήστε το μέχρι το φως! Το ringtail, το κρατικό θηλαστικό, που απεικονίζεται στο μέτωπο.

Ο γραμμικός κώδικας

Ο γραμμικός κώδικας βρίσκεται στο πίσω μέρος της άδειας οδήγησης AZ.

Ασφάλεια

Η άδεια οδήγησης έχει σχεδίαση υψηλής ασφάλειας με μοναδικά γεωλογικά χαρακτηριστικά της περιοχής της Αριζόνα στο παρασκήνιο που δημιουργήθηκαν με τη χρήση πολλών διαφορετικών μοτίβων, γραμμών και εικόνων.

Η ημερομηνία γέννησης πεδίου θα έχει μια αυξημένη αίσθηση σε αυτό για να βοηθήσει στην πιστοποίηση της πιστοποίησης χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής. Μια τριχρωμία οπτικά μεταβλητή συσκευή που αποτελείται από το κρατικό περίγραμμα, το όνομα της πολιτείας "Αριζόνα", τη σφραγίδα του κράτους, έναν σακουάρο κάκτο και ένα αστέρι. Αυτή η πολυστρωματική επικάλυψη παρέχει το τελικό στρώμα και ένα ακόμα χαρακτηριστικό για την εξακρίβωση της ταυτότητας.

Ιατρική ειδοποίηση

Εάν ο οδηγός έχει ιατρική κατάσταση συναγερμού, αυτό θα αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της άδειας οδήγησης AZ

Ταυτοποίηση

Είναι εύκολο να εντοπίσετε τους οδηγούς κάτω των 21 ετών, επειδή οι άδειες τους είναι διαφορετικές!

- - - - - -

Επόμενη Σελίδα >> Άδεια οδήγησης για άτομα κάτω των 21 ετών

Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία, η Αριζόνα διευκολύνει τον εντοπισμό εκείνων των ατόμων κάτω των 21 ετών, δίνοντάς τους μια άδεια οδήγησης που διαβάζει κάθετα αντί της παραδοσιακής οριζόντιας έκδοσης. Στα αριστερά της φωτογραφίας δηλώνει ότι ο οδηγός είναι "κάτω από 21" και στη συνέχεια αναφέρει την ημερομηνία που το άτομο γίνεται 21.

Επίσης, στην Αριζόνα, έχουμε αυτό που αποκαλούμε "Αδειοδοτούμενος Χειριστής".

Εφόσον έχει αποδειχθεί σαφώς ότι οι έφηβοι οδηγοί είναι οδηγοί υψηλού κινδύνου, αυτή η άδεια κατηγορίας G απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Υπάρχουν τρία βασικά βήματα σε αυτό το σύστημα:

Άδεια εντολής κλάσης G

Αρχίζοντας από την ηλικία των 15 ετών και 6 μηνών, ένα άτομο μπορεί να πάρει αυτή την άδεια. Απαιτείται γραπτή εξέταση και εξέταση όρασης. Ένας αδειούχος οδηγός ηλικίας τουλάχιστον 21 ετών πρέπει ανά πάσα στιγμή να βρίσκεται στο κάθισμα του συνοδηγού.

Άδεια κλάσης G

Από την ηλικία των 16 ετών, ένα άτομο μπορεί να πάρει άδεια κατηγορίας G. Ένας έφηβος πρέπει να έχει ολοκληρώσει 30 ώρες εποπτευόμενης οδήγησης κατά τη διάρκεια της ημέρας με οδήγηση πίσω από το τιμόνι, καθώς και 10 ώρες εποπτευόμενης πρακτικής οδήγησης πίσω από το τιμόνι πριν υποβάλει αίτηση για άδεια απόφοιτος οδηγού. Ο έφηβος πρέπει να κατέχει την άδεια κατηγορίας G για τουλάχιστον έξι μήνες.

Για τους πρώτους έξι μήνες της άδειας οδήγησης κατηγορίας G, ένας έφηβος δεν μπορεί να οδηγεί μεταξύ των ωρών από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί, εκτός εάν ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας με έγκυρη άδεια οδήγησης είναι στο κάθισμα του συνοδηγού ή εκτός εάν ο έφηβος οδηγεί ή από επιδοτούμενη από το σχολείο δραστηριότητα, εγκληματική θρησκευτική δραστηριότητα, τόπο εργασίας ή οικογενειακή έκτακτη ανάγκη.

Ένας έφηβος με άδεια οδήγησης κατηγορίας G δεν επιτρέπεται να οδηγεί με περισσότερους από έναν επιβάτες ηλικίας κάτω των 18 ετών σε δημόσιο αυτοκινητόδρομο, εκτός εάν είναι αδέλφια ή εκτός εάν ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας με έγκυρη άδεια οδήγησης είναι στο κάθισμα του συνοδηγού.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους περιορισμούς στην άδεια κατηγορίας G.

Άδεια κλάσης Δ

Από την ηλικία των 18 ετών, ένα άτομο μπορεί να λάβει άδεια κατηγορίας Δ.

Υπάρχουν αμοιβές για όλες τις άδειες / άδειες.

Προηγούμενη σελίδα >> Άδεια οδήγησης για άτομα 21 και άνω

Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.