Αριζόνα με τα παιδιά

Από τις πόλεις φαντασμάτων και τους ιστορικούς σιδηρόδρομους μέχρι τις σπηλιές, τα φαράγγια και τα πολυτελή θέρετρα που μοιάζουν με όαση, η Αριζόνα έχει πολλά για τις οικογένειες που αγαπούν.

Η παλιά Δύση των Δυτικών

Η Μνημειακή Κοιλάδα της Αριζόνα καθόρισε το τοπίο για τα δυτικά, αρχίζοντας το 1939 όταν ο σκηνοθέτης John Ford έκανε "Stagecoach" με πρωταγωνιστή τον John Wayne. Περίπου 500.000 άνθρωποι ταξιδεύουν κάθε χρόνο στη διαμονή Navajo για να δουν τους πύργους των βράχων του Monument Valley.

Μια άλλη εικόνα της Παλιάς Δύσης είναι ο Tombstone, η Αριζόνα, "η πόλη είναι πολύ δύσκολη να πεθάνει", στο OK Corral μπορείτε να περπατήσετε όπου ο Wyatt Earp και ο Doc Holliday είχαν διάσημο πυρά, και ίσως μάλιστα να δουν και μια επανεξέταση.

Φάρμα αγρότες

Η Αριζόνα είναι από καιρό δημοφιλής προορισμός για αγροτόσπιτα. Αυτό που μας αρέσει ιδιαίτερα είναι το Ranchos de los Caballeros, ένα αυθεντικό "ρακένιο θέρετρο" (που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε το γκολφ και το σπα, εκτός από την ιππασία), με 60 χρόνια ιστορίας μάτσας.

Θαύματα της φύσης

Το Εθνικό Δρυμό Prescott έχει βουνά, λιβάδια της ερήμου, chaparral, και ονόματα τόπων όπως Lonesome Pocket και Horsethief Basin. Ο γιγαντιαίος σακουάρο κάκτος μπορεί να δει σε αφθονία στο Εθνικό Μνημείο Saguaro, ενώ το Εθνικό Μνημείο του Απολιθωμένου Δάσους περιέχει τεράστιες εκτάσεις απολιθωμένων κορμών που ζούσαν δέντρα πριν από τους δεινόσαυρους.

Φυσικά, ο παππούς των φυσικών θαυμάτων της Αριζόνα είναι το Grand Canyon, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από 5 έως 20 εκατομμύρια χρόνια μέσω διάβρωσης από τον ποταμό Κολοράντο.

Ιθαγενής Αμερικανικός Πολιτισμός

Φοβερό με την αληθινή έννοια της λέξης, το Canyon de Chelly (προφέρεται "Chey") βρίσκεται κοντά στο Chinle, στην καρδιά του Navajo Nation. Πριν από αιώνες ζούσαν οι Άνασσες (Παλιοί) σε αυτό το φαράγγι. Σήμερα, το Ναβάχο κρατάει πρόβατα στο πάτωμα του φαραγγιού. Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν στο χείλος και να κοιτάξουν προς τα κάτω σε παραβλέψεις, ή να κατεβαίνουν με πεζοπορία, ιππασία ή γύρους με τζιπ.

Χωρίς οδηγό, οι επισκέπτες μπορούν μόνο να πάνε στο φαράγγι στο μονοπάτι του Λευκού Οίκου, το οποίο οδηγεί στα αρχαία ερείπια του Λευκού Οίκου. Η πεζοπορία είναι απότομη, αλλά πολύ όμορφη. Εάν υπάρχει νερό στο Creek στον πυθμένα, τα παιδιά μπορούν να περάσουν.

Σπήλαια της Αριζόνας

Τα παιδιά αγαπούν τα σπήλαια και η Αριζόνα έχει μερικά σπουδαία: Κολοσσιαία σπήλαια, κοντά στο Τούσον. Τα σπήλαια του Μεγάλου Φαραγγιού; και τα σπήλαια Kartchner, κρατικό πάρκο.

Εκπαίδευση Άνοιξης Μπέιζμπολ

Κάθε άνοιξη, η Cactus League καλωσορίζει τις ομάδες MLB στην περιοχή Phoenix-Scottsdale για προ-σεζόν εαρινή εκπαίδευση . Τα παιχνίδια είναι πιο χαμηλά και λιγότερο εμπορικά από την κανονική σεζόν. Τα εισιτήρια είναι λιγότερο ακριβά και τα ballparks είναι μικρότερα και πιο οικεία, παρέχοντας μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα καθώς και ευκαιρίες για να φτάσουν κοντά στη δράση και ακόμη και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες και να ζητήσουν αυτόγραφα.

Τουριστικά αξιοθέατα

Αν και είναι απίθανο, η περίφημη Γέφυρα του Λονδίνου μεταφέρθηκε και ανακατασκευάστηκε στη Λίμνη Havasu City και περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες επισκέπτονται το χρόνο και το Αγγλικό Χωριό που χτίστηκε κοντά.

Δύο ανθρωπογενείς δεξαμενές, η λίμνη Havasu και η λίμνη Mead, είναι και οι δύο δημοφιλείς προορισμοί για βάρκα στο σπίτι.

Αριζόνα Θέρετρα

Αυτό το σύντομο προφίλ προορίζεται να εισαγάγει αυτούς τους προορισμούς στους οικογενειακούς παραθεριστές. παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο συγγραφέας δεν έχει επισκεφθεί προσωπικά όλους αυτούς τους προορισμούς. Και ελέγχετε πάντα τις ιστοσελίδες για ενημερώσεις.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher