Το Κάστρο του Scotty

Μια πλημμυρική φλόγα το 2015 έβγαλε το δρόμο προς το Κάστρο του Scotty. Είναι κλειστό μέχρι το 2020, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Μπορείτε να πάρετε την τρέχουσα κατάστασή του στην ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Death Valley.

Θα πάει τόσο καιρό γιατί η ζημιά ήταν εκτεταμένη. Μόλις δύο ημέρες στα τέλη του 2015, το Κάστρο του Scotty έλαβε τέσσερις ίντσες βροχής. Αυτό είναι τέσσερις φορές περισσότερο από ό, τι παίρνει συνήθως σε ένα χρόνο. Το ίδιο το κάστρο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά το κέντρο επισκεπτών ήταν.

Όχι μόνο πρέπει να αφαιρεθεί η λάσπη και τα συντρίμμια, αλλά τα ηλεκτρικά, τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης χρειάζονται στερέωση και ο κοντινός δρόμος. Μπορεί να κοστίσει μέχρι και 20 εκατομμύρια δολάρια για να τα καταφέρει όλα, σύμφωνα με το περιοδικό Las Vegas Review-Journal.

Εάν θέλετε να δείτε αυτό το ορόσημο εν τω μεταξύ, μπορείτε να πάρετε μια περιπέτεια ανάκτησης του φράγματος Castle Scotty μέσα από την ένωση φυσικής ιστορίας της κοιλάδας του Θανάτου. Οι εκδρομές αναχωρούν από το σταθμό της Grapevine και οι επισκέπτες ταξιδεύουν στο σπίτι σε ομάδες.

Εάν πηγαίνετε στην κοιλάδα του Θανάτου, υπάρχουν ακόμα πολλά να δείτε. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι σας .

Η περίεργη ιστορία του Κάστρου του Scotty

Δεν είναι πραγματικά ένα κάστρο, απλά ένα μεγάλο σπίτι με πύργο - και ο Scotty δεν το ανήκε ποτέ. Το επίσημο του όνομα είναι το Ranch Death Valley, αλλά όλοι τον ονομάζουν κάστρο του Scotty's. Αυτό το μεγάλο σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνιας έχει μια ενδιαφέρουσα και πολύχρωμη ιστορία, όλα σχετιζόμενα με τον άνθρωπο για τον οποίο ονομάστηκε, ένας χαρακτήρας της Καλιφόρνιας που ονομάζεται Death Valley Scotty.

Γεννήθηκε ο Walter Scott, αλλά από τη στιγμή που πήρε στην κοιλάδα του Death Valley, ήταν ένας καλλιτέχνης καουμπόης και άγριος-δυτικός. Ισχυρίστηκε ότι κατείχε ένα χρυσωρυχείο στην κοιλάδα του Θανάτου. Ο Albert Johnson, πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας Ζωής του Σικάγου, επένδυσε στο ορυχείο αλλά μεγάλωσε ύποπτα για τις προθέσεις του Scotty.

Πήγε δυτικά στην Καλιφόρνια για μια επίσκεψη, και αντί να έχει μια αντιπαράθεση με τον con man, άρχισε μια δια βίου φιλία με ένα απίθανο πρόσωπο.

Η υγεία του Τζόνσον βελτιώθηκε στο κλίμα της ερήμου της Καλιφόρνιας και έχτισε εδώ ένα σπίτι διακοπών. Ο Τζόνσον επισκέφθηκε περιστασιακά, αλλά ο Σκότυ ήταν εκείνος που εγκατέλειψε το σπίτι, ισχυριζόμενος ότι το έχτισε με τα έσοδα από χρυσορυχείο και το αποκαλούσε Κάστρο του Σκότυ. Διαβάστε περισσότερα από την ιστορία του εδώ.

Επισκεφτείτε το Κάστρο του Scotty

Όταν ξανανοίξει, θα μπορείτε να επισκεφτείτε το κάστρο του Scotty και να κάνετε μια ξενάγηση. Μέχρι τότε, ο δρόμος είναι επίσης κλειστός, έτσι ώστε να μην μπορεί καν να ξεφύγει για να ρίξει μια ματιά γύρω. Σας προτείνω να το πάρετε σοβαρά. Το περιοδικό Review-Journal αναφέρει ότι η καταπάτηση τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 5.000 $ ή έξι μήνες φυλάκισης, σύμφωνα με ένα σημάδι που δημοσιεύτηκε στο πάρκο.

Τα κρουαζιερόπλοια πωλούνται πρώτη φορά, εξυπηρετούνται για πρώτη φορά και οι γραμμές μπορούν να πάρουν πολύ, οπότε πηγαίνετε νωρίς. Υπάρχει ένα τέλος εισόδου, αλλά τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι ελεύθερα. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της κοιλάδας του Θανάτου. Αφήστε μία έως τρεις ώρες για να το δείτε, ανάλογα με το αν θα κάνετε και τις δύο περιηγήσεις

Μας αρέσει το Κάστρο του Scotty για την ιδιοσυγκρασία του στην έρημο. Εκτός από το σπίτι, το Death Valley Ranch περιλαμβάνει επίσης ηλεκτροπαραγωγό σταθμό, ηλιακό θερμοσίφωνα (χτισμένο το 1929), καμπαναριό, στάβλους, ξενώνες και μαγειρείο.

Ορισμένοι μπορούν να δουν μόνο από έξω. Για να μπείτε μέσα, να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία που διοικείται από ranger. Παίρνουν μέσα στο σπίτι, υπόγειο ή ακόμα και σε μια διαδρομή προς το πραγματικό σπίτι του Scotty (μόνο το χειμώνα-άνοιξη).

Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο ενώ περιμένετε μια περιήγηση, είναι μόνο ένα τέταρτο μίλι με τα πόδια μέχρι τον τάφο του Scotty και μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα εκθέματα μέσα στο κέντρο επισκεπτών. Κοντά στο πάρκινγκ είναι η μόνη σκιά περιοχή για πικ-νικ σε όλη την κοιλάδα του Θανάτου.

Μπορείτε να αγοράσετε ξηρά σνακ και νερό στο Κάστρο του Scotty, αλλά αυτό είναι όλο. Είχαν βενζινάδικο εδώ και χρόνια, αλλά τώρα είναι κλειστά.

Περισσότερα Κάστρα μπορείτε να επισκεφθείτε στην Καλιφόρνια

Να φτάσετε στο Κάστρο του Scotty

Το Κάστρο του Scotty
Death Valley Εθνικό Πάρκο
Καλιφόρνια
Ιστοσελίδα του Κάστρου της Scotty

Το κάστρο και το μουσείο του Scotty βρίσκεται στο δρόμο του Κάστρου του Scotty στο βόρειο άκρο της κοιλάδας του θανάτου, 53 μίλια από τον πύργο Furnace.

Πάρτε CA Hwy 190 βόρεια προς Hwy 267 και στρίψτε δεξιά. Το Κάστρο του Scotty θα είναι στα αριστερά.