Πετσέτα ταξιδιού από την αποβάθρα και τον κόλπο

Αν και είναι μια δελεαστική ιδέα, ποιος έχει τη δυνατότητα να συσκευάσει την αγαπημένη πετσέτα παραλίας σε μια βαλίτσα; Εκεί μπαίνει και η Dock & Bay. Η εταιρεία θέλησε να ανακαλύψει την παραδοσιακή πετσέτα. Και το έχουν κάνει με μια γραμμή μικροϊνών που είναι συμπαγής, εξαιρετικά απορροφητική και ιδανική για ταξίδια.

Καλύτερα, οι πετσέτες μικροϊνών τους έρχονται με μια αδιαφανή θήκη μεταφοράς που γλιστρά εύκολα πάνω στον ώμο ή σε μια βαλίτσα.

Το Dock & Bay είναι μόνο το εισιτήριο για διακοπές στην παραλία, αθλητικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Γνωρίζουμε από την εμπειρία, αφού ερευνήσαμε μία από τις πετσέτες γύρου "Go Full Circle" της εταιρείας. Το να είμαστε εντυπωσιασμένοι είναι μια υποτίμηση. Όχι μόνο είναι οι μεγαλύτερες (75 ") στρογγυλές πετσέτες στην αγορά, είναι ελαφρές, ακόμη και όταν είναι βρεγμένες. Δεν ξαναγυρίστε πούπουζες, βαριές πετσέτες παραλίας από την παραλία ή την πισίνα.

Εκτός από τις στρογγυλές πετσέτες, η Dock & Bay προσφέρει πετσέτες σπορ / γιόγκα και πετσέτες cabana σε μεγάλα και x μεγάλα μεγέθη.

Η αποβάθρα και η ιστορία του κόλπου

Οι ιδρυτές της εταιρείας Andy Jefferies και Ben Muller συναντήθηκαν ως συνεργάτες σε τράπεζα του Λονδίνου. Και οι δύο είχαν την επιθυμία να ξεφύγουν από την εμπειρία γραφείου 9-5. Και οι δύο ήταν άπληστοι ταξιδιώτες. Έτσι βάζουν τα κεφάλια τους μαζί για να βρουν έναν τρόπο να εγκαταλείψουν τον εταιρικό κόσμο πίσω. Αυτή είναι η σπίθα που οδήγησε στο Dock & Bay. Το δίδυμο σύντομα ήρθε με την ιδέα να δημιουργήσει μια πετσέτα σαν τίποτα άλλο στην αγορά.

Με τις πολύχρωμες ξαπλώστρες της παραλίας του Μπράιτον ως έμπνευση, γεννήθηκε η Dock & Bay.