Δραστηριότητες άνοιξης διακοπών για παιδιά στην Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τα δημόσια σχολεία της Μινεάπολις συνήθως έχουν άνοιξη για τους μήνες Μάρτιο ή Απρίλιο. Τα σχολεία και τα κολέγια στη Μινεάπολη, το Παρίσι και γύρω από τη Μινεσότα έχουν επίσης μια εβδομάδα στα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε την περιοχή της Μινεάπολις ή να ζήσετε εκεί και ψάχνετε για κάτι νέο, δείτε μερικές ιδέες για πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά κατά τη διάρκεια της Άνοιξης.

Ή πώς να βγούμε από την πόλη;

Εάν εσείς και η οικογένειά σας θέλετε να χτυπήσετε το δρόμο, εδώ είναι μερικά μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε που δεν απέχουν πολύ από την περιοχή της Μινεάπολη.

Παιδικές δραστηριότητες στη Μινεάπολη

Επισκεφθείτε το Minneapolis (ή την Περιοχή Περιβάλλοντος) σε έναν προϋπολογισμό

Εδώ είναι πιο χαμηλού κόστους έμπνευση - τρόποι να έχετε ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και αξιοθέατα, δωρεάν ταινίες, ελεύθερους χρόνους ιστορίας, δωρεάν παιδική μουσική και βιοτεχνικές δραστηριότητες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ελεύθερα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο .

Και υπάρχουν επίσης φτηνές δραστηριότητες των παιδιών , συμπεριλαμβανομένων εκείνων όπου οι γονείς μπορούν να πάρουν τον καφέ ενώ τα παιδιά παίζουν και το καλύτερο μέρος για φτηνές προμήθειες έργων τέχνης.