Το μεσαιωνικό πανηγύρι στο Λονδίνο

Το μεσαιωνικό πανηγύρι είναι βραδινό δείπνο και μεσαιωνική διασκέδαση που πραγματοποιήθηκε υπόγειο στο St Katherine Docks, κοντά στο Tower Bridge . Θα πάρετε πάνω από δύο ώρες τραγουδιστές, κοντορονίστες, ζογκλέρ και μάγους για να σας διασκεδάσουν απολαμβάνοντας ένα γεύμα τεσσάρων ποδιών.

Πρόκειται για μια βραδιά θεάτρου και φαγητού και δεν είναι μάθημα ιστορίας και δεν υπάρχουν gags για τα δικαιώματα του χρόνου.

Πού είναι το μεσαιωνικό πανηγύρι;

Διεύθυνση: Το μεσαιωνικό πανηγύρι, το σπίτι των ελεφαντόδοντων, οι αποβάθρες του St Katharine , το Λονδίνο E1W 1BP

Η Άγρια Κάκτερ Ντόκς συνήθιζε να φιλοξενεί πολύτιμα φορτία από όλο τον κόσμο και είχε φήμη για πλούτο. Το μεσαιωνικό πανηγύρι διοργανώνεται στο Βικτωριανό Σπίτι Ελεφαντοστού που χτίστηκε το 1852. Αυτή ήταν μία από τις αποθήκες που σχεδιάστηκαν με εκτεταμένες θόλους για την αποθήκευση ειδών πολυτελείας και αυτές οι θόλοι είναι τώρα ο χώρος εστιατορίου. Αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο χωρίζεται σε μικρότερες θέσεις καθισμάτων σε κάθε πλευρά και η ψυχαγωγία πραγματοποιείται κατά μήκος του κεντρικού διαδρόμου.

Σημειώστε ότι αξίζει να φτάσετε νωρίς και να κάνετε μια βόλτα γύρω από τις αποβάθρες των St Katherine, καθώς υπάρχουν μερικά απίστευτα σκάφη αγκυροβολημένα εδώ, σχεδόν δίπλα στον Πύργο του Λονδίνου .

Το μεσαιωνικό πανηγύρι είναι από Τετάρτη έως Κυριακή βράδυ, με μια νωρίτερη ώρα έναρξης τις Κυριακές. Οι οικογένειες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση τις Κυριακές.

Κατά την άφιξη

Οι πόρτες ανοίγουν 30-45 λεπτά πριν ξεκινήσει η ψυχαγωγία, αλλά φθάνουν γρήγορα, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουν εκείνη την εποχή. Στην πόρτα, δίνετε ένα εισιτήριο το οποίο σημειώνει το καθιστικό σας και στη συνέχεια κατεβαίνετε στο τραπέζι σας.

Κάθε τμήμα έχει δύο μακρά τραπέζια, ώστε να μπορείτε να καθίσετε με άλλα μέρη. Γνωρίστε τους νέους φίλους σας, καθώς θα γελάσετε και θα χορέψετε μαζί αργότερα.

Το τμήμα μας πήρε το όνομά του από τον Πύργο του Λονδίνου και το αντίθετο ήταν το Ανάκτορο του Κένσινγκτον .

Μόλις έχετε κατανεμηθεί καθίσματα σας μπορείτε να πάτε στις σιδηροτροχιές και να επιλέξετε μια φορεσιά, όπως ντύσιμο είναι διασκέδαση ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Οι άνδρες έχουν πολλά μακρά tabards που είναι υπέροχα για κάθε μέγεθος, και τα γυναικεία φορέματα έχουν πολύ τέντωμα έτσι πρέπει να υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε όλους. Υπάρχουν και κάποια κοστούμια για παιδιά. Σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον £ 10 χρέωση κοστουμιών, την οποία μπορείτε να πληρώσετε το βράδυ. Εάν φορέσετε βελούδινο φόρεμα για τον αστράγαλο δεν είναι για σας, υπάρχουν στέμματα για να αγοράσετε επίσης, ώστε να μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε.

Πριν από την κύρια διασκέδαση υπάρχουν κανάτες νερού στο τραπέζι, αλλά αν θέλετε κάτι άλλο για να πιει το μπαρ είναι ανοιχτό.

Καθισμένος στο τέλος της αίθουσας, ο βασιλιάς Ερρίκος Γ 'παρακολουθεί όλους μας από το θρόνο του. Μην ντρέπεστε, καθώς είναι πολύ φιλικός και μπορείτε να πάτε να καθίσετε μαζί του και να τραβήξετε τη φωτογραφία σας.

Επιστροφή στο τραπέζι σας, ένας ιππότης έρχεται για να καλωσορίσει τους πάντες και να δείξει κόλπα καρτών. Ρωτάει για γενέθλια και ειδικούς εορτασμούς, γι 'αυτό τον ενημερώστε εάν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο.

Θα εισαχθείτε στο διακομιστή σας για το βράδυ που σας ενθαρρύνει ανοιχτά να φωνάξετε "Wench!" όταν την χρειαστεί να έρθει. Το προσωπικό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα εδώ, καθώς όλοι είναι φιλικοί και ευγενικοί, και σας διευκολύνουν στο ελαφρώς σουρεαλιστικό περιβάλλον.

Η παράσταση

Όταν ξεκινά η ψυχαγωγία, πρέπει να παραμείνετε στη θέση σας κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να σηκωθείτε ενώ το φαγητό σερβίρεται.

Υπάρχει διασκέδαση ανάμεσα σε κάθε ένα από τα μαθήματα που κορυφώνονται με ένα φινάλε αγώνα σπαθί.

Αντί να χτυπάτε, σας ζητείται να χτυπήσετε τις γροθιές σας στο τραπέζι και να κάνετε πολύ θόρυβο για να δείξετε την εκτίμησή σας.

Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν τραγουδιστές και μουσικούς που ερμηνεύουν τραγούδια από τον Μεσαίωνα, jugglers juggling ενώ ανάποδα και contortionist στρίψιμο το σώμα της μέσα σε ένα μεγάλο στεφάνι. Ορισμένες από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι ένας σταυρός μεταξύ των όπλων και των δεξιοτήτων του τσίρκου, και όλα είναι υψηλού επιπέδου. Μερικοί από τους τραγουδιστές θα περπατήσουν ανάμεσα στα τραπέζια και θα καθίσουν για να γευτούν τους φίλους τους.

Φαγητό και ποτό

Υπάρχουν όλα τα ποτά στο τραπέζι και μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα ποτήρια, αν χρειαστεί. Κάθε τραπέζι έχει μεγάλες κανάτες νερού, στη συνέχεια, οι κανάτες αλόγου και καράφες κόκκινου και λευκού κρασιού φτάνουν στο τραπέζι και αναπληρώνονται όσο συχνά χρειάζεται.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν χυμό μήλου που η κόρη μου άρεσε καθώς φαινόταν σαν να έπινε μηλίτη.

Υπάρχει μια τελετή για να φέρετε το φαγητό καθώς ο «wench» σας στέκεται μπροστά στα τραπέζια με μεγάλα καζάνια πριν τραβήξετε το τραπέζι που θέλετε να σερβίρετε.

Η πρώτη σειρά είναι μια πλούσια λαχανικά σούπα με χοντρό ψωμί που έπρεπε να σπάσουμε και να μοιραστούμε. Δεν παρέχονται κουτάλια. Η επόμενη πορεία είναι ένα παϊδάκι που σερβίρεται με τυρί, ντομάτες και ρουκέτες. Υπάρχουν χορτοφαγικές επιλογές, ώστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων εάν έχετε ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις. Το κύριο είναι το κοτόπουλο και τα ψητά λαχανικά. επιδόρπιο είναι μήλο πίτα, ή παγωτό για τα παιδιά.

Δεν είναι το τέλος

Όταν τελειώσετε το γεύμα σας και κερδίσατε τον αγώνα του ξίφους, το wench σας θα σας κάνει να χορέψετε μαζί τους: τον πρώτο χορό στον κύκλο, ακολουθούμενος από έναν ελεύθερο χρόνο χορού για την ποπ μουσική.

Οτιδήποτε να αλλάξει;

Οι τουαλέτες είναι ευρύχωρες και έχουν μια χρήσιμη περιοχή με καθρέφτες για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε το ντύσιμο σας, αλλά οι πραγματικές τουαλέτες θα μπορούσαν να κάνουν με την αναβάθμιση. Δεν υπάρχει επίσης Wi-Fi και περιορισμένη λήψη τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτά είναι μικρά θέματα σε μια κατά τα άλλα μεγάλη εμπειρία.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.