Φεστιβάλ Spargel στη Γερμανία

Οι Γερμανοί είναι τόσο εμμονή με spargel (λευκά σπαράγγια), υπάρχουν facebook ομάδες και ιστοσελίδες αφιερωμένες σε αυτό. Βρίσκει τη θέση της σε κάθε μενού και στο διάδρομο καταστημάτων τροφίμων. Είναι η εποχή του spargelzeit .

Αλλά το φαγητό όπου κι αν βρίσκεστε δεν είναι αρκετό για τους μεγαλύτερους οπαδούς του königliche Gemüse ("βασιλιάς των λαχανικών") - πρέπει να πάνε στην πηγή. Τα φορτία των λάτρεις του spargel περνούν την άνοιξη και τις αρχές του καλοκαιριού που ταξιδεύουν σε αγροκτήματα για να απολαύσουν αυτό το βραβευμένο veggie.

Τα κράτη της Βάδης-Βυρτεμβέργης και της Κάτω Σαξονίας είναι δύο από τις σημαντικότερες περιοχές καλλιέργειας σπαραγγιών στη Γερμανία, με την πόλη Beelitz να διεκδικεί το βορειοανατολικό τίτλο. Κάθε περιοχή ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει το καλύτερο σπαργκέλ , αλλά ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε σίγουρα είναι να περιηγηθείτε σε όλους.

Αν δεν νομίζετε ότι το spargel αξίζει ένα οδικό ταξίδι, εκατομμύρια Γερμανοί διαφωνούν μαζί σας. Εδώ είναι τα καλύτερα φεστιβάλ spargel και spargel διαδρομές στη Γερμανία με πολλά κάστρα , μουσεία και γραφικές κινήσεις κατά μήκος του τρόπου.