Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα όταν επισκέπτεστε τον Καναδά

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σώσετε την επίσκεψή σας στο Μεγάλο Λευκό Βορρά

Ακόμη και με προσεκτικό προγραμματισμό, τα έξοδα ταξιδίου μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν: οι ξένοι φόροι, οι απογοητεύσεις, οι δυσμενείς συντελεστές μετατροπής και άλλα απρόβλεπτα κόστη μπορεί να βλάψουν τον προϋπολογισμό σας. Αν και ο Καναδάς είναι από τις πιο ανταγωνιστικές χώρες όσον αφορά την προσιτή τιμή ταξιδιού, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτόν τον κατάλογο τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα του ταξιδιού σας.

Σκεφτείτε να πετάξετε σε εναλλακτικό αεροδρόμιο

Πολλές από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του Καναδά βρίσκονται σε λογική απόσταση από τα σύνορα των ΗΠΑ.

Για παράδειγμα, το Σιάτλ απέχει 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Βανκούβερ και το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo είναι ελαφρώς πιο κοντά από το Τορόντο . Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις σε αυτά τα αεροδρόμια των ΗΠΑ. όχι μόνο οι αεροπορικοί ναύλοι είναι φθηνότεροι, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε αποταμιεύσεις σε χώρους στάθμευσης, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ξενοδοχεία και άλλες παροχές που βρίσκονται εκτός της μεγάλης πόλης.

Επίσης, σκεφτείτε να πετάξετε σε μικρότερες πόλεις έξω από τις μεγάλες πόλεις. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια για το αεροδρόμιο Hamilton - 45 λεπτά από το Τορόντο - που δεν είναι διαθέσιμα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο.

Ταξίδι εκτός εποχής

Οι τουριστικές εποχές του Καναδά είναι συγκρίσιμες με εκείνες στις ΗΠΑ - το καλοκαίρι είναι η υψηλή περίοδος, όπως είναι η χριστουγεννιάτικη και η σχολική διάλειμμα (η οποία ποικίλλει ανάλογα με την επαρχία).

Η Ημέρα Ευχαριστιών του Νοεμβρίου παρουσιάζει μια καλή ευκαιρία για εξοικονόμηση ταξιδιού στον Καναδά, καθώς η Ευχαριστία του Καναδά είναι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στον Καναδά είναι παραδοσιακά αργός χρόνος ταξιδιού.

Άλλες καλές εποχές για εξοικονόμηση περιλαμβάνουν προσφορές πακέτων σκι τον Ιανουάριο και το σκι άνοιξη τον Απρίλιο.

Κάνετε μεγάλες πόλεις το ημερήσιο ταξίδι σας και παραμείνετε σε μικρότερες πόλεις

Ένα από τα οφέλη των πόλεων στον Καναδά είναι ότι είναι όλα εύκολα σε κοντινή απόσταση από τις γοητευτικές μικρότερες πόλεις, τα υδάτινα σώματα και την ύπαιθρο. Σκεφτείτε να μείνετε σε μια πιο προσιτή γειτονική πόλη έξω από μια μεγάλη πόλη αντί να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο για ξενοδοχεία, εστιατόρια, πάρκινγκ κλπ.

Κάντε το μεσημεριανό γεύμα σας

Το φαγητό είναι ένας ιδιαίτερα φοβερός φονιάς στον προϋπολογισμό στον Καναδά. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρό να ταξιδεύει συνολικά, ο Καναδάς έχει ακριβά τρόφιμα εστιατορίων και οινοπνεύματος λόγω των υψηλών κυβερνητικών φόρων. Παρ 'όλα αυτά, το μεσημέρι προσφέρει μια καλή ευκαιρία για να δειπνήσετε με έκπτωση

Εξετάστε την ενοικίαση των καταλυμάτων σας

Τα ξενοδοχεία είναι μεγάλα γουρούνια του προϋπολογισμού αλλά θέλουν να σπάσουν αυτή την πτυχή των εξόδων ταξιδιού, αν σημαίνει να μείνετε σε ένα σκιερό ξενοδοχείο.

Ευτυχώς για καταλαβαίνω τους ταξιδιώτες, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός θέσεων ενοικίασης διακοπών, όπως το HomeAway, το FlipKey και οι ομότιμες αγορές, όπως το Airbnb ή το HouseTrip. Με τη μίσθωση του σπιτιού κάποιου, μπορεί να καταλήξετε να εξοικονομήσετε χρήματα, να εξοικονομήσετε χρήματα όπως στάθμευση, ανατροπή, φαγητό και WiFi.

Σαββατοκύριακα βιβλίων σε ξενοδοχεία που τροφοδοτούν τους ταξιδιώτες επαγγελματίες

Τα ξενοδοχεία που εξυπηρετούν επαγγελματίες ταξιδιώτες και εκείνα που βρίσκονται κοντά σε αεροδρόμια είναι συχνά πιο πολυάσχολοι από Δευτέρα έως Πέμπτη και μειώνουν πραγματικά τα ποσοστά τους τα Σαββατοκύριακα για να είναι πιο ελκυστικά για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Σκεφθείτε να κάνετε κράτηση για παραμονή Σαββατοκύριακου.

Επιπλέον, ορισμένα ξενοδοχεία αεροδρομίων μπορεί να σας φέρουν σε προνομιακή τοποθεσία για να επισκεφθείτε μια ποικιλία από τοπικούς προορισμούς σε φθηνότερο ποσοστό, και ενδεχομένως με δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Για παράδειγμα, η διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Τορόντο σας τοποθετεί ανάμεσα στο κέντρο του Τορόντο (περίπου 20 λεπτά) και τους καταρράκτες του Νιαγάρα (περίπου μια ώρα μακριά προς την αντίθετη κατεύθυνση).

Επωφεληθείτε από τους ιστότοπους κουπονιών

Όταν προγραμματίζετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας, πιθανώς αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές για εισιτήρια αεροπορικών εισιτηρίων ή τρένων χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία όπως το Expedia, το RedTag ή το Trivago, αλλά έχουμε την τάση να ξεκινάμε να βγάζουμε μετρητά μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας δεν έχουμε επιλογή. Αλλά τα online κουπόνια προσφέρουν έναν κόσμο εξοικονόμησης στους ταξιδιώτες.

Οι δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως το Groupon, το WagJag και το RedFlagDeals, προσφέρουν εξοικονόμηση σε διάφορες κατηγορίες, όπως περάσματα έλξης, τραπεζαρία, μεταφορά, ξενοδοχεία, περιηγήσεις, πακέτα spa και πολλά άλλα.

Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά έχουν μειωμένες τιμές για τα αξιοθέατα που σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακάμψετε την πρόσβαση σε σημαντικά αξιοθέατα για μια χαμηλή τιμή, είτε μέσω παρόχου όπως το CityPass ή το τοπικό γραφείο τουρισμού.