Ασφαλές και ελεύθερο τέχνασμα ή θεραπεία στην περιοχή Reno

Πού να πάμε για ασφαλή και δωρεάν αποκριές διασκέδαση στο Reno και σπινθήρες

Υπάρχουν αρκετές ασφαλείς αποκριές τέχνασμα ή θεραπευτικές εκδηλώσεις στην περιοχή Ρίνο, παρέχοντας στους γονείς διασκεδαστικές εναλλακτικές λύσεις για την παραδοσιακή εξόρμηση ανάμεσα σε σπίτια έξω στους δημόσιους δρόμους. Ελέγξτε αυτά τα γεγονότα και τις δραστηριότητες δωρεάν (ή αρκετά φτηνό) και ασφαλής διασκέδαση Απόκριες.

(Σημείωση: Ορισμένες εκδηλώσεις αποκριών δεν ανακοινώνονται και / ή δεν ενημερώνονται παρά λίγο πριν από το Halloween. Ελέγξτε ξανά για πιθανές προσθήκες και ενημερώσεις.)

Τοποθεσίες για ασφαλή και ελεύθερο κόλπο ή θεραπεία σε Reno και σπινθήρες

Μεγάλη Μάη Κέντρο Πελοπόντικα Περπάτημα

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 - 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. - Φέρτε όλη την οικογένεια για μια βραδινή βόλτα στο Μουσείο Μαΐου και το Αρμόμυτο. Αυτό το 3ο ετήσιο Great May Center Pumpkin Walk θα περιλαμβάνει 500 γλυπτά κολοκύθες και φωτισμένες κολοκύθες στην οθόνη κατά μήκος της διαδρομής. Τα παιδιά μπορούν να εξαπατήσουν ή να μεταχειριστούν στην πορεία τους με τους εθελοντές με κοστούμια. Τα εισιτήρια είναι $ 5 ανά άτομο και διατίθενται προς πώληση στο Μουσείο. Η εκδήλωση είναι φιλική προς το μπιμπερό και δεν είναι πολύ τρομακτική. Αν σχεδιάζετε να φέρετε μικρά παιδιά που μπορεί να φοβούνται το σκοτάδι, σημειώστε ότι το ηλιοβασίλεμα είναι λίγο μετά τις 6 μ.μ.

Κολοκύθα Palooza 2014 στην πλατεία Βικτωριανών στις σπινθήρες

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 - Γιορτάστε όλα τα πράγματα κολοκύθα στην πλατεία Βικτοριανού στο κέντρο της Sparks στην κολοκύθα 2014 Palooza. Αυτή η οικογενειακή εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια κούρσα Pumpkin Derby, παρέλαση παιδικών κοστουμιών, αφήγηση στο στοιχειωμένο σχολείο, παιχνίδια καρναβαλικού στυλ, τρώγοντας πιτσίλισμα, σάλτσα κολοκύθας, γυρίσματα με μαρμελάδα και αγώνες περιτύλιξης μούμης και ζωντανή μουσική.

Είναι ελεύθερος να παρακολουθήσει την Pumpkin Palooza, αλλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για λεπτομέρειες, καθώς υπάρχει τέλος για την είσοδο σε ορισμένους διαγωνισμούς. Οι ώρες κολοκύθας Palooza είναι από 11 π.μ. έως 5 μ.μ. Κολοκύθα Palooza είναι ένα όφελος για το Βόρειο Κέντρο Νεβάδα για Ανεξάρτητη Ζωή.

Trick - or - Treat στο Μουσείο Ανακάλυψης

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 - Γιορτάστε το Halloween με μια επίσκεψη στο 4ο ετήσιο τέχνασμα ή το Treat του Μουσείου Discovery .

Ελάτε στο μουσείο με κοστούμι και κόλπο ή μεταχειρίστε από τη γκαλερί στην γκαλερί. (Για την ασφάλεια του καθενός, χωρίς κοστούμια με όπλα οποιουδήποτε είδους). Θα υπάρχουν έξυπνα σχέδια τέχνης με αποκριές τέχνες, απίστευτα επιστημονικά δρώμενα και νόστιμες απολαύσεις για όλους. Η είσοδος είναι $ 2 τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, μέλη και μη μέλη. Μέλη μόνο η ώρα θα είναι από τις 5:30 μ.μ. έως 6:30 μ.μ. Όλοι έχουν προσκληθεί για γενική είσοδος από τις 6:30 μ.μ. έως 9:30 μ.μ.

Κοινοτικό Φεστιβάλ Συγκομιδής στο Πάρκο Idlewild

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 - 11 π.μ. έως 1 μ.μ. - Αυτό το ελεύθερο κομμάτι Harvest είναι για παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι την 6η τάξη. Θα υπάρχουν παιχνίδια, βραβεία, σπίτια αναπήδησης και πολλά καραμέλα. Ο Archie από τους Reno Aces θα είναι ακόμη και εκεί. Το βραβείο αυτό το έτος είναι ένα tablet της Samsung Galaxy Note 8.0. Αυτή η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοικτή σε όλους. Αν επιλέξετε, παρακαλούμε να φέρετε ένα κουτί με φαγητό για το φαγητό μας. Το Idlewild Park βρίσκεται στο 1900 Idlewild Drive στο Reno. Χορηγείται από το The Bridge Church και το Boys & Girls Club της Truckee Meadows. Καλέστε (775) 323-7141 για πληροφορίες.

Trick-or-Treat στο δρόμο του Εθνικού Μουσείου Αυτοκινήτου

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 - 4:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ. - Το τέχνασμα ή η θεραπεία στους δρόμους θα βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου του Ρίνο.

Τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν ζεστά και στεγνά, ενώ το κόλπο-ή-θεραπεία για καραμέλες κατά μήκος των δρόμων του Μουσείου και οι γονείς μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική συλλογή των αυτοκινήτων, αντικείμενα και αυθεντικές σκηνές δρόμου. Η ψυχαγωγία θα περιλαμβάνει τον Jim Meitz, τον αρχαιότερο μάγο του Reno και συγγραφέα του παιδικού βιβλίου "The Amazing Alexander". Ειδική είσοδος είναι μόνο $ 2 ανά άτομο. Το Μουσείο βρίσκεται στη γωνία των οδών Λίμνης και Μύλων στο Ρίνο. Καλέστε (775) 333-9300 για πληροφορίες.

Ασφαλής Trick - ή - Θεραπεία στην Νεανική Humane Society

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 4 μ.μ. έως 7 μ.μ. - Φέρτε την οικογένεια στη Νεβάδα Humane Society για ασφαλές τέχνασμα - ή - Θεραπεία με πολλές ελεύθερες θεραπείες για παιδιά στο κοστούμι. Με την τρομερή μουσική και τη διακόσμηση, όλη η οικογένεια θα διασκεδάσει να επισκεφθεί με κατοικίδια ζώα και ανθρώπους με κοστούμια αποκριών. Μπορείτε ακόμη και να υιοθετήσετε ένα τετράποδο goblin.

Είναι ασφαλής διασκέδαση για όλη την οικογένεια και ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε αποκριές με άστεγα κατοικίδια ζώα.

Η Humane Society της Νεβάδα βρίσκεται στο 2825 Longley Lane, Suite B, Reno. Καλέστε (775) 856-2000 για πληροφορίες.

Κορμός ή θεραπεία στο πάρκο Comstock

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - 5 μ.μ. έως 7 μ.μ. - Σε αυτή την ελεύθερη εκδήλωση Trunk or Treat, τα παιδιά μπορούν να γιορτάσουν σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον. Ελάτε ντυμένοι με κοστούμι και ταξιδεύετε από τον κορμό μέχρι τον κορμό και παίρνετε όλη την καραμέλα που μπορούν να χειριστούν οι τσάντες σας. Κάθε κορμός αυτοκινήτου θα διακοσμηθεί και θα έχει ένα παιχνίδι για τα παιδιά να παίζουν. Καλέστε (775) 284-4673 για περισσότερες πληροφορίες. Το Comstock Park βρίσκεται στο 1650 Carat Dr. στη συνοικία Double Diamond του Reno. Χορηγείται από την Κοινότητα Ελπίδας.

Απόκριες δραστηριότητες στην βιβλιοθήκη County Washoe

Θα υπάρξει μια ποικιλία από δωρεάν δραστηριότητες αποκριών για παιδιά και οικογένειες σε διάφορους κλάδους του συστήματος βιβλιοθηκών του County Washoe . Επισκεφθείτε τα "Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες στην Βιβλιοθήκη του County Washoe" για να μάθετε για αυτά και όλα τα άλλα δροσερά πράγματα που συμβαίνουν στη βιβλιοθήκη σας.

Ασφαλής και δωρεάν τέχνασμα ή θεραπεία στη Βιρτζίνια Πόλη

Απόκριες αμαξοστοιχίας στον V & T Railroad

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - Ελάτε στην πόλη Βιρτζίνια για αυτά τα "Τραίνα αποκριών μάγισσες αποκριών" Οι επιβάτες περιστοιχίζονται από ξωτικά, μάγισσες και άλλα άγρια ​​ζώα. 7 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι 14 δολάρια για ενήλικες, 7 δολάρια για τα παιδιά. Η Βιρτζίνια Σίτι είναι εξαιρετικά τρομακτική στο Απόκριες - είναι ένα από τα τρία από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες.