Στοιχειωμένα κτίρια και μέρη γύρω από το Reno

Όπου φαντάσματα μπαίνουν στην περιοχή Reno / Lake Tahoe

Απόκριες είναι ο χρόνος που συνδέεται συχνότερα με στοιχειωμένα μέρη, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε φαντάσματα και φανταστικές εμπειρίες σε άλλες εποχές του χρόνου σε όλη την περιοχή Reno / Lake Tahoe. Εδώ είναι μερικά από τα πιο προεξέχοντα μέρη που συχνά αναφέρονται ως πρωταρχικές τοποθεσίες για το κυνήγι φαντασμάτων και ως τοποθεσίες παραφυσικής δραστηριότητας.

Levy House στο Ρίνο

Αυτή η επιβλητική δομή στο κέντρο του Ρίνο χτίστηκε το 1906 από τον William Levy, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και επιχειρηματία.

Το σπίτι έχει περάσει από διάφορους ιδιοκτήτες όλα αυτά τα χρόνια. Οι έρευνες παραφυσικών δραστηριοτήτων έχουν ανακαλύψει πολυάριθμες εκδηλώσεις δραστηριότητας που αποδίδονται στα πνεύματα των εγκαταλελειμμένων ψυχών. Το Levy House καταλαμβάνεται επί του παρόντος από το Sundance Books and Music σε τοπικό επίπεδο. Βρίσκεται στη διεύθυνση 121 California Avenue, Reno, NV 89509.

Δικαστικό διαμέρισμα του Washoe County στο Ρίνο

Τα φαντάσματα έχουν αναφερθεί ότι κρέμονται γύρω από το δικαστήριο της κομητείας Washoe, το site πολύ ανθρώπινου δράματος από τότε που άνοιξε το 1911. Για πολλά χρόνια ήταν τόπος χιλιάδων διαζυγίων ενώ ο Ρήνο ήταν η "Διαζυγική πρωτεύουσα του κόσμου". Το κτίριο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα. Λέγεται ότι τα φαντάσματα εκείνων που είναι δυσαρεστημένοι με το χάσιμο των αποφάσεων οικογενειακού, αστικού και διαζυγίου, κρέμονται γύρω, προσδίδοντας στον τόπο μια θλιβερή και ζοφερή ατμόσφαιρα. Το Courthouse County Washoe County βρίσκεται στην οδό 117 South Virginia Street, Reno, Νεβάδα 89501.

Robb Canyon στο Ρίνο

Με πολλά παράξενα γεγονότα που αναφέρθηκαν, αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο ενεργό στοιχειωμένο μέρος στην περιοχή Reno.

Η στοιχειωσία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970, όταν ανακαλύφθηκαν τα σώματα μιας γυναίκας και τριών ανδρών. Οι δολοφονίες δεν έχουν λυθεί ποτέ. Εκείνη την εποχή, το Robb Canyon ήταν μια αγροτική περιοχή στο βορειοδυτικό Ρίνο, αλλά έκτοτε περιβάλλεται από την προαστιακή ανάπτυξη και βρίσκεται στην άκρη του Rainbow Ridge Park της πόλης.

Αναφορές από διάφορους παράξενους θορύβους και φώτα έχουν οδηγήσει πολλούς παραφυσικούς ερευνητές να μελετήσουν την περιοχή, αλλά κανένας δεν έχει λύσει ακόμα το μυστήριο. Λέγεται ότι είναι ένα πολύ τρομακτικό μέρος όπου δεν πρέπει ποτέ να πάτε μόνος και σίγουρα όχι μετά το σκοτάδι. Αν θέλετε να το ελέγξετε, πρόσβαση μονοπάτια στο Robb Canyon μπορεί να βρεθεί κατά μήκος Rainbow Ridge Road, κοντά Rainbow Ridge Park.

Βιρτζίνια Σίτι, Νεβάδα

Φαντάσματα από την εποχή εξόρυξης Comstock της Βιρτζίνια Σίτι, στα τέλη του 18ου αιώνα, λέγεται ότι στοιχίζουν σε όλη την πόλη. Στην πραγματικότητα, η Βιρτζίνια Πόλη θεωρείται από μερικούς ως ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι παραφυσικοί ερευνητές πραγματοποιούν τακτικές επισκέψεις και ταινίες ντοκιμαντέρ για τα φαντάσματα στην πόλη της Βιρτζίνια. Εδώ είναι μερικά από τα μέρη που τα φαντάσματα αρέσει να παίζω ...

Για να επωφεληθείτε από το ενδιαφέρον για το κυνήγι φαντασμάτων, το Bats in the Belfry προσφέρει ξεναγήσεις με περιηγήσεις φαντασμάτων της Βιρτζίνια Πόλη. Υπάρχουν εκδρομές στο αποκριές και άλλες εποχές του χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 815-1050. (Σημείωση: Αυτές οι εκδρομές δεν είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά.

Η πόλη της Βιρτζίνια τείνει να είναι περισσότερο παιδική χαρά για ενήλικες.)

Carson City, Νεβάδα

Όντας ο ιστορικός τόπος που είναι, η πρωτεύουσα της Νέας Υόρκης του Carson City έχει πολλά να προσφέρει κυνηγοί φαντασμάτων. Ο ευκολότερος τρόπος να γνωρίσετε το πνεύμα από το παρελθόν του Carson City είναι κατά τη διάρκεια της διαδρομής Carson City Ghost Walk, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο γύρω από το Halloween time και την Ημέρα της Νεβάδας . Οι περιπάτους περιλαμβάνουν περιηγήσεις σε ιστορικά σπίτια όπως το αρχοντικό Bliss, το Rinckel Mansion και το Ferris Mansion, το σπίτι του εφευρέτη Ferris Wheel, Jr George Ferris, Jr. Κατά μήκος του δρόμου, οι περιπατητές απλά θα μπορούσαν να γνωρίσουν τους κατοίκους του Carson City από το παρελθόν, όπως Mark Twain, Kit Carson , την οικογένεια Curry, τον Eilley Orrum Bowers και την κ. Rinckel. Η οργάνωση διεξάγει επίσης εκδρομές πεζοπορίας φαντασμάτων σε άλλες εποχές του έτους.

Bowers Mansion στην κοιλάδα Washoe

Το Bowers Mansion χτίστηκε από την Comstock silver baron LS

"Sandy" Bowers και η σύζυγός του Allison Oram. Λέγεται ότι μετά την αποβίβαση της Sandy, ο Allison προσπάθησε να τον έρθει σε επαφή με τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Τελικά έχασε την τύχη και το σπίτι. Το φάντασμα της αναφέρεται ότι εξακολουθεί να στοιχειώνει το αρχοντικό και περίεργα πρόσωπα έχουν δει στο κοντινό νεκροταφείο. Το Bowers Mansion είναι επί του παρόντος κλειστό για ανακαίνιση, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους γύρω από το σπίτι. Βρίσκεται στο Bowers Mansion Regional Park του Washoe County, περίπου 20 μίλια νότια του Reno στις ΗΠΑ 395.

Κάρσον Κοιλάδα, Νεβάδα

Η κοιλάδα Carson βρίσκεται στην κομητεία Douglas της Νεβάδας (περίπου 60 μίλια νότια του Reno στις ΗΠΑ 395) και περιλαμβάνει τις κοινότητες των Minden, Gardnerville και Γένοβα. Η Γένοβα, που ιδρύθηκε το 1851, είναι ο παλαιότερος οικισμός της Νεβάδας και ο σταθμός του Σταθμού Ιστορικού Πάρκου Mormon. Με τόση ιστορία πίσω από αυτό, η κοιλάδα Carson είναι κατά πάσα πιθανότητα μια περιοχή όπου επιμελείς ερευνητές μπορούν να βρουν φαντάσματα.

Το στοιχειωμένο Σαββατοκύριακο της Ιστορικής Εταιρείας του County Douglas County είναι ένα ετήσιο γεγονός του Οκτωβρίου με δραστηριότητες και στις τρεις πόλεις. Περιλαμβάνει πράγματα όπως φανταστικές έρευνες, ένα φάντασμα - εργαστήριο κυνηγιού, στοιχειώδη περιηγήσεις νεκροταφείων και περιπάτους φάντασμα